חידה!

jimorrison

New member
חידה!

משעמם לי אז אני אשאל חידה...דיי קלה אני חושב... למה ללד זפלין קוראים לד זפלין??

AeroDar

New member
אממ...

אוקי בהתחלה קראו להם "דה ניו יארדבירד" אבל אז קית' מון מ"דה הוא" אמר שהם בטח יפלו כמו צפלין מעופרת (מה שלא בדיוק קרה אלא להפך...). צפלין - זפלין, עופרת-לד בקיצר לד זפלין. (מצטערת לא היה לי כוח לעבור לאנגלית...
) מקווה שאמרתי דברים נכונים... אני לא שולטת בעצמי בשעה כזאת...

yo t a m

New member
הוא אמר שהם ימריאו כמו זפלין מעופרת

אבל חוץ מזה, אני חושב שהכל נכון

jimorrison

New member
אני גם חשבתי

שהוא אמר שהם יפלו...זה גם יותר מתאים...כי צפלין זה כלי שהיה ידוע בהתרסקויות שלו...

AeroDar

New member
בגלל שזה כלי תעופה

יחסית קל אז הוא כזה נופל...ככה לפחות חשבתי... איפה הקית' מון הזה נשאל אותו למה הוא התכוון...

ThE RhythM

New member
לא לא..

הוא אמר שהם יפלו, מה שדי משעשע בהתחשב בעובדה שלאחר מכן זפ נהיו יותר פופולרים מהמי פי כמה

AeroDar

New member
סבבה...

אז חוזרים לתשובה הראשונה שכתבתי... זה בדיוק מה שכולם רשמו פה...

yo t a m

New member
הא-

אבל היה יותר טוב אם הוא היה אומר ימריאו
אני חושב. המ. (וסליחה על הטעות
)

AeroDar

New member
חחח...

נגיד... וכולם ביחד כדי לעודד את יותם " זה בסדר, כולם טועים, אפחד לא מושלם..." ) סתם בצחוק... אז אני כבר ינצל"ש... מה קורה?? מה חדש? תכתבו יותר!! הפורום מת! (גם ג'ימי... שנעלם מהעולם...
)

silvermarlin3

New member
כן ....

ג'ימי כמו כל ראש ממשלה מבטיח גדולות ובסוף לא עושה כלום (במקרה שלנו נעלם!) פייייייייייייייי כמה שהפורום יבש אני נכנס כל יום ב-4ימים אחרונים רק איזה 7-8 הודעות והיה מקרה שמישהי דיברה לעצמה ...שלחה לעצמה הודעות וענתה להם

AeroDar

New member
lol...

חחחח נראה לי שזאת אני...סתםם... מחר יום אחרון לבצפר!! (למי שעוד לומד...) אז יאללה בואו נעשה שרשור
רציני.... מה אתם הולכים לעשות בקיץ?? חחח מה אנשים (אני...) עושים כדי שיכתבו פה קצת הודעות...

P o M i K i

New member
כן...

פשוט נעלם לכולנו אם הכסף
צריך להוציא את אחד הפרוייקטים בבכוחות עצמינו או שלא יקרה כלום... הפורום מת לגמרי

AeroDar

New member
וזה מאוד יעזור...

אם אנשים יתחילו להכנס לפה מדי יום יומיים ולא כל 4 5 ימים!

silvermarlin3

New member
בעע

אני נכנס כל יום לראות מה קורה (ולא קורה כלום) דרך אגב יש לי עוד 2 בגרויות ושבוע אחד מזופט וזהו!!!

jammit

New member
נצל"ש

השיר שלי זכה בפסטיבל השבטי בצופים...יאאאא...

jammit

New member
הנושא היה "גיבורים במוסיקה" והצעתי

את זפלין, הנדריקס ועוד כמה {אבל למה שמישהו יקשיב לי...?} ובסוף עשינו על בוב מארלי. אני בהתחלה ניגנתי {ואחר כך היתה להקה שניגנה} ואז עשיתי קולות רקע, קיפצתי מסביב והיה לי קטע ראפ ג'מייקני סוער.

the papercut

New member
אוי איזה קטעים בול כרגע

אני בסולו גיטרה של "אין אישה,אין בכי"

למעלה