חידון דיויד ברוזה הגדול

glitter8

New member
חידון דיויד ברוזה הגדול

החידון הגדול לפורום דיויד ברוזה: 1.מי בנה את מצדה ומתי?
2.באיזה שנה הופיע דיויד ברוזה לראשונה במצדה?
3.מה שם האלבום הראשון של דיויד ברוזה ובאיזה שנה יצא?
4 מי הופיעו לצידו של ברוזה בדיסק "מתחיל לנשום" שהוקלט במצדה בשנת 99?
5 באוסף "המיטב לעכשיו" מופיע השיר "יהיה טוב" פעמיים. –בהתחלה ובסוף, מה ההבדל בין שני הביצועים?
6.לשיר "יהיה טוב" נוספו שני בתים במהלך השנים, לרגל אילו אירועים נוספו הבתים ובאילו שנים?
7.בהופעה שהוקלטה בזאפה בשנת 2006, -איך קרא דיויד להרכב שהופיע לצידו?
8.מה שם האלבום הספרדי האחרון שהוציא ברוזה?
9 לאיזה פרס היה מועמד לאחרונה שיר ספרדי של דיויד ברוזה?
10 איזה משלושת ילדיו של ברוזה הופיע לצידו כמופע מקדים לרוג'ר ווטרס בארץ?
ניתן להיעזר באתר הרשמי broza.com על מנת לענות על השאלות. בהצלחה!! ההגרלה תתקיים בעוד שבוע ימים בדיוק! בין הפותרים נכונה יוגרלו זוג כרטיסים למופע במצדה שייתקיים בליל ט"ו באב, מופע רומנטי ומרגש הכולל להיטים מכל התקופות וכן השקה חגיגית של מארז הכולל די וי די של ההופעה ממצדה בשנה שעברה הכולל ראיון עם דיויד ברוזה, אנשי ההפקה חברים ובני משפחה דיסק אודיו של ההופעה וכן ספרון הכולל תמונות מרהיבות מההופעה.. , מי שמעוניין בהסעה למצדה בליל ההופעה -ניתן להצטרף להסעה של פורום דיויד ברוזה, כל הפרטים בהודעה נפרדת וגם ניתן לשלוח אלי מסר. (לניק glitter8)

שלחתי לך מסר...מקווה שצדקתי.אני מת על דיוויד

ברוזה ובא לי לראות אותו במצדה בהצלחה!

glitter8

New member
קיבלתי את תשובותיך,

תודה
אבל תוצאות נדע כולנו רק ביום ראשון..בכל מקרה עדיף לשריין כרטיסים אם אתה ממש רוצה לראות את ההופעה, אכן חבל להחמיץ,, ואם תזכה-תמיד יש למי למכור או לתת במתנה

handlessman

New member
תגידי ענבל למה לא מפרסמים את זה??

יענו בתפוז אנשים מודיע??? אני עוד בודק אם מישהו מהחברים שלי ישתכנע ויבוא איתי במידה ואני זוכה... בכל אופן, עד מתי בדיוק אפשר לענות ביום ראשון???

glitter8

New member
זה פורסם, אתה היית עסוק בלקשור סנאדות../images/Emo3.gif

ההודעה של תפוז כנראה מתחלפת מדי יום והקודמת יורדת אבל זה פורסם 24 שעות ויש היענות רבה לחידון.

handlessman

New member
חחח לא רק...

גם להרביץ לחניכים...
בכל אופן, עד מתי אפשר לענות?

glitter8

New member
../images/Emo6.gif

החניכים החזירו לך? (48 שעות לחידון...זוז!)

handlessman

New member
לא הצליחו...

כמובן שהכל בצחוק כן??? תאמיני לי, יש חניכים מזוכיסטים שאוהבים שקושרים אותם לעץ... (עם הקשרים שלי הם גם לא הצליחו להשתחרר) ותני לי בקשה שעה מדויקת!

glitter8

New member
עדיף עד מוצ"ש

כי בראשון אני צריכה להכריז על הזוכים ועוד להספיק לעבור על כל התשובות עד אז.. קטן עלייך..אתה מדקלם את כל התשובות...

למעלה