חידה.

We came in

New member
חידה.

חבר שאל אותי שאלה ואמר לי שכל דרך לגלות אותה תהייה בסדר. אתם הדרך שלי. גילמור, כשניגן את Comfortably Numb, לא היה מרוצה מהתוצאה והחליט לעשות מעשה ראדיקאלי. אחרי שעשה אותו, הוא היה מרוצה ממה שיצא והשיר הוקלט. מה היה אותו מעשה? באמת שאין לי תשובה. HELP.

goodboy80

New member
ציף ??

הגיוני שאת לא יודעת ??

לא נשמע לי מוכר

יש לי כמה מקורות אמינים לגבי הקלטות CN. לא זכור לי משהו יוצא שדופן.

One Echoe

New member
זכור לי משהו כזה...

יו זה ממש עומד לי על קצה הלשון. זה היה בביוגרפיה של אורי ברייטמן. אולי הוא שינה משהו בסולו..אולי שינה את הGAIN, אני לא זוכר.

Perfect sense

New member
אני יודע

גם לי עומד על קצה הלשון ואני מקווה שזה זה.. הוא הקליט את הסולו בכמה דרכים, ואז עשה מין Copy paste לקטעים..ז"א, הקליט בכמה צורות- ואז פשוט עשה מיקס של הקטעים, ושהשילוב של הסולואים השונים נשמע לו מנצח..הוא קבע שזה מה שיהיה.

One Echoe

New member
משהו כזה!

רק לא נראה לי שזה קשור להקלטה.(אני חושב) הוא פשוט ניגן כמה סולואים, ולקח מהם את הקטעים הכי טובים, ובסוף הקליט סולו שלם אחד שהיה מוצא חן בעיניו.

melancholy man

New member
פשוט

התקשר לעו"ד ביקש שיגיש תביעה נגד ווטארס על משהו והמשיך לנגן...
אני חייב לציין שפרטי טריוויה מהסוג הזה, הם אחד הדברים הכי משעממים בעיני בעיסוק ברוק.

חחח ../images/Emo6.gif

חשבתי שזה יהיה משהו יותר סנסציוני (למרות שכאמור לא זכור לי דבר סנסציוני בהקלטות CN). נו, מילא.

We came in

New member
בכל מקרה...

נכנעתי. אני אשאל את הבחור שחד לי את החידה הזאת ואני אחזיר לכם תשובה. אני די בטוח שזה משהו יותר מתוחכם מקופי פייסט לסולואים. תודה לכל מי שניסה לעזור. באמת:)

למעלה