חידה מס' 4>>>

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
חידה מס' 4>>>

הדורבנים - בהצלחה!!!
הזוכים של החידה מאתמול יפורסמו בקרוב, מתנצל על האיחור אתמול הייתי בהופעה של הדג נחש וחזרתי ב-2 בלילה חח.. אז בקרוב יפורסמו הזוכים..

1Reebok

New member
../images/Emo123.gif הדורבנים זה כבר התחום שלי

הדורבנים ארחו בהופעה האחרונה שלהם את אבי טלודנו. אבי טולדנו ביצע את השיר "ראיתי את הקיץ", שכתב אהוד מנור. אהוד מנור כתב את השיר "עד סוף הקיץ", שבוצע על-ידי אלי מגן. אלי מגן היה חבר בלהקת "אחרית הימים", שבה היה חבר גם יצחק קלפטר. יצחק קלפטר היה חבר בלהקת "כוורת" עם דני סנדרסון. דני סנדרסון חידש לאוסף "עבודה עברית" את השיר "שישי-שבת", שכתב והלחין מאור כהן. מאור כהן יצר את השיר "יום" ביחד עם יהלי סובול. יהלי סובול חבר בלהקת "מוניקה סקס" ביחד עם שחר אבן-צור. שחר אבן-צור הוא אחיו של אייל אבן-צור. אייל אבן-צור היה חבר בלהקת "נעליים", שבהפקת אלבומה עזר ירמי קפלן. ירמי קפלן ביצע את השיר "קולה", שבעיבודו עזר נושי פז. נושי פז מופיע בהופעותיו עם יניב דדון כגיטריסט. יניב דדון ניגן בגיטרה חשמלית בשיר "רגע לפני" של דנה ברגר. דנה ברגר היתה חברה בלהקת "בלאגן", שמאז יוני 91 ועד פירוקה המתופף שלה היה רע מוכיח. רע מוכיח ניגן כמה שירים באלבום של להקת "הזבובים", ביחד עם יובל שפריר. יובל שפריר היה חבר בלהקת "האחים פורטיס", ביחד עם, כמובן, רמי פורטיס. רמי פורטיס הופיע בשנות השמונים עם יובל מסנר כצ'לן. יובל מסנר ניגן בצ'לו בשיר "אנחנו שניים" של להקת "משינה", שהמתופף שלה הוא לא אחר מאשר יגאל דיין. איגי דיין היה מבצע בסיבוב ההופעות של "גבירותי ורבותי" בשנת לידתי 1989 את השיר "שביל הבריחה", במקור של ריטה. ריטה התחתנה משום מה עם רמי קליינשטיין (בצחוק, כן? הוא דווקא נראה לי אחלה איש) רמי קליינשטיין הלחין את השיר "הלילה לא", אותו חידש לא אחר מאשר דודו טסה.

RoieL

New member
אוקי..

הבסיסט של הדורבנים - גיא מזיג מנגן בשיר של הצל ושי 360 "קבל". הם באים ממשפחת תאקט, כמו סאבלימינל. סאבלימינל פרסם שוקו של תנובה. בתנובה החלב מיוצר מפרות [איפה לא
]. יש שיר ילדים על פרה חומה. פרוייקט שירי ילדים עשו עשרות אמנים, באחד מהם השתתף א.א. יש לו פורום בתפוז. גם לדודו יש
רועי

RTur

New member
כנס>>

יש שיר ילדים על פרה חומה - אתה יכול להגיד את שם השיר או מי מבצע אותו או משו? פרוייקט שירי ילדים עשו עשרות אמנים, באחד מהם השתתף א.א. - מה? חחח הסבר את עצמך..

מסטולית

New member
יאללה :)

דודו טסה הוא קירח. כך גם צחי בוקששתר לצחי בוקששתר הייתה תוכנית בישול, כמו גם לרותם אבוהב רותם אבוהב שיחקה בטלנובלה בע"מ יח עם מאור כהן שהקים את הצמד 'הבליינים' עם אורן לוטנברג אורן לוטנברג ניגן בלבומו של ברי סחרוף "חם על הירח" ברי סחרוף חבר צמד 'פורטיסחרוף' יחד עם רמי פורטיס יהלי סובול מנגן ואף מופיע בקליפ לשיר "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" של רמי פורטיס יהלי סובול חבר בלהקת מוניקה סקס, שהמתופף שלה הוא שחר אבן-צור שחר אבן-צור הפיק את האלבום השני של להקת שייגעצ אחד מהשירים המפורסמים של שייגעצ הוא "ערוץ הילדים" קובי מחט הוא אחד ממנחי ערוץ הילדים האלבום הראשון של הדורבנים נקרא "קובי". :)

../images/Emo54.gifאני ../images/Emo3.gif

השיר הראשון של הדורבנים שנקרא "שוב הדיסקו כאן" הופק על ידי אפרים שמיר אפרים שמיר חבר בלהקת "חמסין", חבר נוסף של להקה זו הוא אוהד אינגר אוהד אינגר חבר בלהקת "שמיים" שבה חבר גם דני ליטני דני ליטני שר עם סי היימן באלבומה "תחלמי בגדול" חידוש בעברית של ניר קייב וקיילי מינוג "שושן פרא". סי היימן חברה ב"להקה מקומית" שבה חבר גם קובי אייזרמן, הוא אחראי על גיטרות קובי אייזרמן עושה קולות רקע בחלק מהשירים בדיסק "יונת האהבה" של חווה אלברשטיין חווה אלברשטיין הלחינה את השיר "איטיות" שנמצא בדיסק של תמר גלעדי תמר גלעדי למדה בבית הספר "רימון" שבו למד גם אריאל הורוביץ אריאל הורוביץ הוא הבן של נעמי שמר הגשש החיוור הקליטו דיסק שלם משיריה של נעמי שמר גברי בנאי הוא אחד מחברי להקת הגשש החיוור גברי בנאי חבר בלהקת "התרנגולים" שבה חבר גם יהורם גאון יהורם גאון כיהן כשחקן בלהקת הנח"ל בשנת 1957 דנה ברגר הייתה בלהקת הנח"ל דנה ברגר משתתפת בפרוייקט "מטרופולין" שנמצא בניהולו של עופר מאירי בפרוייקט "מטרופולין" של עופר מאירי נמצאת גם הזמרת שרונה נסטוביץ שנמצאת בלהקת "הכל עובר חביבי" עם שרונה נסטוביץ בלהקת "הכל עובר חביבי" נמצאת וממכהנת כזמרת גם שלומית אהרון שלומית אהרון ויגאל בשן הקימו ביחד שהיו צעירים את הצמד "יגאל ושלומית" יגאל בשן הוציא תקליט בשם "יגאל בשן וחברים טובים", בתקליט זה השתתף מאיר סלומון למאיר סלומון ולדניאל סלומון יש את אותו שם המשפחה דניאל סלומון ודנה עדיני מבצעים ביחד את השיר "רבות הדרכים" שכך נקרא גם האלבום השני של דניאל סלומון דנה עדיני חברה בלהקת "הבנות נחמה" שבה חברה גם קרולינה אברץ קרולינה אברץ היא סולנית להקת "פאנסט" ששם גיא מר הוא המפיק המוסיקלי גיא מר הוא חבר בלהקת הדגש נחש הדג נחש הופיעו באירוע של סלקום ווליום, ששם הופיע עברי לידר עברי לידר הוא דיסק בשיתוף פעולה עם דיג'י Henree ששם מופיע השיר "בוא", השיר במקור הוא של ריטה [URL='http://']דודו טסה[/URL] מופיע עם ריטה בהופעות שונות בתור הנגן שלה
וזה הקשר ביניהם

אוקיי

האלבום "קובי" של הדורבנים הופק מוסיקלית על ידי אפרים שמיר אפרים שמיר חידש לאחרונה את שירו "רוקד לקול הבנות" עם סאני דהרי(וקוטג') סאני דהרי היה DJ בסינגל "אל תשאיר אותי פה" של כלא 6(וסיוון) כלא 6 חידשו את שירו של מני בגר "זה היה ביתי" יחד עם הילה הררי בדיסק של הילה הררי ניגן אודי שמחון אודי שמחון ניגן בדיסק של "פסטיבל השירים של ישראל 2004",כמו עילי בוטנר עילי בוטנר ניגן באלבום של עברי לידר "זה לא אותו דבר"(לצורך העניין) עברי לידר כתב את הלהיט "בחום של תל אביב" אותו שרה שרית חדד(
) שרית חדד השתתפה בשיר "למה הלכת ממנו" של טיפקס הסולן של טיפקס הוא קובי אוז באלבום "דמעות ים" של קובי אוז ניגן דני אברג'יל דני אברג'יל ניגן גם באלבום "גן חורפי" של תמר גלעדי לאלבום "גן חורפי" של תמר גלעדי הלחינה לאה שבת את השיר "עינת סיפרה לי" לאה שבת שרה באלבומה האחרון את השיר "להתראות מתוק" עם שלומי שבת(שבין היתר הוא אחיה) לשלומי שבת יש שיר בשם "אל נא תבכי"(אלבום:זמן אהבה) שאותו ככתב ירון כהן ירון כהן כתב לאייל גולן את השיר "צליל מיתר" באלבום של אייל גולן "מציאות אחרת" ניגן דודו טסה כלא 6-אל תשאיר אותי פה http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistId=24626&AlbumId=39698 הילה הררי http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistID=12694&AlbumID=40063

אוקיי...........

גיא מזיג חבר בלהקת הדורבנים הוא מתארח בשיר "קבל" של שי 360 שי 360 חבר בלייבל תאקט, הלייבל שאותו הקים סאבלימינל הצל הוציא ביחד עם סאבלימינל אלבום משותף ששנקרא "האור והצל" סגול 59 כתב שיר על הצל שנקרא "גבר" וזכה לאגרוף בפנים מהנ"ל בתמורה להקת הגמלים וסגול הוציאו ביחד שיר שנקרא "המימד הרביעי" מעיין אוחנה הוא סולן הלהקה ילדה מהשכבה שלי היא שכנה שלו והוא חבר טוב של המשפחה שלה אני לומד איתה בשכבה אימא שלי היא אימא שלי רון הופמן הוא רואה חשבון שעובד עם אימא שלי באותה חברה הוא גם הסולן של להקת סינרגיה להקת סינרגיה חידשה את השיר "חום יולי אוגוסט" של שלמה ארצי שלמה ארצי שר דואט ביחד עם נורית גלרון שנקרא מעביר דף נורית גלרון הופיעה ביחד עם דליק וולניץ בקלטת ילדים דליק וולניץ הופיע בתכנית הטלוויזיה בוקר של כיף שאת שיר הנושא שלה מבצעת להקת תיסלם יזהר אשדות חבר בלהקת תיסלם יזהר אשדות שר ביחד עם קורין אלאל את "תן לי קצת ממך" בביצוע מיוחד אלונה דניאל היא המתופפת של קורין אלאל ערן צור ואלונה דניאל היו חברים בטאטו ירמי קפלן הופיע ביחד עם ערן צור במופע "קול הרוק" בניצנים אסף אמדורסקי וירמי קפלן היו חברים בלהקת תערובת אסקוט א"א התארח בהופעת הבכורה של האלבום החדש של עברי לידר עברי לידר חידש את "בוא" של ריטה דודו טסה מנגן עם ריטה

RTur

New member
והזוכים הם:

אז ככה, קודם כל אני אכתוב את הזוכים של החידה מאתמול: 1Reebok מיץ פטל קריר זה לא אותו דבר - מזל טוב!!!
ולזוכים של היום: 1Reebok מסטולית מיץ פטל קריר - מזל טוב שוב חח!!!
מצב הנקודות כרגע: 1Reebok - מוביל עם 4 נקודות
מסטולית, מיץ פטל קריר, זה לא אותו דבר - 2 נקודות
הסייד הנודד, Vאולטה - נקודה אחת
מחר החידה האחרונה לתחרות, בהצלחה לכולם!!! אם מחר לא תהיה הכרעה, ביום שישי אני אעלה שאלון על דודו טסה, ומי שיענה על הכי הרבה שאלות נכון יזכה..

למעלה