חידה קלילה: מי זאת?- כולנו ראינו אותה. 3 דקות ו-20 שאלות עד הישמע הגונג
א אפונה ירוקה חמודה New member 19/6/14 #1 חידה קלילה: מי זאת?- כולנו ראינו אותה. 3 דקות ו-20 שאלות עד הישמע הגונג
א אפונה ירוקה חמודה New member 20/6/14 #4 אחד הסרטים שאני מוכנה לראות פעם ועוד פעם! "I am Inigo Montoya you killed my father - prepare to die" - -מנדי פטנקין סרט שלא עוסק בבעיות אקטואליות, אלא שאפשר לחלום איתו על נסיכים וארמונות.
אחד הסרטים שאני מוכנה לראות פעם ועוד פעם! "I am Inigo Montoya you killed my father - prepare to die" - -מנדי פטנקין סרט שלא עוסק בבעיות אקטואליות, אלא שאפשר לחלום איתו על נסיכים וארמונות.
Y Y. Welis New member 20/6/14 #5 הוא החכם אגב השחקן הזה עבר הרבה תהפוכות עד שהגיע לתפקיד. בשעתו היה מחזאי חובב, שחלק מהזמן היה חסר-בית. זכה לתפקיד ראשון בסרט שכולו שיחה בין 2 אנשים במסעדה - 'הארוחה שלי עם אנדרה'.
הוא החכם אגב השחקן הזה עבר הרבה תהפוכות עד שהגיע לתפקיד. בשעתו היה מחזאי חובב, שחלק מהזמן היה חסר-בית. זכה לתפקיד ראשון בסרט שכולו שיחה בין 2 אנשים במסעדה - 'הארוחה שלי עם אנדרה'.
ת תמיר 8 New member 20/6/14 #7 אם נוסטלגיה אז נוסטלגיה "ארבע דקות ועשרים שאלות" כפי שאורי זהר הכריז בתוכנית "זה הסוד שלי"