חידון לחכמים ומבינים 2

חידון לחכמים ומבינים 2 ../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif

חידון זה בנוי על ידע כללי בפוקימונים ועל משחק הקריסטל בהצלחה לכולם בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.איזה סוג פוקימון הוא אלטריה? (לא קשור לאלקטרובז) 2.מה שמותיהם של שלושת הכלבים האגדיים? 3.איזו מתקפה לומד טוייפיושן ברמה 56? 4.איך אתה יכול להסיג את אבן העלה? 5.כיצד ניתן להזיז את סנורלקס ממקומו? 6.מה שם ה"אמא" שלך במשחק? 7.מה רמתו של ההוט-הוט הראשון במגדל הבלספרווט? 8.תנו שלוש שמות של פוקימוניפ שטיירוג מתפתח אליהם? 9.מה שם ה"גולם" של לרביטר? 10.מיהו רוח המדבר? שאלת בונוס לחכמים בלבד: מה גודל הרקטום של סנורלקס לאחר שפסיידק יצא מתכו? תשובות יגיעו לפוטרים!!!

digiash

New member
הממ

1- איבס פוקימונים חדשים~! אניווי אלטריה זה הנחש-"היפה" הזה? נראה לי מים-על חושי.. 2- ראיקו אנטיי וסויקון 3- ארם אני יכול לבדוק תוך 10 שניות. אבל מה זה יעזור לי.. או פליימטרוור או סוויפט 4- תלויי איזה משחק.. בקריסטל ילדה מביאה לך אבנים לפעמים ויש את האיש הזקן בקנטו.. באחרים כבר לא זוכר 5- חליל פוקימונים בישנים ובחדשים ותחנת רדיו בקריסטל (בכל מקרה האיש הזקן מעיר הרוחות מביא לך את זה) 6-"אמא" לא? ם.ם 7-מממ ניחוש פרוע~ 8? 8- היטמונלי (התקפה>הגנה) היטמוצ'ן (הגנה>התקפה) והעקום הזה עם 3 רגליים מהחדשים.. (איכס~ חדשים >>) (הגנה=התקפה) 9- לא זוכר.. >> 10- מי? O_ם זה מישהוא מהסדרה? (שאני כבר שנים לא ראיתי) 11- לא מצחיק

תשובות

1. דרקון / מעופף (אלטריה שולט!) 2. אנטי, סויקון, ראיקו. 3. מי? 4. באיזה משחק? בראשונים לקנות, בשניים להראות פוקימון מסוים לסבא של ביל. באחרונים להביא green shard לאוסף אוצרות. 5. חליל פוקימונים, תחנה של חליל פוקימונים. 6. יש לה שם? 7. 40/70 תלוי במשחק (40 זהב 70 כסף וקריסטל). 8. היטמונלי, היטמוצ'ן, היטמונטופ. 9. פיופיטר. 10. פלייגון. בונוס: אין סופי.

Yuske

New member
ummmm

1.איזה סוג פוקימון הוא אלטריה? (לא קשור לאלקטרובז) אלטרימה???? 2.מה שמותיהם של שלושת הכלבים האגדיים? סויקון אנטי ורייקו 3.איזו מתקפה לומד טוייפיושן ברמה 56? פליימ-וויל? 4.איך אתה יכול להסיג את אבן העלה? סבא של ביל או דוד שלו לא זוכר 5.כיצד ניתן להזיז את סנורלקס ממקומו? תחנת הרדיו הזו אחרי שמשיגים את הכרטיס הזה 6.מה שם ה"אמא" שלך במשחק? יש לה שם? 7.מה רמתו של ההוט-הוט הראשון במגדל הבלספרווט? משום מה אני לא יכול לנסות לתפוס אותו בקריסטל אבל ני מניח ש-50 8.תנו שלוש שמות של פוקימוניפ שטיירוג מתפתח אליהם? היטמונטופ\לי\צ'אן 9.מה שם ה"גולם" של לרביטר? פופיטר 10.מיהו רוח המדבר? זה משהו של פאואר ריינג'רס טורבו נכון? שאלת בונוס לחכמים בלבד: מה גודל הרקטום של סנורלקס לאחר שפסיידק יצא מתכו? מה זה רקטום?

Houndour

New member
חחחח סבבה ../images/Emo79.gif

1. דרקון, לא? ^^; חחחח למי אכפת מהחדשים!!! 2. אנטיי, ראיקו וסויקון 3. להביור =X 4. איפשהו במהלך המשחק, לא זוכר.. 5. משמיעים לו ברדיו את הפוקפלאט 6. אוקאסה.. זה ידוע.. 7. 3? לא.. 5? חחחח מזה השאלות האלה על תחילת המשחק! מי חורש אותו עד כדי כך........
8. היטמונלי, היטמונצ'ן והיטמונטופ 9. פיופיטר 10. רוח המדבר? רוח המדבר??!! לא יודע ^^

digiash

New member
מה אוקאסה >>

אני יודע שאתה יודע (O_ם) שאוקאסאן זה אמא ביפנית >>

למעלה