חידה מס' 2.... ש ב.... ממש קל... תהנו
ה הציורים של יובל New member 30/4/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמחר אני אביא איזושהי חידה לילה טוב לכולם
R RTur New member 30/4/06 #3 חחחח וואי אני פשוט טיפש חח חשבתי לעשות בחידה הראשונה משהו עם "לולה" ולא הצלחתי למצוא רעיון עם הסמיילים.. ואז באת ועשית את הדבר הכי ברור מאליו חחח
חחחח וואי אני פשוט טיפש חח חשבתי לעשות בחידה הראשונה משהו עם "לולה" ולא הצלחתי למצוא רעיון עם הסמיילים.. ואז באת ועשית את הדבר הכי ברור מאליו חחח
ב באבושקה New member 30/4/06 #4 אוי כפרה איזה שטויות... אתה שיחקת אותה הרבה יותר.... יאללה שמישו יביא אותה בעוד חידה כזאת...התמכרתי לילהטוב!! נשיקות...
אוי כפרה איזה שטויות... אתה שיחקת אותה הרבה יותר.... יאללה שמישו יביא אותה בעוד חידה כזאת...התמכרתי לילהטוב!! נשיקות...
H hadaroshh New member 30/4/06 #7 אפשר גם להוסיף? ../images/Emo9.gif לא הכי מנוסח טוב אבל אני מקווה שמבינים..
R RTur New member 30/4/06 #8 אוקיי נראה לי שאני יודע.. לא היה בי כוח, לקבל אותך לסלוח (מתוך "כי ככה זה")?
ה הציורים של יובל New member 30/4/06 #9 חידה מס' 4../images/Emo8.gif זה קשה, תתמקדו בחלק השני ואז תבינו את החלק הראשון...
H hadaroshh New member 30/4/06 #11 אממ... יכול להיות ש.. שזה "אני שר" "הנה אני כותב לך שירים שמחים עצובים לזוג אוהבים"
ה הציורים של יובל New member 1/5/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא מהטובים שלו... אבל גם לא כזה גרוע שצריך להתכחש לקיומו סתם