חידון הפורום- הוראות

חידון הפורום- הוראות ../images/Emo70.gif

היום מתחילה התחרות שתמשך שבוע עד יום חמישי! יש לנו סינגלים ואלבומים לחלק. בגלל שלחלקכם יש כבר את האלבום- אז מי שיש לו את האלבום- יתחרה על הסינגלים, ומי שאין לו את האלבום- יתחרה על הכל.
סה"כ תועלנה שבע חידות: שתי שאלות טריוויה, שני שירים בציורים ועוד שלוש חידות שאני לא אגלה את סוגן, אתם תראו אותן בעצמכן בעוד מספר דקות. מי שיענה על שאלות הטריוויה ועל השירים בציורים- יתחרה על האלבומים, מי שיענה על שלוש החידות הנותרות- יתחרה על הסינגלים. כמו שציינתי, שאלות 1-4 הן בשביל הדיסק, שאלות 5-7 הן בשביל הסינגלים.
בקשר לסוג החידות השלישי! שימו
! כאשר אתם שולחים את התשובות- אנא הסבירו מה הקשר של קולדפליי לתשובה! התשובה לא רחוקה מהלהקה, לכן ההסבר יכול להיות גם מילה אחת! אני חוזר ומדגיש- הסבירו מה הקשר של התשובה לקולדפליי
את התשובות יש לשלוח במסר בלבד לשם המשתמש הזה [חידון קולדפליי]! בכותרת יש לציין אם אתם מתחרים על הסינגל/האלבום או על שניהם, תציינו את זה! זה חשוב מאוד! בהצלחה רבה, מקווה שתזכו
דרור.

חידה מספר 1 ../images/Emo45.gif

בסוף שנת 2003 יצא לאור הדיוידי- Coldplay Live 2003- קולדפליי בהופעה- באיזו עיר צולמה ההופעה?
אני מזכיר- שאלות 1-4 בשביל הדיסק. שאלות 5-7 בשביל סינגל. עדיף לכם לענות על כמה שיותר שאלות! כך הסיכוי שלכם יהיה גדול יותר!

חידה מספר 2 ../images/Emo45.gif

האלבום הראשון Parachutes הוקדש לאדם כל שהוא, מי הוא/היא?
אני מזכיר- שאלות 1-4 בשביל הדיסק. שאלות 5-7 בשביל סינגל. עדיף לכם לענות על כמה שיותר שאלות! כך הסיכוי שלכם לזכות יהיה גדול יותר! את התשובות יש לשלוח לשם המשתמש הזה!

חידה מספר 3 ../images/Emo45.gif

החידה הזו היא שיר מצויר
אני מזכיר- שאלות 1-4 בשביל הדיסק. שאלות 5-7 בשביל סינגל. עדיף לכם לענות על כמה שיותר שאלות! כך הסיכוי שלכם לזכות יהיה גדול יותר! את התשובות יש לשלוח לשם המשתמש הזה!

חידה מספר 4 ../images/Emo45.gif

החידה הזו היא שיר מצולם

חידה מספר 5 ../images/Emo45.gif

החידה הזו היא כתב סתרים
להזכירכם, יש להסביר מה הקשר בין התשובה לקולדפליי!

חידה מספר 6 ../images/Emo45.gif

החידה הזו היא כתב סתרים
להזכירכם, יש להסביר מה הקשר בין התשובה לקולדפליי!

חידה מספר 7 ../images/Emo45.gif

החידה הזו היא כתב סתרים
להזכירכם, יש להסביר מה הקשר בין התשובה לקולדפליי! אני מזכיר: שאלות 1-4 בשביל הדיסק. שאלות 5-7 בשביל סינגל. עדיף לענות על כמה שיותר שאלות! כך הסיכוי שלכם לזכות יגבר! את התשובות יש לשלוח לשם המשתמש הזה.

עניתי../images/Emo9.gif

על הכל חוץ מ-2 ו-5 את 5 הצלחתי לפתור אבל אין לי מושג מה הקשר לקולדפליי.. נו טוב, מקווה לזכות
היה כיף :)

debase

New member
עניתי נכון על הכל, נראה לי לפחות

מתי צפויה ההגרלה / תשובה ? האם כל יום יוגרלו מחדש ?

למעלה