חידון ידיעת הארצי - חידה מס´ 17 באיזה אלבום של שלמה ארצי הופיע לראשונה השיר "שיר פרידה"?
ב ברק! New member 6/10/01 #1 חידון ידיעת הארצי - חידה מס´ 17 באיזה אלבום של שלמה ארצי הופיע לראשונה השיר "שיר פרידה"?
ח חרטטן מדופלם New member 6/10/01 #3 אבא אני צריך ג´יפ חדש ככה אמר בן לשלמה אז שלמה הוציא דיסק עם שירים ישנים את השיר שר אריק סיני ושלמה מתנהג בצורה לא חברית
אבא אני צריך ג´יפ חדש ככה אמר בן לשלמה אז שלמה הוציא דיסק עם שירים ישנים את השיר שר אריק סיני ושלמה מתנהג בצורה לא חברית
ח חרטטן מדופלם New member 6/10/01 #6 שלמה המלך ../images/Emo47.gif במצבו אריק סיני לא יכול להרשות לעצמו לסרב להשתתף בדיסק של שלמה
א אהבתיה New member 6/10/01 #7 היי ברק.... אני מניחה שאף אחד לא ידע את התשובה לחידה מספר 16 ! היא היתה די קשה מאחר שאין לנו אלבומים של שלמה..... זאת לעומתה היתה מאוד קלה! אני מגיעה למפגש ... אל תשכח את הטרמפ שלי חזרה הביתה
היי ברק.... אני מניחה שאף אחד לא ידע את התשובה לחידה מספר 16 ! היא היתה די קשה מאחר שאין לנו אלבומים של שלמה..... זאת לעומתה היתה מאוד קלה! אני מגיעה למפגש ... אל תשכח את הטרמפ שלי חזרה הביתה