חידה !!!!

^hunter^

New member
חידה !!!!

היום ראיתי את הפרק של TOS שעוסק בזה.... מי זוכר איך קוראים ליצורים הקטנים והשעירים והחמודים שמתרבים פי 12 כל שעה בערך אחרי שהם אוכלים והקלינגונים שנאו אותם כל כך עד כדי כך שהם השמידו כל כוכב שבו נמצאו היצורים הללו ??? אם אני לא טועה הם הופיעו בפרק הזה של TOS שראיתי ובפרק של TNG שהם חזרו לעבר (אבל בזה אני לא בטוח) בקיצר ... 5 אותיות ... נראה אתכם (למרות שזה קליל)

Lu Tze

New member
הלוואי שאני יכלתי לראות את TOS...

לא משנה, התשובה היא כמובן פרנגי. נו, סתם, טריבלים, טריבלים! (ודרך אגב, כשהם חזרו לעבר זה היה ב-DS9)

^hunter^

New member
לא! זה היה בפרק שבו

האנטרפרייז חזרה לעבר כדי להציל את האנטרפרייז B או C אם אני לא טועה בקיצר את\ה כן יכול לראות יש לי את כל TOS על קסטות....

bigbadjoe

New member
לא לא לא לא !!!!

זה היה ב- DS9 !!!!! בפרק TRIALS AND TRIBULATIONS שם הפרק בTOS היה: THE TROUBLE WITH TRIBBLES

itstzar

New member
נכון זה היה בDS9

הנה הקישור והנה גם תמונה כהוכחה :) למרות שטיפה טעית בשם, השם הנכון :) Trials and Tribble-ations

Bajoran Preist

New member
רציתי לצעוק במחאה

אבל כבר עשיתם לי את העבודה, Guys.
בכל מקרה, (ספוילר) הפרק הזה מביא רעיון מושלם כיצד להחזיר לעולם גזעים אשר נכחדו. פשוט לחזור לעבר ולהביא אותם אל העתיד! היש פשוט מזה?

S h a y 9 9 9

New member
ועוד משהו...

יש פרק המשך לפרק המקורי בסדרה המצויירת אני יודע שלא מרבים לדבר עליה פה אבל יש שם כמה פרקים שאני מע לקרוא להם "לא רעים". More Tribbles, More Troubles Airdate: 10.06.73 Stardate: 5329.4

bigbadjoe

New member
אם

מישהו רוצה יש לי את כל הפרקים של הסידרה המצויירת אהבתי איך שהקלינגון מתיישב עליהם כל הזמן בפרק.

lightm

New member
האמת ש...

התיאור שלך מזכיר בדיוק את הגרמלינס...

למעלה