חידון טריוויה און-ליין בנושא קולנוע

odedy1976

New member
חידון טריוויה און-ליין בנושא קולנוע

עלה לאוויר לא מזמן חידון טריוויה בנושאי קולנוע (סרטים, שחקנים, במאים, ציטוטים וכו'). מה שמבדיל אותו מכל משחקי הטריוויה האחרים הוא מנגנון הרמז. ליד כל שאלה מופיע כפתור "רמז" שמגלה פרטים שמובילים לפתרון השאלה. אפשר כמובן לנחש את התשובה אך יורדות נקודות על ניחוש לא נכון, ולכן עדיף להשתמש ברמז. המשחק כרגע נמצא בהרצה וככל הנראה בקרוב אף יתחילו לחלק פרסים לזוכים בתחרויות היומיות. מקווה שתהנו. עודד

sysiphus

New member
טרמפ: יום חמישי הזה באוזן השלישית?

השבוע זה כגבר סרטים חדשים בתחום המד"ב / פנטסיה, סרטים שלא הוקרנו בארץ עדיין, שניהם משנת 2006, אמנם לא על מסע בין כוכבים...
גיימרים הוא מוקומנאטרי על שחקני תפקידים המנסים לשבור שיא במשחק רצוף של DND (דמונים, נימפות ודרקונים) וכמובן שדברים משתבשים. זה די מצחיק, אבל מסתמך על תופעה די נלעגת שלשמחתי, אני לא חושב שקיימת יותר מדי בארץ. ספיישל הוא סרט *ממש* טוב, על פקח חניה בודד שכל עולמו הוא קומיקס. הוא מתחיל לקחת תרופה נסיונית כנגד דיכאון, ומגלה אט-אט שהתרופה מקנה לו יכולות-על. הוא סופר-גיבור! אבל בעצם הוא לא. המשחק מצוין והסרט זז בין דרמה די עצובה לקומדיה משעשעת ומצליח בשניהם. אני ממש ממליץ על השני.

n i v1

New member
מה זה מוקומנטארי?

תועיל לפרק לי את המילה הזו ולהסבירה?

sysiphus

New member
תיעודי אבל לא באמת תיעודי

סרט עלילתי שמתחפש לדוקומנטארי. מוק = לא אמיתי. מוקומנטארי = דוקומנטארי לא אמיתי. בוויקי יש הגדרה סבירה למדי... תחת מוקומנטריה.

למעלה