חידון נושא פרסים אך קשה

hermoni

New member
חידון נושא פרסים אך קשה

יאללה אנשים המתנה סודית ותגיע לזוכה ישירות לביתו או לידו קבלו את זה: תנו את הפירוש/משמעות/סיבה לכינוי של הראפרים הבאים: (מי שייתן הכי הרבה ינצח) 1. puff daddy 2. the notorious big 3. dr dre 4. snoop dogg 5. slim shadey 6. wu tang clan 7. fresh prince 8. outkast 9. redman 10. old dirty basterd 11. busta rheyns 12. master p 13. jay z 14. coolio 15. d12 16. da brat 17. הצל 18. בייבי ג´י 19. טונהמן 20. הארכיון המתנה שווה את המאמץ מילה שלי

BiG^*^DaNiEl

New member
והוא אצלך?

אם כן תביא אותו היום לדון כי הוא בא לפרדסיה בערב

yoavon

New member
אמממ אולי אני לא יודע הכי הרבה אבל

הנה כמה שאני כן יודע 1) puff daddy זה נראה לי זמר צמרת או כוכב צמרת 2) notorious זה ידוע לשמצה 3) slim shady זה מישהו רזה נראה לי 4) wu tang clan - המקור זה בסרטי אומנות לחימה מהמזרח 5) fresh prince - פראש זה מישהו מגניב או משהו, ונראה לי שזה מבוסס על הסדרה 6) outkast - המשמעות של אאוטקאסט זה מנודה 7) redman - איש אדום????
סתם אני לא יודע 8) busta rhymes - זה בעצם שתי המילים bust a rhyme (לפצוח בחרוז) 9) D12 - dirty dusen הם שישה אנשים וזה יעני יש לכל אחד מהם אישיות כפולה אממ זה בעצם מה שאני כן יודע, בטח יש הרבה טעויות אבל לא נורא PEACE יואב

2gt

New member
מה שאני יודע וזוכר כי הרבה שכחתי

PUFF DADDY- PUFFY ככה קרא לו חבר שלו מהבי"ס FRESH PRINCE - זה מהסדרה כי ככה כבר כולם הכירו אותו WU TANG - משהו מהמזרח לא זוכר D12 - כי יש בהרכב 6 חברים ולכל אחד אישיות כפולה כאשר אחת מהן מרושעת והשניה מרושעות עוד יותר הצל - מסיבות אישיות יואב חייב להיות תמיד בצל וגם זה מתאים לסאבלימינל כי אין אור בלי צל בייבי ג´י - בייבי גורילה (או בייבי ג´וק) זה מה שאני זוכר בינתיים אני יכתוב שאני יזכר בעוד כמה ואני ממש מת להזכר בדרי אבל שכחתי ואני יודע שפעם ידעתי את זה

A&A

New member
אלה שלי

5. אני לא יודע את הפירוש המדיוק אבל זה הילד הרע שבו 7.הנסיך המדליק... בגלל הסידרה (או להפך) 8.מנודים 10. פרחח מסריח 11. bust a rheym 14. אולי הוא קול? 15. 12 אנשים וכל אחד בעל אישיות כפולה dirty dozen 16. הפרחח 17. מסיבות אישיות הוא חייב להיות בצל (מה שמסביר את הכובע) 18. גורילה תינוקת 20. יש להם שירים ממש ישנים??

hermoni

New member
בנתיים לא הצלחתם משהו

ציפית לפחות לאיזה 15 נכונים בחחיכם טיפה מאמץ ומחשבה

ken kaniff

New member
תשובות יותר קרובות

יש הרבה שאלות אבל ננסה לענות על כולן: 1. פאפי זה כינוי שהודבק לו בימיו בקולג´ כשחקן פוטבול 2. ביגי קיבל קודם את הכינוי ביגי סמולז בגלל משקלו התלת ספרתי ונוטוריוס פשוט בגלל עיסוקיו הפרחחיים, כמו סחר בסמים. 3. דרה זה קיצור לאנדרה, שמו המלא אנדרה יאנג. ודוקטור זה בגלל הכשרתו כרוקח מוסמך לענייני וויד
4. סנופ פשוט מזכיר כלב, אין מה להגיד 5. סלים שיידי הוא רזה ובעל אישיות מפוקפקת עד מטורפת. 6. וו היו פריקים של קונג פו ורצו שללהקה יהיה שם באותו הנוסח. 7. ביג ווילי הוא פשוט נסיך, לדעתי הסדרה היא על שם הכינוי ולא להיפך. 8. אאוטקסט ניסו לעשות משהו שונה, לא מיינסטרים. 9. אוהד הפועל מזדיין! קומוניסט רד מהבמה! 10. מסביר את עצמו 11. בילדותו הוא עבד בשוק הפשפשים, בבסטה הפינתית. 12. פי מתוך פרסי מילר, שמו. מסטר זה דבר שאין לו קשר אליו. 13. ג´יגה ? 14. הוא מדליק, כזה מגניב 15. אמרו פה כבר. עוד הסבר: דיטרויט טוולב 16. הפרחחית. כנראה ככה קראו לה בביצפר. 17. אמרו פה 18. פה אמרו 19+20. לא יודע. תגיד לי? טוב, די נגמר לי הדלק באמצע אבל לא משנה. ליאור

BIGO-G

New member
הנה הניסוי שלי, תהיו עדינים

1. פאפי היה הכינוי שלו בימי הראפ המתחילים, פשוט כינוי. 2. האיש הגדול הידוע לשמצה ה ראשי תיבות B.I.G הם Business Instead of Game 3. אנדרה יאנג- דרה, הוא לקח את הד"ר בגלל שנורא אהב את ד"ר ג´י שחקן הNBA 4. הדוג זה בגלל שהוא דוגג שזה דוג וגנגסטר. 5. סלים- רזה, שיידי, בגלל היותו מאוד לבן שנדיר בראפ. 6. הוו היא אומנות ודת לחימה בטיבט, והוו קראו לעצמם ככה והחלו בדומה לדת לאסוף שיני זהב בפיותם שמראה על היותם מוכשרים במה שהם עושים. קלאן בגלל הכמות והחיים המשותפים. 7. פרש פרינס, פשוט כינוי של אגו טריפ מה שנקרא הנסיך המגניב/מדליק. 8. מוקצים, לקחו את ההיפ הופ לכיוון של ג´אז והחלו להתעלל בו בפסיכיות עד שיצא לגאונות. 9. אין לי שמץ של מושג. 10. בייבי ג´יזס מה שנקרא, ממזר עם כינוי אגו טריפ מקורי. 11. באסט את ריים, כלומר שולט בראפ עם חרוזים. 12. הפי זה בגלל פרסי מילר והמאסטר בגלל שהוא חושב שהוא מאסטר. 13. ג´י זי, באמת שאין לי מושג 14. קוליו- פשוט כינוי אגו טריפ גנגסטרי, קול. 15. די12, דירטי דזאון, תריסר הנועזים- יש לכל אחד אישיות כפולה. הD גם אומר שהם באו מדיטרויט. 16. אין לי מושג 17. הצל- תמיד נשאר מאחורה עם החושך על הפנים והסגנון המחתרתי, יש ספקולציות שבגלל הצבא הוא לא יכול להראות את עצמו ולהזדהות, ובגלל שהוא משלים את האור(סאב) ובעצם האור והצל. הוא הצל שלו. 18. בייבי ג´י- בייבי גורילה בשל ההליכה הכמו דומה לגורילה והבייבי פייס. 19. טונהמן אין לי באמת מושג, אבל הוא פסיכי אז אולי אין סיבה (((((:) 20. הארכיון, בשל הידע המוזיקלי והסגנון הכו-יחודי.

Cold Chillin

New member
fresh prince

לפרש פריס קראו ככה כי כשהוא היה בתיכון המורה שלו הייתה קוראת לו "פרינס" בגלל שהוא היה זיין או משהו כזה ופרש זה בגלל שבאותו זמן זה היה בדיבור

hermoni

New member
הטעויות הם:

סנופ דוג לא היה מלא 9 לא ענית 10 לא נכון 13 לא ענית 14 לא נכון 16 לא ענית 19 לא נכון

למעלה