חידון היום ב-20:00

John LennonS

New member
חידון היום ב-20:00

כולם להיות, מהיום ובכול שבוע אחריו יהיה חידון ביטלס ביום שבת בשעה 20:00. מקווים לראותכם. החידון מועבר על ידי מיס סיבי מאיה המבולבלת ועבדכם הנאמן ג'וני לנונס.

../images/Emo41.gif../images/Emo36.gifגבירותיי ורבותיי

אני גאה להציג את החידון!!!! אני מבקשת לכתוב את מספרי השאלות בנושא ההודעה כך שמי שלא הספיק יוכל לסות לפתור זה חידון בשביל הכיף ולא בשביל ניקוד ואני מבקשת להתייחס אליו ככה! וחוץ מזה כל שאלות מענות ובקשות יתקבלו בברכה! אז שיהיה בהצלחה! 1-למה אני עצוב (כחול)? 2-מה קרה ללבי שחצית את החדר? 3-איפה נמצא המקום אליו אני הולך כשאני עצוב? 4-מתי אנשים אומרים לי שאני מזליסט? 5-מה מתוק מיין? 6-היא יכול לגנוב אבל לא... מה? 7-מה הדבר היחידי שכסף לא יכול לקנות? (שאלה קשה שימו לב להדגשה) 8- מה אני צריך לעשות כשאני רוצה אותך לידי (Around )? 9-מה אתה רואה בעיניה? 10-למי ירו בין העיניים?

עוף צלוי

1. כי זה אופנתי 2. נשבר 3. המטבח 4. מתי שהם רוצים. 5. סוכר 6. לשדוד (אין מה לעשות, המקור הכי מצחיק) 7. מתנות ושאר חינמים. 8. לנשום 9. הרבה לבן, לפעמים חום ולפעמים כחול. לפעמים גם ירוק. לעיתים מאד נדירות סגול. 10. להרבה אנשים.

תשובות להכל חוץ מ-1 ו-9

1. 2. went boom 3. לא יודע... משהו מ-there's a place 4. when I'm walking beside her 5. a taste of honey 6. לשדוד 7. love 8. to hold your hand 9. 10. Rocky raccoon

מה היה אמור להיות מודגש...

בשבע? כי אחרת אני לא יכול להבין למה בדיוק את מתכוונת. שלוש: and it's my... לא יודע את ההמשך... אולי: mind? עשר: משהו מ- a day in the life אולי...

למעלה