חידה קטנה

Gilliana

New member
חידה קטנה

מה הקשר בין "סטארגייט" ובין "תיקים באפלה"? (רמז: מדובר באחד מכוכבי סטארגייט שהופיע/ה בפרק של תיקים)

Gilliana

New member
בינתיים יש את הסרט ויש את SG-1

בשנה הבאה יצאו עוד שני סרטים, אבל בינתיים - איך הגעת לשלוש?

Gilliana

New member
כן, אבל...

אם הייתי מתכוונת לסטארגייט אטלנטיס, מן הסתם הייתי כותבת שזו סטארגייט אטלנטיס, או שאולי זה לא היה ברור מספיק... נו טוב.

מיכלשש

New member
אם ירדתי לסוף דעתך...

אז מדובר באמנדה טאפינג, שמגלמת את סמנתה קארטר בסטארגייט - ואשר הופיעה בפרק של "תיקים" (נדמה לי ב"אואטר"?). חוצמזה, יש המון שחקנים אורחים בסטארגייט שהתארחו גם ב"תיקים", מהסיבה הפשוטה ששתיהן צולמו בוואנקובר.

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif יפה מאד! ../images/Emo13.gif

ולגבי השחקנים האורחים - בהחלט, גם ממה שהספקתי לראות עד עכשיו בתור חובבת "סטארגייט" טריה.

Sensorium

New member
מיטץ'^^

סקינר יקירנו, בכלל יש מלא שחקנים אורחים, דוגט אם זכור לי נכון הופיע באיזה פרק, יאפ סטארגייט זה טיפה צפוי כזה ^^" [בכל הבריתות עובדים עליהם בסוף
] אבל זאת סדרה נחמדה באופן כללי:]

Gilliana

New member
רוברט פאטריק הופיע ב...

"סטארגייט אטלנטיס". נדמה לי שגם מיטש הופיע שם כי לא ראיתי יותר מאשר את שני הפרקים הראשונים שלה. לגבי SG-1, לא ידוע לי בשלב זה (אני כרגע בסה"כ לקראת סוף העונה הראשונה). ואני מסכימה איתך שסטארגייט צפויה למדי, אני ב-99% מהמקרים מגיעה למסקנות אליהם מגיעים חברי הצוות, כמו למשל השימוש בברקים לצורך אספקת מתח לשער, או הפרק שבו אוניל וקרטר נזרקו דרך שער אחר בכדור הארץ, אבל בסה"כ - סדרה טובה, למרות הכל.

aerynsun

New member
הוא הופיע באטלנטיס , עונה שניה

והופיע אפילו בקרדיטים למרות שהוא לא הופיע בכל הפרקים , רק בתחילת העונה משהו כמו עשרה פרקים.

Sensorium

New member
הוא כ'כ מעולה שם../images/Emo11.gif

היה איזה פרק שרוחות של איש ואישה מאיזה כוכב אחר השתלטו על אליזבת' ושפרד ואז הרוח אמרה שאפילו אליזבת' חושבת שהוא לוזר , או משהו בסגנון זה היה.. כ'כ פאקינג גדול!
וגם הקטע שכולם מתייחסים אליו בקרירות כזו, ורודני בקיצור הוא עשה לי את העונה

aerynsun

New member
כן. הוא כל כך לוזר שם...חחחח

וניסו ליצור רומן בינו לבין אליזבת אבל משום מה זה נפסק וגם הדמות שלו נעלמה ככה פתאום. והפרק שציינת היה ממש טוב

Sensorium

New member
SG1, נהדרת

טובה יותר מאטלנטיס בעיניי, טוב.. לי יש נטייה לאהוב את סדרות האם. אחת הסיבות שאני כ'כ אוהבת אותה היא הקוסם מארץ עוץ
, יש שם כ'כ הרבה אלמנטים ומשפטים קטנים שהם אומרים מדיי פעם
אבל בגדול- גם שם יש קטע ה"קצת יותר משותפים לעבודה" של קרטר ואונ'יל , הם כ'כ משלבים את זה תמיד בתוךהמאורעות, וזה משדרג את חווית הצפייה, [אף פעם לא הרגשתי ש"דופים" לי את הרומן ביניהם] אך, עונה 4 מעולה מהבחינה הזו
בכלל.. מעולם לא חשבתי שאני אוהב מד'ב חח תמיד הייתי בטוח שקוראים לו מיטץ'

למעלה