חידון על הבוקר

חידון על הבוקר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif

זהו את המקומות והרוכבים בסרטון הבא. לפותרים נכונה - מקום ראשון - סופשבוע מקום שני - יום שישי מקום שלישי - יום שבת גדי

IlanShacham

New member
רשימה חלקית

קודם כל, כרגיל, אחלה סרט. מקומות: מעלה עקרבים הרומי, שביל הגמל האדום, קטע קצרצר מערד מצדה דרך ברכת צפירה, עין עקב, הקניון הנעלם(?) בהרי אילת, צובה/נחל כיסלון בשלג, נחל כזיב, בור בארי, פארק בריטניה. הרוכבים הם בעיקר גדי אלוני, הרבה אלונה, קצת יורם חן ואת השאר לא הצלחתי לזהות.

../images/Emo41.gifבינתיים יש לך סופשבוע

אבל עדיין זה לא זה - מתוך 10 אתרים זיהית רק 6 ויש לך 3 טעויות. אילן כנראה אתה לא מטייל מספיק - וזה כנראה בגלל החצי השני החסר.....

יורם חן

New member
מקומות ואנשים ../images/Emo26.gif

רוכבים
אלונה, גדי, עזר, ארנון, ניל, רועי, יונתן, אלון, רונן ואנוכי.... מקומות
מעלה עקרבים, הירידה לעין עקב עלון, שביל ישראל לכיוון שחורת, תמנע, העליה לירושלים בשלג, נחל צללית.....

IlanShacham

New member
רגע - ההשתתפות אסורה על הרוכבים

המשתתפים ובני משפחותיהם

XCrider

New member
זה מה שנקרא חידון למקורבים...

ואם חלקם לא מזהים את עצמם או את הנוף בסרטון אז כנראה שהם היו בטראנס רכיבתי מתקדם באותו רגע...
יופי של מקומות, הגעגועים כבר מתעוררים... יאללה, עוד מעט אפשר לחזור לשם (סליחה, לא לשלג...
)!

יורם אני מתפלא עליך ../images/Emo10.gif

התוצאה שלך לא מספיק בקושי
מתוך 10 אתרים : 5 נכונים 1 שגוי אין לך אפילו יום שישי
כנראה גם אתה לא מטייל מספיק

יורם חן

New member
ככה זה שעושים חפוז...

שכחתי את ציקי במעלה עקרבים וטעיתי לגבי תמנע

אצבע זה לא ../images/Emo6.gif

רמז קטן - אזור מכתש רמון (אבל
אל תגיד לאף אחד שנתתי לך רמז)

eOfer

New member
קיר הדייקים בואך נחל ארדון המדהים

שנה טובה ורכיבה לכולם
רק אני בבית עם ברך דפוקה (כמעה)

מה לעבוד מי לעבוד

תקח מהר את הדברים בחזרה - עוד יחשבו בפורום שאתה מדבר ברצינות
.

גדי לאור התגובה של יורם ../images/Emo88.gif

למרות שנראה לך שזה יעבור לו בקלות. אז זהו, זה לא. להגנתך אני יכול להציע לך מסתור בבית של השב"כ שמיועד לאנשים ברמת סיכון מאוד מאוד גבוהה. אחרת "צפה פגיעה".

timon1

New member
אפרופו "אצבע זה לא"

מדובר פה בתופעה בעלת השם המפוצץ מחדר טורי והיא נגרמת כשמגמה לוהטת רוצה [ומצליחה ככל הנראה] לפרוץ דרך מעטה של שכבות גיר רבות או משהו כזה... [לא כ"כ הקשבתי להסבר כי הייתי עסוק בלהתבדח על שם התופעה
]

למעלה