חידון;זהה את הלוחם? סתם ,זה ברור שתזהו אותו בשניה אבל לא בטוח שאמא שלו תזהה אותו
מ משXXX New member 1/1/13 #1 חידון;זהה את הלוחם? סתם ,זה ברור שתזהו אותו בשניה אבל לא בטוח שאמא שלו תזהה אותו
R RoyceGracie New member 2/1/13 #6 פציעה בעייתית, הרקמה הזו הולכת להיות עדינה מעכשיו וזה אזור שחוטפים בו מלא. צפו פגיעה לחתכים דומים בהמשך באותו המקום.
פציעה בעייתית, הרקמה הזו הולכת להיות עדינה מעכשיו וזה אזור שחוטפים בו מלא. צפו פגיעה לחתכים דומים בהמשך באותו המקום.
B BeniTaz New member 2/1/13 #8 אני יודע שיש ניתוח פלסטי מיוחד שלוחמים עושים ניק דיאז ודייגו סאנצ'ז עשו. הם גם סבלו מחתכים עמוקים ואפילו אין להם צלקות.
אני יודע שיש ניתוח פלסטי מיוחד שלוחמים עושים ניק דיאז ודייגו סאנצ'ז עשו. הם גם סבלו מחתכים עמוקים ואפילו אין להם צלקות.
B BT24 New member 3/1/13 #18 כן. מקור: http://www.sherdog.com/news/news/UF...-Duffee-John-Moraga-Pocket-3665000-Each-48643
A AmitNHB New member 2/1/13 #13 ניצחת את משחק ההימורים UFC155 זה עד לאירוע הבא ולמנצח השנה, מרקו בי, עד לשנה הבאה. לתת קצת צבע לפורום...
ניצחת את משחק ההימורים UFC155 זה עד לאירוע הבא ולמנצח השנה, מרקו בי, עד לשנה הבאה. לתת קצת צבע לפורום...
Y yair_bar New member מנהל 3/1/13 #19 כי לא מקשיבים לי ומנסים להתחכם באמת הפך לבדיחה לא ברורה. נראה לי שהגיע הזמן לחזור ולבחור גולשים אדומים לפי תרומה לפורום ולא הימור מוצלח פאר, מבחינתי אתה ראוי לאדום בשל איכות החומוס!
כי לא מקשיבים לי ומנסים להתחכם באמת הפך לבדיחה לא ברורה. נראה לי שהגיע הזמן לחזור ולבחור גולשים אדומים לפי תרומה לפורום ולא הימור מוצלח פאר, מבחינתי אתה ראוי לאדום בשל איכות החומוס!