חידה לשבת

עדי 345

New member
חידה לשבת

איזה זמר גלי מעריצה ???? בקישור המצורף מופיעה התשובה - כולל הקשר לגלי !!!

שרית7

New member
הוא שרוף אצלי בעצם הוא לא אשם אבל..

תשמעו את הסיפור המלא. לפני 11 שנה גלי צולם ספיישל של גלי לראשונה בטלויזיה. ההתרגשות היתה גדולה. הצילומים נערכו באולם צוותא בת"א וגלי אירחה את ציון גולן ואת דיויד ברוזה. כל המעריצים הוותיקים של גלי קיבלו הזמנה אישית מרשות השידור בדואר מטעם האמרגנית של גלי באותה עת (ליליאן שוץ), כמובן משפחתה של גלי הגיעה לצילומים. אני חושבת שגלי עשתה כבוד גדול לציון גולן בכך שנאותה לארח אותו בתכנית שלה. מה שחרה לי מאוד באופן אישי היה שכל קרובי משפחתחו ומכריו של הנ"ל מילאו את האולם, השתלטו על השורות הראשונות וכך קרה שהיו אורחים של גלי שנאלצו להשאר בחוץ או לעמוד ולהצטופף בשורות האחרונות והשיא היה שמיד איך שהוא סיים לשיר כל הפמליה התרוממה לה באמצע הצילומים. זו היתה חוצפה ממדרגה ראשונה לדעתי. הם התנהגו כאילו שזה היה הספיישל שלו והוא היה בסך הכל אורח. במקום שבטלויזיה יראו את החבר'ה של גלי שרים בשורות הראשונות. מילאו אותן דוסים זקנים שישבו כמו בוקים. אין לי מוש איך ההפקה לא התערבה ולא עשתה שם סדר ואיך נתנו להם בכלל לקום באמצע אותי זה מרגיז עד היום כשאני נזכרת בזה. בכל אופן השם הזה מעורר בי אסוציאציות ממש לא טובות.

באמת עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

יונה,שוש ויתר בני המשפחה יושבים אי שם באמצע,וזה ממש לא בסדר.הם היו צריכים לשבת בשורה הראשונה.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חוצפה איזה מעצבן זה בחיים לא שמעתי עליו, אבל לאור הכתוב לעיל אני גם לא אוהב אותו

למעלה