חידה מס' 3 >>>

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
חידה מס' 3 >>>

נינט טייב - בהצלחה!

../images/Emo54.gifנמננמנמ...

נינט טייב הוציאה סינגל בשם "בסוף העולם", את הסינגל הזה כתב אהוד מנור ז"ל בשנת 1971 הקליט אהוד מנור ז"ל את השירים "השיר שלי ושלה" ואת "לילה ברחוב מנדלסון" בשיתוף פעולה עם מתי כספי מתי כספי הלחין ועיבד את השיר שכתב נתן זך "נערתי", שיר זה מופיע בדיסק החדש של רמי קלינשטיין שנקרא "הרבה פנים" רמי קלינשטיין שר את השיר "אין כמוה" שמופיע באוסף שירי אהבה שנקרא "אין כמוה אוסף שירי אהבה", באוסף זה נמצא שיר ששר דויד ברוזה בשם "אל תשאלי אם אני אוהב" דויד ברוזה הלחין את שיריו של יהונתן גפן, "יהיה טוב" וזה "היונה הלבנה כבר זקנה". יהונתן גפןהוא אביו של אביב גפן וגם התארחו לפני כחודש בסיבוב של שלושה הופעות אינטימיות במועדון הזאפה בתל אביב אביב גפן הוא סולן להקת התעויוט, והקלידן של להקה זו הוא דניאל סלומון דניאל סלומון ניצח ועיבד את תזמורת כלי מיתר, שהשתתפו בהקלטת אלבום הופעה מיוחדת במועדון ה"בארבי" בתל אביב של להקת רוקפור רוקפור השתתפה בפרוייקט שמטרתו הייתה להצדיע לשלושת האלבומים בהם יצר אריק איינשטיין את מהפכת הרוק הישראל, בין היתר בפרוייקט זה גם השתתפה קרני פוסטל קרני פוסטל משתתפת כזמרת בפרוייקט שנקרא "מטרופולין" שאותו הקים עופר מאירי בפרוייקט "מטרופולין" של עופר מאירי משתתפת אפרת גוש אפרת גוש הופיעה בהופעה מיוחדת עם ערן צור במועדון הבארבי ערן צור הפיק מופע לפסטיבל "Next" ב-1997, אחת משותפיו למופיע היא רונה קינן רונה קינן וציאה בשנת 1999 אלבום משותף עם טל גורדון בשם "רציתי שזה לא ייגמר", מי שהייתה אחראית על העיבודים וההפקה המוזיקלית של האלבום הייתה קורין אלאל קורין אלאל הופיעה בהארד רוק קפה יזהר אשדות יזהר אשדות מופיע במצעד השנתי של גלגל"צ על השירים האהובים, במצעד זה גם משתתף [URL='http://']דודו טסה[/URL] עם השיר "זוזי"

מסטולית

New member
יא :)

נינט התחרתה עם שירי מיימון בגמר כוכב נולד 1 שירי מיימון מנחה יחד עם מלי לוי את "אקזיט" מלי לוי משחקת בעונה שלישית של "אהבה מעבר לפינה" יחד עם אגם רודברג אגם רודברג השתתפה בפסטיגל 2004 יחד עם הדצים משה דץ (חצי מהדצים) גדל בחיפה - כמו דניאל סלומון יקירינו :) דניאל סלומון הקליט את "רבות הדרכים" עם דנה עדיני דנה עדיני חברה בלהקת "הבנות נחמה" יחד עם קרולינה [זו ששרה גם את "סוליקו"] קרולינה היא גם סולנית של להקת 'פאנסט' גיא מר אחראי על הסאונד של פאנסט, והוא גם חלק מלהקת הדג נחש הדג נחש הקליטו עם MC שירי את השיר "לזוז" לשירי יש עגיל בגבה, כמו לדודו.

RTur

New member
צירוף מקרים.. כנסי>>

במקרה היום אני הולך להופעה של הדג נחש, ולהקת החימום שלהם היום היא פאנסט! חחחח מאגניב!

1Reebok

New member
ננסה.

הפעם אפילו אני הלכתי לאיבוד בדרך
נינט טייב ביצעה את השיר "ים של דמעות", שכתבה זמירה חן. זמירה חן כתבה את השיר "החולם הקטן", שביצעה חווה אלברשטיין. חווה אלברשטיין ביצעה את השיר "אליעזר בן-יהודה", שהלחין מתי כספי. מתי כספי היווה השראה מוזיקלית מסויימת למורה שלי לפסנתר (רציתם הזוי? קיבלתם הזוי) המורה שלי לפסנתר מלמד בקונסרבטוריון בכפר-סבא, בו ניגן גם עידן רייכל. עידן רייכל היה בעבר חבר בהרכב "בוטן מתוק בקרקס", שהיוצר בלהקה הוא גדי אלטמן. גדי אלטמן היה בלהקת "פליינג בייבי", ביחד עם גבע אלון. גבע אלון אמר שהוא הושפע מלהקת לד זפלין. לד זפלין קיבלו את השם של הלהקה מקית' מון, שטען שהם לא יצליחו, ויתרסקו כמו צפלין מעופרת. קית' מון היה חבר בלהקת The Who, שהביאה לעולם את אופרת הרוק "Tommy", אשר חודשה בשנות ה-70 חודשה ע"י האורקסטרה הפילהרמונית האנגלית, שהתארח בה לפרוייקט רינגו סטאר. רינגו סטאר היה חבר בלהקת החיפושיות (תודו שלא ידעתם), ביחד עם ג'ון לנון. ג'ון לנון כתב והלחין את השיר "Here, There and Everywhere" ביחד עם ג'ון מקארטני, שבוצע ע"י אריק איינשטיין באלבומו "יסמין". אריק איינשטיין ביצע את השיר "עטור מצחך" עם קורין אלאל ויהודית רביץ, שהלחין (וגם מנגן בפסנתר בצורה יוצאת מן הכלל) יונה רכטר. יוני רכטר היה חבר ומלחין בפרוייקט "הכבש השישה-עשר", שאת שיריו כתב יהונתן גפן. יהונתן גפן הוא אביו של אביב גפן. אביב גפן יצר את האלבום "חלולים", שבהפקתו השתתף שלום חנוך. שלום חנוך היה חבר בלהקת "תמוז", ביחד עם אריאל זילבר. אריאל זילבר ביצע את השיר "תן לי כוח", שכתב אהוד מנור. אהוד מנור כתב את השיר "אין לי ארץ אחרת", שנכתב במיוחד במיוחד ללחן של קורין אלאל. קורין אלאל עזרה בהפקת האלבום "פרח שחור" של להקת "כרמלה גרוס ואגנר", שהיוצר העיקרי בה הוא ערן צור. ערן צור הופיע עם שלמי ברכה, שגם עזר לו בעיבודים לאלבום "תכלית בתחתית". שלמי ברכה הוא חברה בלהקת-העל השולטת "משינה", בה חבר גם אבנר חודורוב. אבנר חודורוב חבר (או שהיה חבר?) בלהקת "החברים של ביזונה" בתוכניתו של אלי יצפאן, בו חברים עוד כמה אנשים, לא זוכר מי..

RTur

New member
טעות קטנה אבל נסלחת - פול מקרטני!

לא ג'ון מקרטני כמו שכתבת חחח

RTur

New member
עוד משו:

מתי כספי היווה השראה מוזיקלית מסויימת למורה שלי לפסנתר (רציתם הזוי? קיבלתם הזוי) המורה שלי לפסנתר מלמד בקונסרבטוריון בכפר-סבא, בו ניגן גם עידן רייכל. יש לך איזושהי דרך להוכיח את זה? חחח

1Reebok

New member
להוכיח אין ../images/Emo3.gif

אבל זאת האמת.. אם זאת בעיה, אז: מתי כספי ניהל מוזיקלית את תוכנית הרדיו "שיר לדרום אמריקה" עם ריקי גל ריקי גל ביצעה לראשונה את השיר "נערת הרוק", שבהופעותיו מחדש אותו ערן צור ערן צור הופיע ביחד עם בוטן מתוק בקרקס במופע לרגל השקת האלבום השני שלהם עידן רייכל היה קלידן בלהקת בוטן מתוק בקרקס

אממ...הפעם צריך יצירתיות

נינט טייב שיחקה ב"השיר שלנו" יחד עם חנה לסלאו חנה לסלאו שיחקה בסרט "אזור חופשי" שאת שיר הנושא שלו שרים שוטי הנבואה שוטי הנבואה השתתפו בתוכנית "מפגשיר" בערוץ 24 יחד עם איזבו בלהקת איזבו חבר רן שם טוב שהפיק לדני סנדרסון את אלבומו שייצא בקרוב דני סנדרסון היה חבר בלהקת כוורת יחד עם אלון אולארצ'יק אלון אולארצ'יק הוא אביו של מקס אולארצ'יק מקס אולארצ'יק משחק בסדרה פיק אפ יחד עם ששי קשת ששי קשת שיחק במחזמר "שיקגו" יחד עם ריטה ריטה היא דודתה של לירז צ'רכי לירז צ'רכי שיחקה בסרט "סוף העולם שמאלה",בו שיחקה רותם אבוהב רותם אבוהב שיחקה ב-"טלנובלה בע"מ" עם עופר שכטר עופר שכטר שיחק בסרט "נמוך" אותו ביים עידן אלתרמן עידן אלתרמן היה חבר בלהקת "לולה" עם אבי גרייניק באלבום של אבי גרייניק "יש מי שאוהב" עמוס בן דוד אחראי על כלי ההקשה עמוס בן דוד עשה קולות רקע לאלבום "ככה אני אוהב" של דני רובס שירו של דני רובס "איך הוא שר" חודש על ידי יהודה סעדו ב"כוכב נולד 3" יהודה סעדו זכה ב-"כוכב נולד 3",והראל מויאל זכה ב-"כוכב נולד 2" אלבום הבכורה של הראל מויאל הופק ע"י שמוליק דניאל,בין היתר שמוליק דניאל הפיק את "בדיוק בזמן",אלבומו האחרון של דודו טסה קישורים- הסרט נמוך: http://www.ticketnet.co.il/ticketNet/jsp/Cinema/movie_details.jsp?eventID=3024&scriptBefore=1&siteTypeId=1 הראל מויאל: http://www.mooma.com/news.asp?catid=4&pgId=5767 שמוליק דניאל: http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistId=10730

Nachoom

New member
תשובה

גם נינט טייב וגם דודו טסה שרו כל אחד בנפרד את שיר הנושא של פסקול הסרט "סוף העולם שמאלה". נינט את בסוף העולם ודודו את הגרסא השנייה ל"פוג אל נאחל"

שימו לב לזה!

ננסה קצת לסבך את זה רמי קליינשטיין-כתב לה את "כמו ששיר נוגע" ריטה-אישתו לירז צ'רכי-בת דודתה מריאנו אידלמן-שיחקו יחד בסוף העולם שמאלה טל פרידמן-מככבים יחד בארץ נהדרת אביב גפן-אירח את טל פרידמן בהופעה שלו בניצנים לפני שנה ברי סחרוף-ביצעו יחד את "סוף העולם" אני-ניגנתי עם ברי סחרוף הנהלת תפוז-מספקת לי את הממשק לפורום שלי ארתור-מנהל פורומים בתפוז, וכמובן את פורום דודו טסה דודו טסה-ארתור מנהל את הפורום שלו

RoieL

New member
ננסה../images/Emo9.gif

נינט השתתפה בכוכב נולד שצולם בניצנים האירוע בכפר המוזיקה ניצנים ממומן ע"י קוקה קולה. האמן שהטראקים שלו מייצגים את קוקה קולה הוא ה- DJ טייסטו. DJ טייסטו נחשב ל- "הולנדי המעופף". יש דמות כזו בבוספוג, אותו מדבב בעברית עידו מוסרי. אח של טל. טל הוא גם משקע מוקדם בבוקר. ההיפך מבוקר
לילה. הלילה לא אשכב לישון, קאבר ל- "אתה בכל זאת" של ריטה, בביצוע.. דודו טסה

למעלה