חידה מספר 2

חידה מספר 2 ../images/Emo86.gif

הי חברים! אחרי הפתרונות הנפלאים שלכם אתמול, הגיע הזמן לחידה מספר 2! ברוכים הבאים ליום השני של מבצע "חפש את המטמון" של סופרגול בתפוז אנשים! במהלך הימים הקרובים (מיום שני ועד ליום חמישי 30/1-2/2) אנחנו נטמין ברחבי אתר תפוז תמונות של קלפי סופרגול. בכל יום בשעה 18:00 נפרסם כתב חידה מיוחד שיוביל אתכם ל- 2 תמונות של קלפי סופרגול שהחבאנו ברחבי אתר תפוז (זה יכול להיות בכל מיני פורומים, בלוגים, קומונות, אתרים רשמיים וכדומה). במהלך השבוע אנחנו נחלק ל- 15 זוכים מאושרים 10 מעטפות זהב, ל- 10 זוכים מאושרים- 10 קופסות אספן, ולזוכה המאושר שיענה על החידה הסופר סופר סופר קשה ביום חמישי - הזמנה זוגית למפגש הכוכבים!!! אז מה אתם צריכים לעשות היום? קוראים טוב טוב את כתב החידה, מנסים להבין אותו ואז מתחילים בחיפוש. ברגע שאתם מוצאים את 2 התמונות, עליכם לשלוח את הלינקים שלהם במסר לשם המשתמש צוות תפוז סופרגול. 2 הגולשים הכי מהירים שישלחו את התשובה הנכונה – יזכו בחבילה של 10 מעטפות זהב! (כל אחד) 2 הגולשים שיגיעו אחריהם – יזכו ב- 2 קופסאות אספן! והחידה היומית היא: 1. אני מסתתר בפורום של הקבוצה שלי, שלקראת סוף שנות ה -90 זכתה באליפות הראשונה שלה ללא עזרתו של מאמן הנבחרת. 2. ויקטור קראמפ הזמין אותי לדייט. מתי הג'ינג'י והמישקפופר יבינו שגם אני בחורה? בהצלחה!

מנקיינד

New member
מי זה לעזעזל ויקטור קראמפ

אפילו בגוגל זה לא מוצא שם כזה . מעניין איפה כל אלה שעונים ומתץחבאים בטח כבר ענו :(

לצוות תפוז כנסו בבקשה

את הראשון מצאתי בקלי קלות.. ואת השני לקח לי זמן בגלל ההטעיה שלכם. ואיך שקראתי את ההודעה השניה שלכם עם התיקון ישר ידעתי לאיזה פורום ללכת ואכן מצאתי את זה.. ההטעיה שלכם לקחה לי לפחות רבע שעה חיפוש.. זה לא פייר

למעלה