חידון טריוויה מגלומני מס.2

• פותח הנושא KT13
  • פורסם בתאריך

KT13

New member
חידון טריוויה מגלומני !!!!

קפת רגילה לקבל אנשים חדשים לפורום שלה, רק אחרי שהיא מעבירה אותם זובור רציני. מי ששורד מתקבל, האחרים שוקעים בתהום הנשיה. המשימה שהיא הטילה עלי היתה לחבר חידון טריוויה. השאלות לא תהיינה קשות, אבל התנאי הוא שחייבים לענות על כל השאלות!!!!! תשובות חלקיות לא תתקבלנה !!!!! מי שלא יודע את כל התשובות - שימציא כיד הדמיון הטובה עליו !!!!!! ואלו השאלות : 1. מיהו סר נייג'ל הותורן ובמה הוא התפרסם ?? 2. איזה תפקיד קולנוע נכתב במיוחד עבור קארי גרנט, אבל הוא דחה אותו?? 3. מי הזמרת האפרו-אמריקאית(פוליטיקלי קורקט או לא?? אני פוחדת לכתוב כושית) הראשונה שהופיעה באופרה?? 4. מי כתב את הספר "הזירה הלשונית"?? 5. כמה ימים בשבוע יש בסין?? 6. מי היה עד המדינה במשפט דרעי?? 7. מי הוא מלך אנגליה שהודח ע"י אשתו ומאהבה?? 8. מי אמר/ה: "יש לך אקדח בכיס או שאתה שמח לראות אותי"?? 9. כמה בעלים היו לשש נשותיו של הנרי השמיני ?? 10. מי אמר: "יש שתי דרכים לברוח לתלאות החיים - חתולים ומוסיקה".?? כאמור, תשובות חלקיות לא תתקבלנה !!!! נא לענות על כל 10 השאלות !!!!

בחבח

New member
נו שוין (לא לקרוא. תשובות כלולות)

. מיהו סר נייג'ל הותורן ובמה הוא התפרסם ?? - שחקן שגילם את מיסטר האמפרי אפלבי בכן אדוני השר והמשכיו (וגם היתה שם מועמדות לאוסקר על טירופו של המלך ג'ורג' וכמובן התפקיד החביב שלו באיש ההרס). 2. איזה תפקיד קולנוע נכתב במיוחד עבור קארי גרנט, אבל הוא דחה אותו?? ג'יימס בונד כמובן. העולם היה שונה אם הוא לעולם לא היה אומר לעולם לא. 3. מי הזמרת האפרו-אמריקאית(פוליטיקלי קורקט או לא?? אני פוחדת לכתוב כושית) הראשונה שהופיעה באופרה?? - הייתי בטוח שליאוטין פרייס (היא הכי מבוגרת שנתקלתי בה, לא בדיוק חובב אופרה אנוכי) ואמרו לי יודעי דבר שזאת מריאן אנדרסון אבל בדיקה העלתה שזאת אמורה להיות קתרינה ג'בורו, מי שזאת לא תהיה. אופרה זה לא השטח שלי. 4. מי כתב את הספר "הזירה הלשונית"?? רוביק רוזנטל (לא באמת רציתי לדעת את זה. אני מרגיש מלוכלך עכשיו) 5. כמה ימים בשבוע יש בסין?? היום, לפני מלחמות האופיום או לפני אלפיים שנה ? זה כמו לשאול כמה ימים בשבוע היו ברוסיה הקומוניסטית. 6. מי היה עד המדינה במשפט דרעי?? יעקב שמואלביץ 7. מי הוא מלך אנגליה שהודח ע"י אשתו ומאהבה?? אדוארד השני 8. מי אמר/ה: "יש לך אקדח בכיס או שאתה שמח לראות אותי"?? מיי ווסט שחתומה על הביטוי הנהדר - נישואין הם מוסד ואני עוד לא רוצה שייקחו אותי למוסד. 9. כמה בעלים היו לשש נשותיו של הנרי השמיני ?? היו רק לראשונה ולאחרונה, שתי הקתריניות. קתרין מאראגון היתה נשואה לאחיו המנוח וקתרין פאר הייתה עם שני בעלים בקבר לפניו ועוד אחד שהגיע אחרי מותו והצליח לשרוד. יש הטוענים שהיא הובאה בגלל נסיונה בבעלים גוססים. יש אחרים הטוענים שהיא הובאה כדי לזרז את הסוף שלו. 10. מי אמר: "יש שתי דרכים לברוח לתלאות החיים - חתולים ומוסיקה".?? אלברט שווייצר.

טוב. הוא כבר ענה החולירע.

אחר כך הוא יבכה שלא מבינים אותו פה. 1. הוא מת. 2. התפקיד שבו הורגים אותו. 3. אחת שמתה מיד אחר כך בסקילה. 4. זה שיהרוג את בחבח מלכלוך. 5. בדיוק כמו בשבוע שעבר. 6. מישהו שרצו שימות. 7. המלך שלא ידע לבכות. בסוף הוא מת. 8. זאת שמתה אחרכך. כנראה ממה שהיה לו בכיס. 9. בסוף גם הנרי הלך לעולמו. לא רק הן וכל שאר הסביבה. תאמינו לי, אני יודעת. 10. אחד שנדרס למוות רגע אחרי. כמו האגדה האורבנית, על בובי מקפרין שהתאבד כשהוציא את "אל תדאג, היה שמח". תהיו בריאים.

יס באך

New member
כמה תשובות

אני בעד חלוקת כל דבר, לכן התשובות חלקיות: 1. אני לא מתעניין בסירים 2. אני אוכל קארי דגים כל יום חמישי, אני מכין אותו 3. לא מכיר כושיות באופרה, רק בג'ז 4. "הזירה הלשונית" - סכנת נפשות, הרבה חיידקים 6. דר עי = גר עם העי = העי אוייבי ישראל. 7. מה יש מלך באנגליה? אמרו לי שכולם מלכות 8. שמישהו כבר יסביר לי, איך זין יכול להגיע לכיס 9. זו כאילו השאלה הכי רצינית? נו, טוב, החזרתי רק 2 עשיריות מהמדינה

יס באך

New member
רציתי רק לומר לך

שמגלומני זה סוג של התחייבות שתהיי חייבת לממש כאן דקה אחר דקה. את בטוחה את מעונינת בזה?

קפת

New member
גמני גמני גמני

1. מיהו סר נייג'ל הותורן ובמה הוא התפרסם ?? יס מיניסטר. 2. איזה תפקיד קולנוע נכתב במיוחד עבור קארי גרנט, אבל הוא דחה אותו?? גירסת המיוזיל (פרי מקלדתו של אנדרו ל. וו.) לטרגדיה "אותלו" (פרי נוצתו של וויליאם ש.), שנקרא דזדמונה ואני". 3. מי הזמרת האפרו-אמריקאית(פוליטיקלי קורקט או לא?? אני פוחדת לכתוב כושית) הראשונה שהופיעה באופרה?? אופרה ווינפרי, כאילו, דה? 4. מי כתב את הספר "הזירה הלשונית"?? כתבה. צ'יצ'ולינה. אבשלום קור חתום על העריכה והאיורים. 5. כמה ימים בשבוע יש בסין?? ששה מיליארד? 6. מי היה עד המדינה במשפט דרעי?? הרבובדיה 7. מי הוא מלך אנגליה שהודח ע"י אשתו ומאהבה?? לואי ה14 8. מי אמר/ה: "יש לך אקדח בכיס או שאתה שמח לראות אותי"?? מיי ווסט 9. כמה בעלים היו לשש נשותיו של הנרי השמיני ?? הרבה. 10. מי אמר: "יש שתי דרכים לברוח לתלאות החיים - חתולים ומוסיקה"? וולט דיסני, בפרמיירה, לגיבורי סרטן "חתולים בצמרת". ומכאן שלוחה בירכתי לגברת פזטוקס. חידון מעולה. כן ירבו. הבי עוד.

KT13

New member
חידון טריוויה מגלומני מס.2

שוב, לבקשתה של קפת (בטחחחחחחח, ממתי היא מבקשת?? לפקודתה יהיה יותר נכון להגיד). 1. באיזו אופרה יש "אריה לירח" ? 2. הוגה דעות יליד פורטוגל - התנצר, התייהד, התנצר, התייהד, עד שנשבר לו והתאבד. 3. מי היו חברי הטריומוירט הראשון (שמתם לב שזה פלינדרום?)?? 4. מי אמר "אלוהים יסלח לי, זה המקצוע שלו" ? 5. מי היה ברונו האופטמן?? 6. מה נקרא יארבה-בואנה ועד מתי? 7. מה היו שמותיהן של האחיות אנדריוס ? 8. מי יסד את מצעד הפרוטות ומתי? 9. באיזה שם מוכר מאד כיום ג'יי גרינשפן? 10. מה היה שמה המלא של המלצרית קרלה מ"חפשי על הבר" (צ'ירס) 11. איזה מחזה מתחיל במלים: If music be the food of love play on

קפת

New member
ואני מזהירה:

מי שלא עונה את כל התשובות, גם את אלה שאינלו/ה מושג לגביהן - עף מהפורום!!!

קפת

New member
עונה ראשונה

1. באיזו אופרה יש "אריה לירח" ? "חתולים מחשבים את קיצם לאחור. ליברית: שלמה ארצי. מוסיקה: ארצי שלמה. 2. הוגה דעות יליד פורטוגל - התנצר, התייהד, התנצר, התייהד, עד שנשבר לו והתאבד. קרלו סלוודור אנחליקו יויו 3. מי היו חברי הטריומוירט הראשון (שמתם לב שזה פלינדרום?)?? האנס, כריסטיאן ואנדרסן 4. מי אמר "אלוהים יסלח לי, זה המקצוע שלו" ? אשתו? 5. מי היה ברונו האופטמן?? אח של ברונו לאנדסמן. בטוח. 6. מה נקרא יארבה-בואנה ועד מתי? חטיף שוקולד לילדים 7. מה היו שמותיהן של האחיות אנדריוס ? ג'ולי וג'ולי 8. מי יסד את מצעד הפרוטות ומתי? במקור, נקרא המצעד "מצעד הפרוצות", והוא נוסד על ידי הק' ק' ק' בשנת 1952 9. באיזה שם מוכר מאד כיום ג'יי גרינשפן? אניטה פללי 10. מה היה שמה המלא של המלצרית קרלה מ"חפשי על הבר" (צ'ירס) קר לה בטוסיק 11. איזה מחזה מתחיל במלים: If music be the food of love play on הלילה ה12 של וויליאם ש. (וזו התשובה היחידה שאני באמת באמת יודעת, אם כי לא הייתי לגמרי בטוחה בעצמי, אז בדקתי). בשמחות

בחבח

New member
שאלוהים יסלח לי (זה המקצוע שלו)

לא ידעתי הכל ולכן אילתרתי. 1. רוסלקה 2. אוריאל דה-קוסטה 3. מרקוס, גאיוס וגנאיוס (הגעתי כבר להכרות על בסיס שם פרטי איתם) 4. אני. עכשיו. בטאג ליין. 5. חוטף ילדי טייסים מקצועי וההשראה ל-"רצח באוריינט אקספרס". 6. חשבתי שמוזמביק אבל בהעדרה החלטתי שזה שמה הקודם של שכונת שבזי 7. ביי מיר ביסט דו שיין (משם אני מכיר בכל מקרה) ? לה-ורן, מקסין ופטרישיה 8. ויקי קנפו (היא צועדת, עשו לה הפרטה, למה לא ?) 9. ג'ורג' מסיינפלד 10. המלא ? מה אני פסיכופט ? זה אינסופי ואין לי כוח לחפש את כל הפריטים. קרלה מריה ויקטוריה לוזופונה זה מה שאני זוכר ומספיק בשביל רשומות משרד הפנים. 11. מה שקפת אמרה

גרגול

New member
תשובות

1. באיזו אופרה יש "אריה לירח" ? בתכנית האחרונה שראיתי התארחו ראפר וגרושה אחת שהבת שלה בכלא על רצח בעלה השני של האמא, או משהו כזה. לא, לא ראיתי אריה. 2. הוגה דעות יליד פורטוגל - התנצר, התייהד, התנצר, התייהד, עד שנשבר לו והתאבד. מדובר כנראה בבנם הבלתי חוקי של לואיס פיגו ובוב דילן. 3. מי היו חברי הטריומוירט הראשון (שמתם לב שזה פלינדרום?)?? שמנו, שמנו לב. פלינדרום אחושרמוטה (שמתם לב שזה בערבית?)?? 4. מי אמר "אלוהים יסלח לי, זה המקצוע שלו" ? אמא שלי, בזמן שזרתה סטריכנין על מברשת השיניים שלי. 5. מי היה ברונו האופטמן?? שמו המקורי של אבי ביטר, לפני שפנה אל פלח הקהל המזרחי. 6. מה נקרא יארבה-בואנה ועד מתי? כללי מדי. יש המון דברים שנקראים בואנה. 7. מה היו שמותיהן של האחיות אנדריוס ? ג'ולי, שולי וקפצו-לי. 8. מי יסד את מצעד הפרוטות ומתי? קפת, 1998, כאקט של מחאה נגד מלחמת פוקלנד (באיחור דיפלומטי קל). 9. באיזה שם מוכר מאד כיום ג'יי גרינשפן? אניטה פללי זו תשובה מעולה ומצחיקה מאוד, אבל היא לא שלי. דמט. 10. מה היה שמה המלא של המלצרית קרלה מ"חפשי על הבר" (צ'ירס) בשבילי היא תמיד היתה "קרלה המכוערת" (איכס) 11. איזה מחזה מתחיל במלים: If music be the food of love play on אמנם תיאטרון זה לא ממש השטח שלי, ובכל זאת אעיז ואנחש שמדובר כנראה במחזה באנגלית.

אפי לוג

New member
חת, חת, נסיון

1. באיזה אופרה יש "אריה לירח" - נורמה. (זה לא נורמלי הידע הזה...) 2. הוגה דעות יליד פורטוגל, התנצר, התייהד, וכו' - גבריאל/אוריאל דה קוסטה (הבעלים של אופנת לה קוסט) 3. מי היו חברי הטריומוירט הראשון - שלושת הדובים של זהבה 4. מי אמר "אלוהים יסלח לי, זה המקצוע שלו" - חוה, כשלקחה את התפוח מהנחש. 5. מי היה ברונו האופטמן - מייסד שושלת רו"ח הפטמן את הפטמן (שלימים, החליטו לוותר על ה-או) 6. מה נקרה יארבה בואנה - ריקוד מתוך הסרט "בואנה ויסטה קלאב" 7. מה היו שמותיהן של האחיות אנדריוס - צילי וגילי 8. מי יסד את מצעד הפרוטות - יגאל הורוביץ כשהפרוטה לא היתה מצויה בכיסו בכעסו ובכוסו 9. באיזה שם מוכר כיום ג'יי גרינשפן - בשם - נקודת ה-ג'י 10. מה היה שמה המלא של המלצרת קרלה מ"חופשי על הבר" - "קרלה תביאי בירה ותמלאי עד הסוף" (זה מספיק מלא?) 11. איזה מחזה מתחיל ב... מחזה קורע לב.

ריאה פרלמן

הלא היא קרלה טורטלי. נרגנת כלבבי. סובלת כבר שנים ממרה שחורה. על החתום, אחות נחמה. בעלת תעודה רשמית מcheers בוסטון, בגין אכילת NORM BURGER (14$ לא כולל מיסים וכל ביס שווה את זה). פרט לכך, אני לא אגלה לכם יותר. אתם לא ראויים. בסדר. רק כדי לגרום לבאך מתח ועקה מיותרים לגמרי: 1. הפרוצה והמטבע. 2. שפינוזה. 3. הרפו, גראוצ'ו ויוסלה שוכמכר. 4. אוסקר ויילד או מרק טווין, האנשים המצוטטים ביותר בעולם. 5. הגיס של אדון שינדלר, מהמעליות. 6. אוסף הבתולות של אחמד. עד העונג הבא. 7. לוורן-סופיה, מקסין-אנג'לים ופטי-מארי 8. צרלי צ'פלין. מתי שהוא בשנות ה- 70. 9. ג. שפנירוק.

נינטייב

New member
תשובות מהתחת

1. בטח לאריה מליניאק המניאק. 2. אריאל דה-קוסטה. 3. פומפיוס, קרסוס, יוליוס, אני חושב. 4. אני. 5. הי, אפילו אבי כצמן שואל שאלות קלות יותר. 6. נשברתי.

קפת

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif../images/Emo52.gif

הוספתי לכאן את חידון הטריוויה הראשון, שיהיה קצת סדר ורצף הגיוני. להבא, מי שמעלה חידון טריוויה, שיתן לו מספר סידרתי. וזה המקום להעיר, שאתם פותחים הרבה יותר מדי שרשורים חדשים, וזה עושה בלגאן בעיניים. אני מבינה (בראש אני מבינה, בגוף אני מבינה דברים לגמרי אחרים)שכולם נורא מגלומניאקים וחייבים להטביע את חותמם, אבל ראבאק - אי אפשר להתנייד ככה בין כ"כ הרבה הודעות. ואם אתם ממש חייבים להצביע ולהשפיע - יש את לוח המודעות, שמשווע להתייחסות. והסקר, גם. בקרוב, הבטחה של קפת, אני מעבדת את תוצאות הסקר (שנייה, אני רק צריכה לגמור את הקורס של מן הצמח)

זה קשה זה?

זה הכל מהראש בלי לפתוח אנציקלופדיה עברית כרך י"ג מ'כוס' ועד 'כוס אמק' כמו שעשו כאן אהבלים אחרים. ונעבור לניחוש הנכון: 1. לה מרמור מאת פרלש. 2. הוא לא התאבד, בתור נוצרי הוא הצטרף לאינקוויזיציה ודן למוות בתליה את החלק שנשאר יהודי (לא הצליחו לחבר בחזרה את מה שחתכו כשהיה תינוק אז זה נשאר ככה). אז בקיצור, נתלש לו ולא 'נשבר לו'. 3. שלישיית הטפויומט הראשון היו סשה בשה ואברשה שהיו ממקימי תיאטרון 'החירטוטון' 4. הרב עובדיה מתחת לשולחן ליל הסדר מביא ביס בלחמניה. 5. ברונו האופטמן היה השחקן שגילם את ה"Q" בסדרה 'האיים האבודים'. פיטרו אותו לאחר שגנב את התלבושת מהסט ובלי ללבוש שום דבר מתחת היה מסתובב בשדרה החמישית. היום הוא עובד בסרטים של אבי ביטר. 6. 'יא-ראבק בוא הנה' (ולא כפי שמופיע בטעות בשאלה) זה מה שהאחות נחמה צעקה כשהיא רודפת אחרי עם חוקן ביד. עד מתי? עד כשהרגשתי מלא... 7. אני לא זוכר פרטים כאלו, דופק וזורק... 8. אבא שלי שהיה מוציא אותנו כל לילה מהקופסת נעליים בה גרנו ושולח אותנו לאסוף מטבעות ומסטיקים במצב טוב מהפתחים של הניקוז בכבישי קריית סביונים. 9. עמונאל הלפרין. 10. ראה 7. 11. 'מחפשות זין ענק' שבגרסה הקולנועית הוכרז כסרט הנצפה ביותר שהיה בווידיאומט של המרכז המסחרי מול הפיצוחים עד שמניאק אחד החזיר במקומו קלטת ווידאו של בתיה עוזיאל לפני שנעשתה כוכבת בערוץ אחד ועוד לא הצליח לה המקרמה.

ובפינתנו - טיפול פרטני לרווחת הכלל

ובמה אתה שונה מכל השאר כאן, מר ראש כרוב? מה הופך אותך למגלומן טוב יותר מאהבלי הכוס עד האמק למתקדמים? ספר לנו שנשכיל ונלמד. אחר כך, יש גם קבלה.

למעלה