חידה: מאיזה אתר התמונה הזאת?
L Loppy New member 6/7/02 #2 לא נסחפנו קצת??? את מביאה לנו תמונה עם הר שיש עליו שלג ורכבל. אני יכול לתת לך שמות של מיליוני אתרים שנראים ככה... תני רמז!
לא נסחפנו קצת??? את מביאה לנו תמונה עם הר שיש עליו שלג ורכבל. אני יכול לתת לך שמות של מיליוני אתרים שנראים ככה... תני רמז!
T tukh New member 6/7/02 #4 אני יודעת! סתם, אני בטח אטעה אבל זה נראה לי כמו לאפלן, לפחות איך שאני זוכרת את הירידה במסלול...
L liran87s New member 7/7/02 #8 גם לי יש חידה !! איזה אתר סקי.... זה..... נו, מי מגלה... אני בונה עליכם... אה, כן, נהיה פייר - רמז !! אף אחד לא גלש באתר הסקי הזה - אני סגור על זה מאה אחוז אלא ולדפוק לא אכפת להרוס את הבורד !!
גם לי יש חידה !! איזה אתר סקי.... זה..... נו, מי מגלה... אני בונה עליכם... אה, כן, נהיה פייר - רמז !! אף אחד לא גלש באתר הסקי הזה - אני סגור על זה מאה אחוז אלא ולדפוק לא אכפת להרוס את הבורד !!
G girl and her board New member 8/7/02 #13 אוקיי, התשובה! (אל תצחקו...) שם האתר : Faraya Mzaar והוא נמצא ב... לבנון
L liran87s New member 9/7/02 #14 ואלה, פשוט היינו צריכים לציץ בחוברת של סקי-פס... נכון ? - מאיפה התמונה ? או מסקי-פס או ישרקאם... - נכון ?
ואלה, פשוט היינו צריכים לציץ בחוברת של סקי-פס... נכון ? - מאיפה התמונה ? או מסקי-פס או ישרקאם... - נכון ?
L Loppy New member 9/7/02 #15 חחחחח....../images/Emo6.gif אבל לא הבנתי למה רשמת את שם האתר באנגלית עם זה בלבנון