חידון היכרות (כל הזכויות שמורות...

חידון היכרות (כל הזכויות שמורות...

לפורום המורדים) 1.בני כמה אתם? 2.מה אתם לובשים כרגע? 3.באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? 4.מה צבע התחתונים שלכם? 5.איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? 6.מה הסרט האחרון שראיתם? 7.מה הסרט שאתם הכי אוהבים? 8.מה הספר האחרון שקראתם? 9.איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? 10.מה הדבר האחרון שאכלתם? 11.מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? 12.האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? 13.האם היתה לכם פעם חיית מחמד? 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? 15.איזה שחקן מג´קי צ´אן אתם הכי הכי אוהבים? 18.מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? 19.מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? 20.מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? 21.אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? 22.אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? 23.האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? 24.האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? 25.מה צבע העיניים שלכם? 26.האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? 27.מהי הארץ החלומית שלכם? 28.את מי הייתם רוצים לפגוש? 29.אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים?

וכשפותרים תכתבו שאלה>>תשובה מובן?

1.בני כמה אתם? 12 וחצי 2.מה אתם לובשים כרגע?חולצת בי"ס ומכנס כחול 3.באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן 4.מה צבע התחתונים שלכם? כחול 5.איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? המורדים וג´קי צ´ן 6.מה הסרט האחרון שראיתם?הארי פוטר-2 7.מה הסרט שאתם הכי אוהבים?הארי פוטר-1 8.מה הספר האחרון שקראתם? ספיידר מן הסרט האני עדיין קורא אותו 9.איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? הפינאלי של סאבלימינאל 10.מה הדבר האחרון שאכלתם?אתמול בלילה טוסט 11.מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "צריך ללכת לביה"ס" 12.האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא 13.האם היתה לכם פעם חיית מחמד? כן הרבה שמתו 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? להכנס לפורומים 15.איזה שחקן? ג´ייד 18.מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? עכשיו על אחותי שתעוף מהמחשב 19.מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכר 20.מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? פששש מזמן 21.אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? הייתי מדבר עם לואיסנה לופילטו 22.אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? גובה 23.האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא בכללל לא חחח 24.האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? לא ולא 25.מה צבע העיניים שלכם?חום כהה כהה 26.האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? לא 27.מהי הארץ החלומית שלכם? ישראל שאין בה מלחמות 28.את מי הייתם רוצים לפגוש? את כוכבי המורדים אישית... 29.אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? הייתי משנה את זה שיש לי אח גדול ...חחח

nadiwainer

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

1) בן 13 2)חולצה של לבן ואפור-ירוק, ומכנסיי טרנינג שחוקים. 3)אפור 4)אמ, אפור. 5)מכושפות 6)שר הטבעות - שני הצריחים 7) " 8)החוזה מקל - (המלוריאן החמישי) 9)אמ...לא יודע... שירים של סאבלימינל, הצל ופינק פלויד. 10)וופל שוקולד. 11)לחזור לישון. 12)כן. בחברה שלי. 13)כן. פירוט: היו 3 כלבים, ועכשיו 2. היה תוכי. יש חתולה. 14)לנגן בסקסופון 15)דאה~ ג´קי. 18) היום. על המורה לתנ"ך. 19) אתמול כשראינו מחזמר של יוסף וכותונת הפסים (
) ומישהו אמר "הנה גן חנה". 20)אמ...היום. המורה לתנ"ך. 21)אמ...לא בטוח שהתוכן מתאים לכאן...
22) אמ.... יותר טוב במתח. אוך, אני שונא את המורה לספורט.
23)כן 24)כן 25)כחול-ירוק 26)לא.(ד"א, מוזר שאתה כל-כך בטוח שהיא תבוא.) 27)הוואי. 28) את החברה שלי. עכשיו.
29)אמ, הייתי לוקח את הניהול של הפורום לפני ששירלי הרגה אותו.
בקריאה...

nadiwainer

New member
../images/Emo70.gif לבקשתך, פרסמתי.../images/Emo70.gif

בכלל בעדכון הבא אני עושה סדר במאמרים, אז נא לשרשר לכאן תמונות יפות של כל הדמויות שיש עליהן מאמר! תודה!

פקד בלק

New member
תשובות

1. 2.בגדים 3.לבנה עם פס צהוב 4.כחול 5.חברים, ג´קי צ´אן ויש עוד אבל אני לא זוכר. 6.הארי פוטר 7.ספידרמן 8.ספר שקראתי כדי לעשות BOOK-REPORT לא זוכר את השם שלו. 9.לא יודע 10.מרק 11.מה השעה!! אני יאחר לבית הספר. 12.לא 13.לא 14.לראות טלווזיה או במחשב. 15.הדוד 18.עכשיו על אח שלי 19.סיפור ארוך 20.בקושי שמרגיזים אותי 21.אין לי כוכב וזה תלוי איזה אי אם יש שם עצים את הטמפרטורה את רמת הלחות וכו´. 22.כלום 23.לא יודע 24.לא 25.חום 26.לא 27.ישראל 28.את מי שמחטט לי במגירות!!! 29.הרבה, הייתי הורס את האיסלם ואת הנצרות הייתי מונע את מלחמות העולם לפחות רק את השנייה ופוגש את שחיטט לי במגירות. ולמה אין שאלה 16 ו-17?

nadiwainer

New member
ול"מורדים" זה מתאים?../images/Emo6.gif

דרך אגה "פקד בלק", ברוך שובך לפורום

כן כי שמה אין ילדים בני 11 -12

למרות שיש שם ילד בגיל 10.5 אבל הוא אפילו לא יודע מה זה אומר...\ ושככתי ששם במקום השאלה על הדמות שישניתי הייתה שאלה לבנים שאומרת כך: מהו ה-&*^%*$ החלומי שלכם &-ק *-ו %-ד $-מ ^-נ

אניייייייייי../images/Emo41.gif

11 וחצי פיג´מת סטן ורודה לבן ורוד כהה מורדים, קטנטנות, חברים, ג´קי צ´אן הארי פוטר 2 אל תהרגו אותי אבל סדרת סרטי הארי פוטר "נערת הג´ינס" של ט.א.ט.ו הבחורות הרוסיות האלה אין לי כוח לכתוב את שם השיר ביצה מקושקשת שאני רוצה להמשיך לישון או מה אני ילבש לא כן הרבה!!!!!! כלב, חתול, צפרדעים (!), דגים מחשב, טלוויזיה, שופינג, טלפון, ג´קי צ´אן, קטנטנות, מורדים, מוזיקה ג´ייד שלשום על ההורים שלי ואחותי
שלשום מידידים שלי היום אחותי וההורים שלי
ג´ניפר לופז, הייתי מבקשת ממנה לעשות אותי מפורסמת
את השיניים ואת הגובה כן, די לא תכלת
כן ישראל, ארה"ב, הוואי, צרפת ולונדון ג´ניפר לופז, יאסר עראפת כדי לתת בו כאפב ואת ראש הממשלה כדי לתת לו רעיונות (יש לי כמה
) דברים טיפשיים שאמרתי או עשיתי

nadiwainer

New member
את בפורום../images/Emo70.gif את סתם לא כותבת..../images/Emo4.gif

ברוכה השבה

../images/Emo13.gifכנס שנייה../images/Emo41.gif

בבוקר אין לי זמן או שוכחת לראות את הפרקים
ורק על זה מדברים בפורום אז אין לי ממש מה לכתוב...
אני גם פעם ניסיתי לכתוב שירשור
אז אף אחד לא שיתף פעולה
ותודה

nadiwainer

New member
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

רק לפני כמה ימים עשינו שרשור חידות.. תכתבי...זה חשוב...גם אם את לא רואה את הפרקים, טוב
תודה

למעלה