חידון א.א - היום הרביעי

N o l o g o

New member
חידון א.א - היום הרביעי

*הודעה אחת מתוך שתיים* אז ככה, החידה הייתה: רשימת שיתופי הפעולה של אסף עם אמנים שונים מרשימה ביותר, תנו רשימה של חמישה אנשים איתם עבד, ו 3 שמות אלבומים שבהם השתתף. את זה כמובן, יכלתם למצא בקלות פה [כן, אני קצת עצלנית..מותר לי..
] ורשימת אלבומים פה..=) ושאלת הבונוס הייתה: על איזה כלים אסף מנגן?(על כל כלי נקודה) והתשובה היא: גיטרות, בס, אקוסטית, חשמלית, פסנתר, אורגן, קלידים, חצוצרה, תופים, אקורדיון, כלי הקשה, מפוחית, פנדר רודס. אוקיי, להלן התוצאות בינתיים: RoieL [רועי] - 34 [יואב]yoavos60 -32 זה לא אותו דבר – 30 RachelMN [רחלי] - 21 עמית – 20 מתןפ – 15 נועם [saintjhon] - 14 נקודות קרן – 11 עומר[omerikooo] - 8 נקודות Koala Girl [עדי] - 4 נקודות. shalehet [טל] - 3 נקודות Hpeople - 3 נקודות תזכרו שעוד לא הכל אבוד..=)

../images/Emo176.gifשאלת היום../images/Emo176.gif

[סורי על האייקון, למי שצם
] אסף מכהן גם כ dj , הוא הופיע עם אחת הלהקות הגדולות בארץ, בחו"ל, ואף עשה עימם את כל הסיבוב על תקן די.ג'יי. מיהי הלהקה, היכן הופיעו (7 ערים, על כל עיר נקודה) תנו שמות של הופעות שאסף תיקלט אחריהן כדי.ג'יי. את התשובות ניתן לשלוח עד 22:30 ביום ראשון בערב. המשך לילה טוב..=)

N o l o g o

New member
ז"א שהייתה הופעה של אמן/ים

ואחריהן במקום שאנשים הלכו הביתה, אסף תקלט כדי.ג'יי במקום..=)

RoieL

New member
אממ.. אני כמעט

בטוח שבהופעה של ........... עם א.א. היו 6 ערים.. יש לי ביינתים 3:)

שלמונזה

New member
בהופעה הספציפית שהיא ../images/Emo168.gif

מדברת עליה.... 7 ערים בדיוק, חתום ובדוק

RoieL

New member
אממ.. אני יודע שהלכת ל..

הופעה אחת בעיר *** **************** * * * (אין קשר בין הרווחים לתשובה), הסיבוב שהתקיים בחודש המדובר (לפני אלפי שנים) כלל 8 ערים לפי מה שמצאתי. בכל מקרה, גם מצאתי במדינה במדינה שכנה למדינה אליה הלכת.. בעצם, קשה לרמוז.. בואי למסרים

שלמונזה

New member
אני מציעה ש... ../images/Emo168.gif

בואו נחכה עד ששיראל תפרסם את התשובה ואז נוכל לא לדבר בקודים וכאלה. ובכל מקרה 7 הופעות סגור חתום ובדוק
[והייתי ב- 3 מהם, ואמרתי שלום לאסף רק באחת מהם
]

RoieL

New member
כן, עכשיו יש לי 7..../images/Emo41.gif

6 מאותה המדניה ו- 1 ממדינה נוספת נכון?

N o l o g o

New member
אני מבקשת ממך

להפסיק לפרסם כל מיני רמזים! כרגע אני לא יכולה למחוק את זה, אז די! תודה.

למעלה