חידוד הרשמה למשחק הפנטזיה

חידוד הרשמה למשחק הפנטזיה

על מנת להקל עלי בעבודת ההעברת הקבוצות לקובץ אקסל, אני מבקש מכל מי שמתכוון להירשם בשבוע הקרוב להקפיד על מספר דברים: 1) כמות הרוכבים בקבוצה-8 רוכבים לא יותר ולא פחות 2) תקציב- לא עובר את ה-1000 נקודות 3) רישום- הדרך הנוחה ביותר מבחינתי היא, שתרשמו את שמות הרוכבים באנגלית+ מספר סידורי+ מחיר של הרוכב, כל דרך רישום אחרת גורמת לי לעבוד יותר קשה, אז בבקשה להקפיד על זה. לא לשכוח משחק הפנטזיה מתחיל ביום ראשון ה-6 למרץ, אנחנו נכנסים לשבוע ההרשמה האחרון של המשחק (גם מנהלי הפורום שעדיין לא נרשמו, מוזמנים לבחור קבוצה).

manoach

New member
|בוקסבועז אני דוקא עמדתי בכללים שלך

אבל הקבוצה שלי בסופו של דבר לא נרשמה בצורה הזאת ברשימות של איציק...

manoach

New member
סלחתי , זה בסדר!! ../images/Emo45.gif

סתם רציתי לעקוץ את בועז...

אני מציע לא לעקוץ אותי

צריך לזכור, שאני זה שבסופו של דבר אחראי על חישוב הנקודות
.

קצת עזרה למתלבטים

לצערי אני קצת חלש באקסל, אז אני לא יודע לשמור את הקובץ כתמונה (כמו שונטו הרגיל\ה אותנו) ולהעביר לכם את הטבלה הצבעונית שהכנתי, אבל קבלו קצת מידע לגבי הקבוצות שכבר נרשמו למשחק הפנטזיה.קבוצות רשומות נכון להיום: 17רוכבים שנבחרו: 62הרוכבים הפופולארים:איבן באסו: 10 קבוצותדאמיינו קונאגו: 8לאנס ארמסטרונג: 7אלחנדרו ואלוורדה,תומאס דקר: 6אלכסנדר וינוקורוב: 5פטר ואן פטגם, פאולו בטיני, יאן אולריך 4דייב זאבריצקי, פאולו סאבולדלי, אלן דייויס, תום בונן, חוסבה בלוקי, דוידה רבלין, תום דנילסון, תומאס ווקלר: 3אנדרי קאשינסקי, פלצ'ה, רוג'רס, הוזהווד, בוטצ'רוב, פטאקי, הינקפי, אקימוב, קלודן, קארפטס, מאיו, ואן האסוויק, מק'גי, מארקדו: 2כל היתר עם בחירה אחת.

ניסיון קצת יותר מסודר

(כנראה שיש מגבלת מקום בתגובה מהירה). איבן באסו: 10 קבוצות דאמיינו קונאגו: 8 לאנס ארמסטרונג: 7 אלחנדרו ואלוורדה,תומאס דקר: 6 אלכסנדר וינוקורוב: 5 פטר ואן פטגם, פאולו בטיני, יאן אולריך 4 דייב זאבריצקי, פאולו סאבולדלי, אלן דייויס, תום בונן, חוסבה בלוקי, דוידה רבלין, תום דנילסון, תומאס ווקלר: 3 אנדרי קאשינסקי, פלצ'ה, רוג'רס, הוזהווד, בוטצ'רוב, פטאקי, הינקפי, אקימוב, קלודן, קארפטס, מאיו, ואן האסוויק, מק'גי, מארקדו: 2 כל היתר עם בחירה אחת.

Infin1ty

New member
ניסיון לעזור

פתח את אקסל, תגדיל אותו על גבי כל המסך, תלחץ PRTSCR (ברוב המקלדות, נמצא בצד ימין למעלה) לך ל Start > All Programs > Accessories > Paint (או בקיצור תפתח את הצייר) במצב שאתה נמצא בצייר תלחץ במקלדת CTRL + V (הדבק), שמור את התמונה (או אם אתה רוצה לעשות את זה יותר יפה, תגזור חלקים שלא מתאימים לך..) File > Save As (תבחר ב JPG ברשימה למטה, צד שמאל ליד Save) ותעלה לפה

תודה על העזרה

אבל לצערי אני עדיין לא מצליח, פרינט סקרין מצלם את התמונה שנמצאת על המסך באותו רגע, אי אפשר בדרך הזו להכניס את כל העמודות של הטבלה שהכנתי.אני אנסה למצוא דרכים אחרות להעביר את הטבלאות.

רמי לשם

New member
שמור כPDF

תחליף טוב גם לקבצי הוורד שמועלים: 1. הורד והתקן את התוכנה הבאה (אתה יכול לקרוא עליה כאן). 2. פתח את קובץ האקסל ובחר בהדפס מתוך תפריט הקובץ (או CTRL + P) 3. בחר במדפסת שנקראת CutePDF Writer אשר ותן מיקום ושם לקובץ. 4. זה יעבוד על כל קובץ שהמחשב שלך יודע להדפיס.

תחרות הרוכב הפופלארי של

פורום אופני כביש, התוצאות נכון להיום ע"פ 17 הקבוצות הרשומות. תודה לרמי לשם על העזרה הטכנית.

קבוצות משחק הפנטזיה

כל מי ששלח קבוצה, בבקשה תבדקו שהקלדתי נכון את הקבוצה שלכם, ובמידה וטעיתי תודיעו לי.

למעלה