חידון מספר 5 מהמטבח באהבה

גרי רשף

New member
חידון מספר 5 מהמטבח באהבה../images/Emo115.gif

כרגיל- תשובות רק בגוף ההודעה ולא בכותרת! להלן רשימת החומרים של מאכלים ורכיבים שונים מהמטבח הארגנטיני (מאכלים, משקאות, תוספות)- מוכרים יותר ומוכרים פחות. יש לנסות ולזהות במה מדובר. כמובן שאם למישהו יש מתכון משופר והוא רוצה גם להזמין אותנו- בשמחה! 1: קמח, ביצים, בשר טחון, זיתים, בצל 2: תירס, מים, סוכר 3: עלי תירס, קמח תירס, בשר טחון, ביצים קשות, זיתים 4: שמן זית, שום, פטרוזיליה, פלפלים חריפים, חומץ, אורגנו 5: חלב, ביצים, סוכר, תמצית וניל 6: חלב, סוכר, תמצית וניל 7: קמח, מים, סוכר, שמן

skooby

New member
הפעם זה קשה...

1.Empanadas 2.Humita הדיסה הזאת מתירס 3-Humita en chala 4.Chimichurri 5.Flan 6.Dulce de leche 7. Torta frita

rutimoses

New member
מנסה

1: קמח, ביצים, בשר טחון, זיתים, בצל נראה לי empanadas 2: תירס, מים, סוכר 3: עלי תירס, קמח תירס, בשר טחון, ביצים קשות, זיתים 4: שמן זית, שום, פטרוזיליה, פלפלים חריפים, חומץ, אורגנו chimichurry? 5: חלב, ביצים, סוכר, תמצית וניל flan 6: חלב, סוכר, תמצית וניל dulce de leche 7: קמח, מים, סוכר, שמן churros

גרי רשף

New member
../images/Emo191.gifוהפתרון../images/Emo190.gif

הזוכה הפעם- rutimoses עם הכי הרבה תשובות נכונות! לפני שאכתוב את התשובות עלי להקדים ולהבהיר שאפשר להכין עם אותם חומרים ממש משהו אחר לגמרי, ומי אני שאתווכח? בקיצור- אם זה המצב, אנא עדכנו אותי מה עוד ניתן לעשות עם אותם חומרי גלם! 1: Empanadas- קמח, ביצים, בשר טחון, זיתים, בצל 2: Chicha (בירה מתירס המקובלת בצפון)- תירס, מים, סוכר 3: Tamales- עלי תירס, קמח תירס, בשר טחון, ביצים קשות, זיתים 4: Chimichuri- שמן זית, שום, פטרוזיליה, פלפלים חריפים, חומץ, אורגנו 5: Flan- חלב, ביצים, סוכר, תמצית וניל 6: Dulce de Leche- חלב, סוכר, תמצית וניל 7: Churros- קמח, מים, סוכר, שמן

גרי רשף

New member
תצטרכי להכין לי קערה מזה..

..ואם זה יהיה טעים- אתקן לך את הציון! זה דומה לצ'ורוס? איך זה נראה בכלל?

skooby

New member
זה דומה לסופגנייה

רק שטוחה ועם אבקת סוכר למעלה

למעלה