חידה

PIPER 4 ever

New member
חידה

היי.. אממ אני מצרפת את השלב הרביעי של איזשהי חידה שלא הצלחתי לפתור... ואני אכתוב למטה מה הצלחתי להבין עד עכשיו (כדי לא להרוס למי שרוצה לפתור לבד..) אחרי שפותרים צריך לגלות איך עוברים למסך הבא.. כנראה שצריך לכתוב את התשובה בשורת הכתובת, במקום המילה matrix (ככה היה בשלבים הקודמים) פה מה שאני הבנתי עד עכשיו:: כתוב למעלה "סתכלו בפה של הציפור" כלומר במקור. אז עושים: תצוגה==> מקור. במקור כתוב להסתכל בשם של התמונה. אז לוחצים: מקש ימני על התמונה==> מאפיינים. השם של התמונה הוא: ve-gam-le-dvarim-aherim.gif (כאילו- וגם לדברים אחרים). אז החידה הסופית היא "משמש לבישול וגם לדברים אחרים".. מישהו יודע אולי מזה? (ניסיתי כבר מלא דברים...) אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את הפיתרון

PIPER 4 ever

New member
ניסיתי..

גם אני חשבתי שזה גז... אבל זה לא הבעיה היא שיש המון דברים שיכולים להתאים... אז אין לי מושג

PIPER 4 ever

New member
חיקוי ל..?

ואת השלב הזה הצלחתי לעבור.. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? פה הריץ' רץ' אומר זיפ.. (כאילו נקוזה זיפ) אבל את הדג הטורף לא הצלחתי..

erezsh

New member
לא ברור לי

איך הגעת ל-pot. כלומר, זה היה ניחוש, או שהייתה איזו הסקה לוגית שהובילה לכך?

Guy E

New member
ניסיתי גם וכתבי POT בניסיון הראשון

פשוט חשבתי עם מה מבשלים?

E s t e b a n

New member
פשוט מאוד

מסתכלים ב-source. כתוב שם "וגם לדברים אחרים". כלומר - משמש לבישול וגם לדברים אחרים. pot = סיר, משמש לבישול. pot = מריחואנה, "דברים אחרים".

למעלה