חידון עברית/אנגלית קצר...

ChasingAmy

New member
חידון עברית/אנגלית קצר...

קודם כל, הכוונה היא לשורות משירים באנגלית שתרגמתי לעברית, אז תזהו שם ומבצע ודרך אגב, למרות שזה ברור - לא לכתוב את התשובות בנושא ההודעה. 1. " אז את ראשי אני מניח לאחור, ומרים את ידי ומתפלל להיות רק שלך..." (יש שני ביצועים) 2. "למדתי איך לנקום, ואני בטוחה שאתה תחווה את זה יום אחד.." 3. "כשעזבתי את הבית והמשפחה שלי,הייתי לא יותר מאשר ילד..." 4. "אני עוצם את עיניי רק לרגע ואז הרגע נעלם..." 5. "אני כזה מכוער, אבל זה בסדר כי כך גם את..." 6. "אנחנו יכולים להיות גיבורים ליום אחד..." 7. "תגיד לי מה 'תה רוצה, מה 'תה באמת באמת רוצה..." 8. "יושב כאן מסטול ופצוע על יד הפסנתר הישן.." 9. "לך יש את המראה, לי יש את השכל, בואי נעשה הרבה כסף..." 10. "הורדת את המעיל שלך ועמדת בגשם..."

Marble Arch

New member
2,5,7 (זאת סידרה..)

2. lene marlin - sitting down here 5. nirvana - lithium 7. spice girls - if you wanna be my lover

לאחר בדיקה קצרה ברשימת השירים

שלי... the boxer -when i left my home and family i was no more then a boy...

light angel

New member
6

"we can be heros, just for one day..." מולין רוז'
שם השיר? נדמה לי ש-we can be lovers, ככה לפחות כתוב לי בפלייליסט, אבל אני לא בטוחה. אולי גם עוד מישהו שר את זה (חצי מהשירים שם מבוצעים גם ע"י אלטון ג'ון
).

אתקן אותך

הירוז של דיוויד בואי, בוצע גם על ידי סחרוף ועוד עשרות אומנים. מולין רוז' הוא לא הביצוע המקורי.

light angel

New member
אבל הוא עדיין הכי שווה ../images/Emo99.gif

כמעט אף ביצוע שם הוא לא מקורי, ובכל זאת הם שרים את זה הכי טוב ממה ששמעתי. רק תנסה להגיד לי ש"יור סונג" זה של אלטון ג'ון במקור. לא מתקרב אפילו לביצוע של יואן מקרגור, למרות שהוא לא זמר מקצועי ולא כלום. ואני דווקא מעדיפה בדרך כלל את המקוריים, זו אחת הפעמים היחידות שראיתי שקאבר עולה על המקור.

lichi20

New member
1.

only hope- Mandy Moor (מתוך הסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח...
)

Ocean Spirit

New member
וכמובן שבאנגלית זה:

I close my eyes only for a momnet and the moment's gone All my dreams pass before my eyes, a curisoity Dust in the wind, all we are is dust in the wind...

למעלה