חידה

שליפ

New member
חידה

יש לי חידה: לאיזה כיוון (ימין/שמאל) נוסע האוטובוס שבתמונה? (אין לשים לב לניואנסים קטנים הנובעים מחוסר הכישרון של הצייר). נ.ב. חידה 2: האם יש לי עתיד בבצלאל?

morning star

New member
אולי כדאי שתוסיף את התמונה?

והתשובה לשאלה השניה (אם, ורק אם השאלה הראשונה היא התחכמות, אז אני מחזיר באותה מטבע) - אין לך עתיד. את עתידך תעשה בעצמך
שלך הנווד

פגעסוס

Well-known member
אני מניח ../images/Emo63.gif

שהכוונה היא שהאוטובוס נוסע לכיוון צד שמאל של התמונה. מאחר ודלת האוטובוס נמצאת בצד ימין שלו, היינו רואים אותה אם האוטובוס היה נוסע לצד ימין. מאחר ולא רואים אותה, ניתן להסיק שהוא נוסע לצד שמאל. GYXOIO

yair24

Member
אל תשכח...

שלאוטובוס יש גם רוורס...
יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

maria*

New member
נראה לי שהוא נוסע לצד ימין...

כיהוא והגלגלים(שלו...) נוטים לצד ימין. כך בכל זאת נראה לי אבל כשאני חושבת על זה... אז אולי זה לא הגיוני בכלל כי אוטובוס לא נוטה לשום צד כשהוא נוסע וגם לא

k4school

New member
האם shelycat ושליף הם אותו אדם ???

בכל מקרה ברוך הבא או ברוכים הבאים ולאחר התשובה אוכל לתת ברכות יותר עינייניות כמובן רונן מנהל "הפתח לבית הספר"

shelycat

New member
לתשובתי....

לשאלתך ולתשובתי: כן! אני אותו אדם פשוט בשם השני(שליפ) משתמש גם החצי השני שלי.

shelycat

New member
אז ככה.....

אני חולקת את מוחי עם אדם נוסף ולכן כדי להסביר החצי השני הוא בן הזוג שלי.

k4school

New member
אז שוב ברוכה בהאה או אולי עלי להגיד

ברוכים הבאים מצוות פורום "המפתח לבית ספר" .... כרגע אתם הזוג הנשוי הראשון (ע"פ ידיעתי) הלוקח חלק פעיל באתר ובפורום ונשמח לארח אתכם. ====================================================================== אנא נצלו את הפורום לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימוד (מותר גם לסטות מעט לנושאים חברתיים בין חברי הפורום
) אין צורך להדגיש כי כל פעילות האתר והפורום כמובן בחינם
נצלו את העזרה שניתנת לכם בהתנדבות ====================================================================== נשמח לראותכם בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשו לכם מנהג קבוע..... בפורום בקרו 7 פעמים בשבוע"
ילדים כבר יש ??? אני רוצה כבר להזמין אותם לבקר
אבל כרגע אנחנו מספקים שירותי רק מרמת חתיבת ביניים ועד לימודים אקדמאים.... ====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... אנא הירשמו בצורה מסודרת בהתאם להנחיות באתר (אין צורך בפרטים פרט לאי-מייל ושמות אמיתיים בכדי שנוכל לספק את כל השירותים הכוללים גם חלוקת מתנות לחידונים ופעילויות (כל המתנות נתנות לנו בחינם בתרומה לטובת הלומדים והמלמדים). פעילויות הפורום הכוללות : * חידון מדעי קטן בו אפשר לקחת חלק ללא צורך בידע מקדים. * לוח להוספת קישורים לאתרים לימודיים. * לוח לקבוצות למידה שם אפשר לארגן או להצטרף לקבוצות למידה. * אפשרות לקבלת רשימת מורים פרטיים הרשומים באתר. ועוד הרבה פעילויות כף שונות אה... כן כמובן גם עזרה בלימודים
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" ===================================================================== כמה הערות: א. חידות יש להעביר לצוות האתר ואלו יפורסמו בשמכם כמובן וזאת רק על מנת לשמור על סדר. ב. אנא קיראו את התנאים בהם אנו מחלקים מתנות. ג. כמבקרים חדשים נקל מעט ונזכה אתכם במפתח זהב של אתר "המפתח לבית הספר" בתיקווה לראותכם אוספים עוד מפתחות רבים. ד. לגבי השירטוט והחידה שלכם: איני יודע אם זה בכוונה או יד המיקרה בדבר אך שימו לב כי הגלגלים נוטים הצידה באופן כזה / ולא כזה הטיית הגלגלים ללא כל קשר להיות הדלת מצביע בודאות על כיוון הנסיעה (במדינות בהם נוסעים בצד שמאל הדלתות נימצאות השני ולכן זו אינה חידה כל כך טובה) הסבר : בנסיעה פועלים על הגלגל הכוחות הבאים: א. כוח בכיוון הנסיעה מופעל ע"י הכביש כהיתנגדות לכוח שהגלגל מפעיל על הכביש (חוק שלישי של ניוון) ב. כוח אחורה מכיוון הנסיעה שמפעיל הרכב המחובר לגלגל. ידע בכוחות של גוף קשיח גורר תשובה ודאית רונן מרצה לפיזיקה ומחשבים ומנהל האתר

למעלה