חידוד לגבי עניין הגברת החלב אצל מיינקת

dudusch

New member
חידוד לגבי עניין הגברת החלב אצל מיינקת

לפני מספר ימים היה שרשור על מגבירי ייצור חלב אצל מיניקות. גיסתי נוטלת טבליות חילבה ובעקבות השרשור קניתי לה גרגירי שומר לחליטה. רציתי לברר האם ישנה התנגשות ביניהם, או שניתן להשתמש בהם. האם יש מינון מקסימלי / מינימלי לשיפור יעילות השימוש?

הגברת ייצור חלב

אני לא מכירה את טבליות החילבה עליהן את כותבת (חברה, כמות חומר בכל כמוסה, האם זה רק חילבה או שאולי הכמוסות מכילות חומרים נוספים וכדומה) ולכן לא אוכל להתייחס אליהן. באופן כללי לא אמורה להיות סתירה בין חילבה ושומר. לגבי חליטת זרעי שומר, מומלץ תמיד להתחיל מכמות קטנה ולראות איך הגוף מגיב, כפית זרעים לספל - לחלוט במים רותחים כרבע שעה, לסנן ולשתות - פעמיים שלוש ביום בתור התחלה אמור להספיק. אם התוצאה לא תהיה מספיק טובה אפשר להעלות את המינון לכף במקום כפית. אם (חלילה) זה לא יספיק, מומלץ לפנות למטפל בצמחי מרפא לאבחון והוא / היא ירכיבו פורמולה מצמחים אשר מרוכזת יותר ומורכבת ממספר צמחים אשר פעילותן תהיה חזקה יותר. התאמת פורמולה כזו תהיה ברוב המקרים הדבר הנכון ביותר מאחר וניתן לטפל במספר דברים בפורמולה אחת, לדוגמא, הגברת ייצור החלב, חיזוק הגוף לאחר הלידה, איזון המערכת ההורמונלית וכדומה. בהצלחה, הילה

dudusch

New member
אני גבר ../images/Emo13.gif ותודה רבה

אני אעביר את זה הלאה

אשנתי

New member
ואם אתה יכול

להעביר לה גם את המסר הבא: ברובם הגדול של המקרים "חוסר בחלב" אצל מניקה (בעיקר של תינוק קטן מאוד) נגרם בגלל יניקה לא יעילה של היונק. את הבעיה הזאת אי אפשר לפתור (לרוב) ע"י הגברה כימית כי אם בפשטות ע"י תיקון התפיסה של התינוק והגברת הגירוי של השד. בכל מקרה, לפני שמתחילים לקחת כל מיני דברים חשוב להיוועץ ביועצת הנקה מוסמכת, יש המון דברים פשוטים שניתן לעשות לפני התערבות שכזאת. בנוסף - מגבירי החלב לרוב פותרים את הבעיה באופן זמני, אם לאורך זמן היניקה לא יעילה כמויות החלב יקטנו שוב ויש לא מעט מקרים שבהם ההנקה מסתיימת מוקדם מהצפוי והרצוי בגלל זה, וחבל. בקיצור, ישנם שני פורומים נהדרים בתפוז שעוסקים בתמיכה וייעוץ בהנקה (פורום הנקה והפורום של אסתר גרוניס) אפשר להתחיל את החיפוש משם. המון בהצלחה ושפע חלב

למעלה