*חידון מגניב* D-:

*חידון מגניב* D-: ../images/Emo178.gif ../images/Emo175.gif

בונז'ור לכולם! בעקבות חידון שחברתי טלי (Miss CB) מפורום הביטלז, החלטתי לעשות אותו גם פה! פשוט תענו על השאלות לפי השירים של גרין דיי: הנה דוגמא ואחר כך השאלות!
שאלה: אם אני אבוא איתך לכנסיה ביום ראשון, האם....
תשובה: תבואי איתי ביום שישי בלילה? וזה מתוך שיר "Curch on sunday". אז הנה השאלות!! 1) מה אני יודע שנשמע לא נכון (wrong)? 2) כמה במכונת הקפה שלך? (חלק מהשם של שיר) 3) אני נצלן ומפסידן, ומה אני לא צריך? ->קל! 4) שימו לב לרחובות הסדוקים, ולמה עוד? 5) מאיפה אין חזרה? 6) במה אני בוהה מהחלון שלי, ןמתבונן בו? 7) זה משהו לא צפוי, אך לבסוף .... 8) מי היא ילדה עם שם מוזר? 9) אני שוכב במיטה שלי ואיפה אני חושב שאני? 10) התעורר, מה נדלק באש..? טוב נאי מצטערת אם השאלות קשות... אבל הם עשויות למי שמכיר את כל השירים כמו שצריך! בהצלחה!!!!

BlueBeIl

New member
מממ....../images/Emo142.gif

3 זה When I come around מן הסתם.... 4. And the broken homes - Welcone to paradise 7. It's right - I hope you had the Time of Your Life 10. זה אמור להיות Waiting? ו... מממ... על האחרים אני צריכה עוד לחשוב קצת.

firerez

New member
טוב רק

במבט חטוף כבר ראיתי מספר רב של כאלה שאני יודע אבל אני כבר ממש עייף אז דבר ראשון על הבוקר אני פותר את כולם! ודפנה אהבתי תרעיון של חברה שלך רעיון ענק!

ALMIGHTY

New member
אממ

1.?? 409.2 3. I don't need no accuser 4. Broken Homes. 5. from 86. 6. cars rolling by. 7. in the end is right. 8. Haushinka. 9. left field. 10. the house.

למעלה