חידון "נסיכת המיקרופון" - MC שירי

חידון "נסיכת המיקרופון" - MC שירי

1. מה שמה המלא והאמיתי של MC שירי? 2. באיזה להקה הייתה חברה שירי שחיממה בין היתר את שב"ק ס' ולצדה בלהקה עמדו הראפרים זוקה,MC מני וש"ס? 3. מה הסינגל הראשון של שירי מאלבומה? 4. באיזה שירים הדג נחש אירחו את שירי באלבומיהם? 5.מה שמו של הבסיסט שמנגן ברוב האלבום ובהופעות של שירי? אלבום הבכורה של MC שירי יצא ב"לבנטיני" והתארחו בו גיא מר, שאנן סטריט, טאז, גלית דהן ולהקת "משה" את הניהול האמנותי של האלבום עשה קובי אוז בין הפותרים נכונה יוגרל עותק מקורי ודנדש מאלבום הבכורה של MC שירי את התשובות יש לשלוח אליי במסרים בהצלחה

FunkyGiraffe

New member
הרסתם את כל המשחק!!!

אבל עדיין... יש לשלוח את התשובות במסרים לכינוי "נסיכת המיקרופון" מה לא ברור כשאני אומר לשלוח במסרים?

slallum

New member
היית כותב את זה במודגש.. ../images/Emo13.gif

אני יודע כמובן את כל התשובות, אז אני לא פותר את זה בשביל לתת הזדמנות לאחרים

טיפקסית

New member
ואם כבר שירי סקר קטן

למי מכם שיש את הדיסק של שירי-מהו השיר האהוב עליכם ביותר מתוכו? לא יודעת מה אתכם אבל השיר שבאמת עשה לי את זה לפחות בתקופה האחרונה הוא "פרי אהבתי",זה שיר פשוט נפלא,הן מהבחינה המוסיקלית [הפסנתר בהתחלה] והן מבחינת הליריקה שלו [ליריקה חזקה ובועטת] השורה שלטעמי הכי חזקה בו היא "כשהוא יגדל וישאל למה הבאת אותי אמא למה מאז שגדלתי רק ראיתי מלחמה,מאז שנולדתי רק יכולתי לסבול,אם רק הייתי יכול לשנות את הכל" זה שיר פשוט נפלא לטעמי

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo12.gifזה קנדוגקדס!

יא אללה, אם אתה כבר פה, תרשה לי להפגיז בשאלות: מה קורה עם האלבום שלך גבר?! ומממ תכניס אליו את שיא של אמסי שכמובן שירי וטאז מתארחים בו? שיר ענקק

WuTang21

New member
אם אתה רוצה לראות אותו..

הוא יותר מסתובב בפורום האבקות !! מסתבר שקנדוג מטורף על האבקות !!!

SwitchMan

New member
עד מתי אפשר לשלוח תשובות?

אנלא מוצא את השם המלא האמיתי של MC..וקראתי באיזה מקום שהיא לא אומרת..זו אמורה להיות התשובה אולי?

Amber68

New member
סורי אבל

לא ממש מתה עליה, אבל סחטיין על ההשקעה עידו..

SwitchMan

New member
מזלט, תהנה מהדיסק>עכשיו אפשר להגיד

מה השם המלא והאמיתי שלה? מסקרן

למעלה