חידה: מאיפה לאיפה הייתה הטיסה הקצרה

B752Captain

New member
חידה: מאיפה לאיפה הייתה הטיסה הקצרה

הטיסה הכי קצרה בעולם? מה היה אורכה בק"מ? וכמה זמן ארכה? ובאיזה מטוס? לצערי הרב אין את הקו הזה יותר אבל לפני 10 שנים היה..

נוב 00

New member
נראה לי...

שהכי הגיוני שזה יהיה בין שני איים, אבל אין לי מושג על שאר הפרטים..

RonGreen

New member
לדעתי

קו שהיה פעיל באירלנד, בין שני איים,Inishmaan ו Inishmore. אורך הטיסה היה שתי דקות ו21 שניות :) מעניין איזה סרט הקרינו
-Ron-

uri ba

New member
היה גם אחד בסקוטלנד

בין האיים ווסטריי ופאפא ווסטריי בד"כ היה לוקח שתי דקות לפעמים רק דקה. משהו כמו 5 ק"מ בסה"כ זה מגוכך כמעט כמו לטוס מהרצליה לש"ד

vitamin P

New member
עד כמה שאני אוהב מטוסים

כבר עדיף לשחות או ללשוט עד שממריאים זה רק רבע שעה
אז כמה זמן שיט יקח? 5 דקות?

אני חושב

שהטיסה הקצרה ביותר היתה מקיטי הוק לקיטי הוק ונמשכה פחות מקילומטר, כמובן אני מתכוון לטיסה הראשונה ב1903 של האחים רייט

efi2000

New member
שדה דב - אילת בחצי שעה

בערך 400 ק"מ, מטוס נוסעים קטן (לכל סוג שהו).

eagle701

New member
אין כזה דבר מטוס נוסעים קטן כל סוג

לכל מטוס יש מנוע אחר ומהירות אחרת לכן מטוס אחד יכול להגיע לידע בשעה והמטוס השני בשעה ורבע הזמן טיסה הכי קצר לאילת זה איזה 50 דקות במטוס נוסעים שטס במהירות גדולה פי2 או 3 ממהירות מטוס קל

ny22

New member
מנהל
אולי טיסת דיוטי פרי

הבנתיש היא רק ממריאה ונוחתת. דרך-אגב, למי ששאל יש את התשובה?

tcu6

New member
אין טיסת דיוטי-פרי. החוק מחייביציאה

ליעד בחו"ל. היה פעם ניסיון להציא טיסה בשמי הארץ במטוסי אל-על, העסק נפל בעודו באיבו כי לא היה אפשרות לעבור דרך הדיוטי פרי וכנראה גם היה אסור למכור בטיסה.

B752Captain

New member
נכון! בסקוטלנד

בין האיים בסטריי ופאפה בסטריי בצפון סקוטלנד (איי שטלנד) זמן טיסה בין דקה לשניים תלוי במזג-אוויר. בלו"ז היה רשום דקות. בד"כ טסו ב Britten Norman Islander מטוס בן 8 מקומות+טייס החברה: חברת הפנים של סקוטלנד Loganair www.loganair.co.uk כיום לצערי הרב אין יותר טיסות אקזוטיות כאלה בסקוטלנד... יש כאלה של 15 דקות...

B752Captain

New member
ואם מדברים על ישראל

אז עד לפני שנה טיסת ההמשך של ארקיע מראש-פינה קרית-שמונה 7 דקות (ע"פ הודעת הטייס) דאש-7

master drums

New member
מאילת למצרים?

חחח....תחשבו על זה...המטוס ממריא עובר מעל הגבול וישר נוחת..

למעלה