ויסקי ויין
הדי ענה לך אני מעט אחדד את התשובה. לגבי בקבוק הוויסקי - אין לי מה להוסיף, לגבי היין - כחובב יין ששותה על בסיס די קבוע וייצר לא מעט יין בזמנו - אם היין יוצר נכון ובוקבק בזמן, אם הפקק משעם והבקבוק שכב בצורה שנגע בפקק כל הזמן, אם הפקק לא בולט מעט החוצה [היווצרות גזים] ואם הטמפרטורה בה הוא היה הייתה די קבועה בין 17 - 19 מעלות [+ - מעלה]אין סיבה שיין בן 2 - 4 שנים לא יהיה טוב לשתיה. יין משנת 2009 הוא לרוב גבולי ומכיון שזה לא יין לאספנות שיש לו ערך - פתח וטעם. מקסימום כמו שהציע הדי - לכיור. אם כבר ביין עסקינן, התפתחה אצלנו בגליל בשנים האחרונות תעשיה ממש מפוארת של יקבי בוטיק עם יינות שזוכים בפרסים ובמקומות נכבדים בתחרויות באירופה וארה"ב. יש המון טעימות ולחובבי יין - מומלץ מכל לב. רמה ממש גבוהה.