חידה

Mapisto

New member
../images/Emo3.gif

10 קומות
עוד חידה, שטח ללא אדמה, חיילים ללא נשמה, כל הזמן מלחמה.

Mapisto

New member
../images/Emo127.gif עוד חידה

גיל זה הכל מהפורום שלך
זיוצי לוקח כדורי ריטלין ופרוזק , הוא חייב לקחת 3 כדורי פרוזק ו2 כדורי ריטלין ביום.הכדורים נראים אותו דבר.שוד ושבר, זויצי עירבב את הכדורים ועכשיו הוא לא יכול להבדיל בינהם. עזרו לזיוצי להשאר נורמלי.

אוריקס

New member
התשובה היא לא

זיוצי לא ישאר נורמאלי... סתם - בו נגיד שאנחנו ממיינים את הכדורים בצורה הבאה: לוקחים שני כדורים ושוקלים אותם... את הקל מביניהם שמים בפינה X ואת הכבד בפינה Y (אם הם באותו משקל שוקלים עד אשר מתקבל משקל שונה). עושים עוד הרבה שקילות, עד שמגיעים למצב שבו יש 20 כדורים מאותו משקל בכל פינה. אנחנו עדיין לא יודעים אילו כדורים בכל פינה. לכן - זיוצי יקר עליך לקחת כדור מסוג אחד בשמונה בבוקר ולראות מה האפקט - של רטאלין או פרוזאק
ואז תדע סופית איזו קבוצה מייצגת אילו כדורים ותוכל לתפקד חצי כראוי. ומכיוון שלקחת את הכדור בשמונה - עדיין נשאר לך כל היום לקחת את הכדורים

Mapisto

New member
../images/Emo128.gif

הם גם שוקלים אותו דבר הם זהים בכל חוץ מבחומר שלהם.

Ohad18

New member
קונים חדשים

ואם אי אפשר אז כנראה שהרופא עבד עליו כי אפשר לקנות הכל

Mapisto

New member
../images/Emo3.gif

10 קומות
עוד חידה, שטח ללא אדמה, חיילים ללא נשמה, כל הזמן מלחמה.

אוריקס

New member
את זה אפחד עוד לא פתר

למורה בבית ספר יסודי במדינת ניו-יורק נעלם ארנק. את הארנק יכול היה לגנוב רק אחד מחמישה תלמידים: ליליאן, ג'ודי, טדי, דיוויד או מרי. כשנחקרו הילדים, נתן כל אחד מהם שלוש הצהרות, כדלקמן: ליליאן: אני לא לקחתי את הארנק. לא גנבתי שום דבר בחיי. טדי עשה זאת. ג'ודי: לא לקחתי את הארנק. אבי די עשיר ויש לי ארנק משלי. מרי יודעת מי עשה זאת. דייויד: לא לקחתי את הארנק. לא הכרתי את מרי לפני שהתקבלתי לבית ספר. טדי עשה זאת. טדי: אני לא אשם. מרי עשתה זאת. לילאן משקרת באומרה שאני גנבתי את הארנק. מרי: לא לקחתי את הארנק של המורה. ג'ודי אשמה בכך. דיוויד יוכל לערוב בעדי, כיוון שהוא מכיר אותי מיום שנולדתי. בחקירה נוספת הודה כל אחד מהתלמידים, שמתוך שלושת ההצהרות שמסר - רק שתיים היו נכונות ואחת - שקרית. מי מהתלמידים גנב את הארנק

פתרתי- זו ג'ודי הגנבה!!!

ליליאן:
אני לא לקחתי את הארנק.
לא גנבתי שום דבר בחיי.
טדי עשה זאת. ג'ודי:
לא לקחתי את הארנק.
אבי די עשיר ויש לי ארנק משלי.
מרי יודעת מי עשה זאת. דייויד:
לא לקחתי את הארנק.
לא הכרתי את מרי לפני שהתקבלתי לבית ספר.
טדי עשה זאת. טדי:
אני לא אשם.
מרי עשתה זאת.
לילאן משקרת באומרה שאני גנבתי את הארנק. מרי:
לא לקחתי את הארנק של המורה.
ג'ודי אשמה בכך.
דיוויד יוכל לערוב בעדי, כיוון שהוא מכיר אותי מיום שנולדתי. חידה חמודה :)

למעלה