חידון הפורום

bariska

New member
חידון הפורום

חידה מספר 1: " נתונות שתי קוביות זהות האם ניתן לקדוח חור באחת הקוביות כך שיוכלו להעביר את השנייה דרכה? "

Dynamo1929

New member
הסבר:

לוקחים מקדחה, נוקטים בכל אמצעי הזהירות.קודחים בעדינות חור באחת הקוביות ואז מעבירים את הקובייה השניה דרכו. :)

Evil Gremlin

New member
אולי לקדוח חור באחת הפינות ואז

להעביר את הקובייה השנייה ליד...(זה נשמע דבילי)

Evil Gremlin

New member
זה ישמע מטופש...

אבל אני אנסה בכל זאת... (אם לא אני אנסה שוב) ..לא??

..

שאפשר יהיה להשחיל חוט דרכה, והקוביה תעבור ולא תיפול. לא משנה שהקודקודים בגבהים שונים. בדקתי - הקוביה עוברת!

Evil Gremlin

New member
אולי

להחזיק אחת באלכסון לקדוח חור בגודל מתאים ולהעביר את השנייה (השנייה לא באלכסון)

bariska

New member
מס 2:

הינה זה אתם עומדים ליד חדר בתוך החדר יש מנורה לחדר אין חלונות רק דלת אחת ומחוץ לדלת שלושה מפסקים {שלטר של החשמל} איך אפשר לדעת איזה מפסק מדליק ומכבה את האור בחדר אם מותר לפתוח את הדלת פעם אחת וכמובן מיד לסגור

תשובעעע...

מדליקה 2 מנורות ואחרי 5 דקות סוגרת אחד מהם ואז הולכלת בחדר, ומנורה שדולקת שייכת לשלטר מה מורם. ושמה יד על מנורה אחרת ומנורה שחם חם חם זה מנורה של מה זה שלטר השני ומנורה מה לא דולקת זה מה של שלטר שלא נוגעת בו!!! ברור אילי נייט????

bariska

New member
זה נכון בערך..הינה התשובה../images/Emo13.gif

מדליקים את מתג מס 1 לחצי שעה ומכבים אותו, מדליקים את מתג מס 2 ונכנסים לחדר. אם המנורה: א. דולקת - מתג 2 ב. כבויה וקרה - מתג 3 ג. כבויה וחמה - מתג 1

bariska

New member
חידה מס 3:

1. יש 5 בתים. 2. הבריטי גר בבית האדום. 3. הספרדי הוא בעל הכלב. 4. בבית הירוק שותים קפה. 5. הרוסי שותה תה. 6. הבית הירוק הוא סמוך לימין הבית הלבן. 7. שחקן הטניס הוא בעל השבלולים. 8. בעל הבית הצהוב משחק כדורגל. 9. בבית האמצעי שותים חלב. 10. הנורבגי גר בבית הראשון. 11. בבית הסמוך לבעל השועל משחקים כדורסל. 12. בבית הסמוך לבעל הסוס משחקים כדורגל. 13. שחקן הכדויד שותה מיץ תפוזים. 14. היפני משחק כדורעף. 15. הנורבגי גר ליד הבית הכחול. מי שותה מים ? מיהו בעל זברה?

Dynamo1929

New member
בעעעעעעעעע

מה זה החידה הזאת??? אני כבר10 דקות שובר את הראש...

bariska

New member
../images/Emo35.gif10 דקות

ד"א בשביל שיהיה יותר קל להגיע לתשובה צריך לשרטט את כל הנתונים בטבלה..

למעלה