תשובה ל kdr
קודם כל אני זכר,למרות שאיני צריך להסביר אומר לך בכמה משפטים. אתר מלון ועוד אתרים ודומיינים שבידי,אינם מסחריים ואין אני מפרסם בנרים או איזה שהוא פרסום לאף מלון בעולם,הם אומנם הוקמו לצורך מסחרי לפני כמה שנים ,אך משהבנתי שאיני יכול לתחרות ואיני רוצה להתחרות בגדולים ירדתי מזה,נכון שבכל המערכות מותקנת מערכת הזמנות אך הן אינם פעילות ורק מוטמעות בתוכם ללא דרך מוצא להמשך. כיוון שבמערכות הקמת האתרים הושקעו כספים הן נשארו בתוך האתרים ,חלק גדול מאתרי בעלי דומיינים שווי כסף מסחריים מהסיבה שהוקמו בעבר ,אני משאיר הכל כמו שהוא אך איני ממסחר אותם בבחינת ירושה לילדי שיעשו בהם כרצונם ,כיוון שבמכירה ניתן עקב הדומיינים שלהם והמערכות המושלמות לקבל תמורה בעבורם. כל המידע הקיים באתרי חופשי והוא כולל מידע בעברית ובחינם לאטרקציות ולינה בארץ ובעולם ,כיום באתרי 12 ספרים לערים ראשיות בעולם וכשלושים ספרים לערים ואזורים בישראל. לגבי הכינוי פייטוש, אבי ז"ל כינה את נכדו הראשון פייטוש שהיא דמות במיתולוגיה הפולנית,מבחינתי אתרי משמשים לוח זכרון לאבי בכל פעם שאני כותב פייטוש עולה דמותו של אבי בעיני כדף הנצחה זאת דרכי להצחתו במאמרי ובעבודתי שאני עושה ללא תמורה כי הרי אתרי בחינם. נ.ב כל רעיון האתרים התחיל כאשר אבי שהיה נוסע עימי לטיולים בארץ ובחול לא הצליח לקבל אף פעם את התשובה מסוכן הנסיעות האם יש במלון חדר ליחיד ואז החלטתי לכתוב מידע בעברית על בתי המלון והאטרקציות בעולם. כיוון שאני בוגר בצלאל הדמויות והעיצובים לנכדי וידידי כוללים לא רק ירקות או פיירות ויש המון יצירות באם זה מפריע למישהו אני אפסיק מיידית. תודה ולהתראות