חידון לחכמים ומבינים

חידון לחכמים ומבינים ../images/Emo22.gif

אז הינה לפניכם חידון פוקימון!!! חידון זה בנוי על משחק הקריסטל. ולכם השאלות: 1.מיהו ה"עץ" שבסוף העיר החמישית? 2.מהי המתקפה שטוגפי לומד ברמה 7? 3.הסבים בעיר החמישית נותנים ביצה מי הפקימון שבתוכה? 4.מי הפוקימון החזק ביותר של המאמן האחרון בליגה ומה רמתו? 5.כיצד ניתן לפתח את הנטר לגנגר? 6.מה נותן לך האיש הזקן בעיר הראשונה? 7.על איזה ביניין משטלתים צוות רוקט וביזו עיר? 8.מי הפוקימון של המאמן הראשון בו אתה נלחם (חוץ מיריבך)? זה החידון והתשובות יגיעו לפותרים... מכווה לתשובות נכונות יובל המהולל

digiash

New member
אמממ

1- סודווודו 2- מטרונום? 3- פוקימון תינוק מכוער.. יש כמה אפשרויות.. לרוב זה התינוק של ג'יגליפף 4- לאנס? אםם יש לו 2 דרגונייטים (צ'ריזרד סתם אפס >>) ואני לא זוכר מה הרמה.. 5- החלפה כאילו דההה 6- עיר שניה יעני? כרטיס מפה לפוקגיר 7- על חצי מהבתים במשחק XP אבל אתה בטח מתכוון לתחנת הרדיו\ או הבניין הענק הזה בעיר עם המכון העל חושי (לא זוכר את השם של העיר ולא של הבניין :X) 8- רטטה :> (המאמנים שחסמו לך את המעבר לעיר הבאה בתחילת המשחק)

Yuske

New member
ננסה סתם בשביל הכיף

מנסה את זה בתור חייל שמנסה לכייף אל תתייחסו לתשובות ברצינות... 1) סודווודו 2) מטרונום נראה לי? 3) לי נתנו את קלפה אבל שמעתי שהם נותנים כל פעם משהו אחר לא? 4) דרגוניט נראה לי 64? 5) להחליף אותו....אבל מומלץ ברמה יחסית גבוהה ולא ברמה 40 ומשו כמו שאני עשיתי בזמנו-.- 6) געעעעע פדופיל!!!! תתרחק ממני *מעיף את האיש הזקן לעזזל ולוקח לו את כל הפוקדורים 7) גולדןרוד ובניין הרדיו.....מתוך מלא בניינים שהם משתלטים עליהם במשחקים השונים-_-" 8) איזהשהוא פוקימון חרק מעפן לא? או שאת סנטרנט

Erni Makmilen

New member
תשובות!

1 - סדוודוו 2 - פטרונום ... או משהו כזה שהוא עושה כמו סיבוב כזה עם היד ואז יוצאת מתקפה כלשהי. 3 - קודם כל זה סבא וסבתא אבל לא משנה... והם נותנים פוקימון מלחמה מעפן כזה... שרק ההתפתחות שלו בסדר. 4 - אין לי מושג... 5 - נראה לי שצריך פשוט לפתח אותו... או שצריך אבן או משהו... פוקגיר 7 - על תחנת הרדיו ... ועל עוד איזה מיליון ואחת מקומות... (מי בכלל זוכר אותם). 8 - רטאטא מסכן ברמה 6... או 4... או 2...

Houndour

New member
ממה שאני זוכר ^^; ../images/Emo79.gif

1. סאדוווודואו ^^ (פשיו.. מסובך לרשום את זה בערך כמו את המלה wo בפול מון @_@) 2. סוויט קיס או משו כזה, לא? ^^;;; לא זוכר, משו שלא עושה נזק ל-HP.. 3. אה?? אממממממ :< אההההה זה לא מגבי/סמוצ'ם?? ;; 4. דרגונייט.. אממ מעל 50 אאל"ט.. אוליי אפילו 60.. בבלו למשל בליגה הרמות הגיעו גם למעל 60 ;; 5. החלפה ^^ כמו מאז ומתמיד ^^ 6. פוקגיר ^_^ (יאי אני לא כזה סנילי ^_^) 7. מגדל הרדיו בגולדנרוד.. זה קל 8. אה? אוי נו.. אמממ אחד המאמנים הדפוקים האלה של ההתחלה, מה כבר יכול להיות לו.. קטרפי? יש פרסים?? אני רוצה פרס! :<

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif יש לציין שלא שיחקתי מלא זמן

1.סודודו 2. אני חושבת שזה היה נשיקה מבלבלת כי טרינום היה ברמה 10 3.יכול להיות פיצו אלקאיד טרייגו מאצמפ קלאפה וכמובן איגליבאף 4. אני חושבת שזה היה צאריזארד של ראד אבל אם אתה מדבר על העלית פור זה היה דרגונייט והוא היה ברמה 70....ואוו כמה זמן לא שיחקתי 5. ע"י ההעברה מגיים בוי לגיים בוי אחר 6.את מפת העיר. 7.היה בגולדנרוד..מגדל הרדיו ועוד מקום ליד הנהר של הגרידוס האדום 8. אני חושבת שזה היה רטטה >< שכחתי

למעלה