חידה

אילן די

New member
חידה

לקצינת המדע של ג´ונתן ארצ´ר קוראים ט´פאל. בסדרת סטאר טראק אחרת גם קיימת דמות (שולית מאד) שגם לה קוראים ט´פאל. מיהי הדמות ?

rdaffi

New member
והייתה גם T´pau...

אבל היא לא הייתה שולית, היא הייתה אחת מהדמויות הכי חשובות בפדרציה. והייתה עוד T´pel אחרת, היא הייתה מרגלת רומולנית שהתחזתה לשגרירה וולקנית..

G.O.D

New member
אם בטובוק עסקינן...

מי יודע באיזה פרק של TNG יחק טובוק, אמנם לא כ"טובוק" אבל אותו שחקן, וגם כן באיפור של וולקני. לhunter לא התיימרתי להיות מומחה, אבל סמוך עלי שאני יודע בTNG די הרבה... G.O.D

אילן די

New member
פרק ? אני יודע על סרט

אני יודע שהשחקן שמגלם את טובוק שיחק בסרט - startrek generations בסצינת הפתיחה, בה הקפטן הצעיר מנסה להשיק את הספינה וקירק יושב בגשר. "טובוק" (מה שמו ?) היה בן אדם רגיל ולא וולקן שעמד מאחורה. היה לו אפילו שורה שם אם אינני טועה.

אילן די

New member
פרק ? אני יודע על סרט

אני יודע שהשחקן שמגלם את טובוק שיחק בסרט - startrek generations בסצינת הפתיחה, בה הקפטן הצעיר מנסה להשיק את הספינה וקירק יושב בגשר. "טובוק" (מה שמו ?) היה בן אדם רגיל ולא וולקן שעמד מאחורה. היה לו אפילו שורה שם אם אינני טועה.

rdaffi

New member
על TNG אני לא יודע, אבל ב DS9...

הוא הופיע בפרק "Through The Looking Glass" בתור עצמו רק ביקום המקביל...

G.O.D

New member
התשובה:

בפרק "Starship Mine" בTNG הוא שיחק את אחד האנשים שרצו לחטוף את האנטרפרייז, פיקארד השתלט עליו. פרק נחמד מאד, יש שם קטע ע-נ-ק עם דאטה (הדמות האהובה עלי). G.O.D

^hunter^

New member
אנחנו יודעים ../images/Emo13.gif

לי אין דמות ספציפית אולי הספינה עצמה (המודל D כמובן)

אילן די

New member
כן, אם הייתי עונה שעה אחרי שפורסם

הפתרון, גם אני הייתי יודע

למעלה