חידון נושא פרסים... מ 7 לילות...

pinoki

New member
חידון נושא פרסים... מ 7 לילות...

של ידיעות אחרונות מישהו ראה... מישהו יודע את התשובות??? גוד... נראה לי שרק על שאלה אחת יכולתי לענות... בואו נתחיל שירשור שאלות.... ותשובות אני יתחיל.... שאלה 14 מי הייתה השחקנית השחורה הראשונה שזכתה באוסקר? א. וופי גולדנברג (על "רוח רפאים") ב. האלי ברי (על "מונסטר בול") ג. האי מקדניאל (על"חלף עם הרוח") ד. אופרה וינפרי ( על "הצבע ארגמן") התשובה היא ב . האלי ברי

movie man

New member
וופי גולדברג../images/Emo13.gif

עד כמה שידוע לי, וופי גולדברג זכתה באוסקר על הופעתה בסרט "רוח רפאים", על פי זה היא השחורה הראשונה שזכתה באוסקר. אני אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה.

מיצי007

New member
תיקון טעות

האלי ברי הייתה השחקנית השחורה הראשונה שזכתה באוסקר. אם זכור לך שנה שעברה דיברו על כמה שזאת הייתה שנה "מהפכנית" באוסקר שכן רוב הפרסים החשובים הוגשו לשחקנים שחורים והאלי ברי פרצה את ה"דלתות" לשאר השחקניות השחורות בעתיד בכך שהיא הייתה הראשונה. כל השאר היו רק מועמדות.

movie man

New member
וופי גולדברג ../images/Emo9.gif

אחרי שחקרתי את הנושא, וופי גולדברג אכן זכתה באוסקר בקטגוריית שחקנית המשנה הטובה ביותר בשנת 1990 על משחקה בסרט "רוח רפאים". מצורפת כתובת עם לינק לזוכות אוסקר המשנה בשנות ה-90.

pinoki

New member
אמממ

מצטערת... אבל אני חושבת שזו האלי בארי ועוד עשו על זה רעש גדול שהיא האישה הראשונה השחורה שזכתה האוסקר.. יכול להיות שהתכוונו לכך שהיא השחקנית השחורה הראשונה שזכתה על השחקנית הטובה ביותר ולא שחקנית משנה...

למעלה