חידון בית הבובות חוזר בכל הכוח...

itaishiff

New member
חידון בית הבובות חוזר בכל הכוח...

ולהלן השאלה השבועית... מה ייצא קודם: 1. בית הבובות - אלבום שני 2. אתר רישמי של הלהקה 3. DVD של הלהקה 4. חולצות של הלהקה 5. הסכם שלום כולל עם הפלסטינאים והעולם הערבי כולו. 6. סוף העולם נא לדרג לפי הסדר... פרסים והפתעות לעונים נכונה... אגב, כל הנ"ל בדרך...

mory89

New member
לדעתי האלבון והDVD יצאו אחרונים

לא יודעת מה איתכם.. אבל לי הבטיחו אביב 2006

zoharshushan

New member
האמ:) נראלי אני אנצח

1-אתר רשמי. 2-חולצות. 3-אלבום שני 4-דיוידי 5-הסכם שלום וכו' 6-סוף העולם:) יאשששששששששש

הממממ../images/Emo6.gif

1. אתר רשמי (לא יודעת למה יש לי הרגשה שיגיע לפני האלבום) 2. אלבום שני 3. חולצות 4. DVD 5. סוף העולם 6. הסכמי שלום אחחח האאופטימיות

talba3

New member
זה נראה לי דיי ברור!

1. אתר רישמי של הלהקה 2. בית הבובות- אלבום שני בעקבות 2.: 3. די וי די של הלהקה 4. חולצות של הלהקה 5. סוף העולם 6. הסכם שלום כולל עם הפלסטינאים והעולם הערבי כולו

1983שניר

New member
1DVD,האלבום 2 ,אתר רישמי 3,חולצות

חולצות הלהקה 4,סוף העולם 5,שלום עם הפלסטינאים העולעם הערבי 6........כבר זכיתי כבר בחידון בית הבובות.....שאיתי שאל מה השיר הראשון של בית הבובות......יצא עוד שאלה מי יודע?

eladi88

New member
בואו נראה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

1. אתר רישמי של הלהקה 2. בית הבובות - אלבום שני 3. חולצות של הלהקה 4. DVD של הלהקה 5. סוף העולם 6. הסכם שלום כולל עם הפלסטינאים והעולם הערבי כולו.

פחחח

1.אתר רישמי של הלהקה-יש אחד כזה
2.חולצות של הלהקה 3.הסכם שלום וכו'.. 4.סוף העולם 5.DVD+אלבום שני, יש לי הרגשה שהכל ייקרה לפני

../images/Emo6.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

תסלחו לי על הפסימיות אבל.. 1. הסכם שלום כולל עם הפלסטינאים והעולם הערבי כולו
2. סוף העולם :) 3.חולצות של הלהקה 4. DVD של הלהקה 5. אתר רשמי של הלהקה ובמקום האחרון.. The osar goe's yo... 6. בית הבובות - אלבום שני!!!!!1
סתם נו, תוציאו כבר את האלבום, דמאט!!! :) התגעגעתי, נשבעת

הדרייי1

New member
עונה...

1. אתר רשמי של הלהקה 2. DVD של הלהקה 3. בית הבובות- אלבום שני 4. חולצות של הלהקה 5. הסכם שלום כולל עם הפלסטינאים והעולם הערבי כולו. (לא נראה לי שזה יבוא בקרוב...
) 6. סוףףף העולםםםם

שליייייייי

1. את רשמי- כי כבר יש 2. אלבום שני 3. חולצות 4. DVD 5. אני אזכה סופסוף להיות בהופעה שלמה של בית הבובות (כי פסטיבל בשקל לא נחשב) 6. סוף העולם 7. הסכם שלום כולל חחח לחיי האופטימיות ...

../images/Emo207.gif תגידי זוהר

איך הייתה ההופעה של דניאל סלומון ביום שישי ??? (מקווה שאת לא כועסת, פשוט ראיתי מה ששאלת בפורום, ואפאחד לא טרח לספר איך היה. וחוץ מזה, זו גם הייתה הופעה מיוחדת לכבוד החורף, אז מעניין אותי...) ואם הייתה, צילמת במקרה??? התמונות שלך ידועות בטיבן תודה מראש, וסליחה

zoharshushan

New member
חחחחחח וואי היה מדהים:)

דניאל באמת הפציץ.. היו את כל השירים הידועים,גם את מיתר קרוע לענבל פרלמוטר :) והוא ביצע שיר חדש,שקוראים לו "היי"...כאילו,הוא אמר שזה חדש והוא רצה לנסות לראות איך הוא:) אני ממש ממש נהנתי..ישבתי שורה ראשונה,מול ספי (חחח כפרעליו). דניאל באמת דפק הופעה,הייתה ממש עוצמתית:) ב'אוהב אותך' ו'לב זהב' הוא דפק ביצוע מדהיםםם... האמ,לצערי לא הבאתי מצלמה.. תודה על המחאמה:) היה שם גרופי אחד,שאחרי ההופעה רצה לקחת את הבקבוק מים שדניאל שתה ממנו
בסוף הוא הסתפק בלתלוש את הדף של הפלייליסט מהבמה (אחרי ההופעה)..חחח היה מצחיק:)

למעלה