חידון על הפרק מאתמול מי רוצה להשתתף
C Camila again New member 8/11/02 #3 סברינה התחמקה ../images/Emo54.gif מליל כל הקדושים, ומהמתים, המטומטמים האלא... לא?
ל לואי ובאוטי New member 9/11/02 #8 יופי שאת עונה אחרי שגיליתי ת´תשובה. 3- מי סיפר לסברינה מה לעשות מתי שהמתים נכנסו לחנות?
ל לואי ובאוטי New member 9/11/02 #10 יופי..4- מה הדודות אמרה לסברינה אם היא תברח מהחג(מה יקרה לה...(המשפט))....
S Salem New member 9/11/02 #11 התשובה Sabrina, you’re a witch. Witches can’t run away from Halloween.
ל לואי ובאוטי New member 9/11/02 #12 יופי... ../images/Emo13.gif עוד שאלה(פעם הבאה לכתוב בעיברית)..... 5-מי היה אתמול בביתם של הדודות(ושל סברינה )?
יופי... ../images/Emo13.gif עוד שאלה(פעם הבאה לכתוב בעיברית)..... 5-מי היה אתמול בביתם של הדודות(ושל סברינה )?
א אוריאנה בננה New member 9/11/02 #14 אדגר אלן פו נראה לי משהו כזה הוא בא בשביל שהוא יספר להם סיפור מפחיד לליל כל הקדושים...
ע עידו ויטלין New member 10/11/02 #16 יופי... ../images/Emo13.gif עוד שאלה ( פעם הבאה אדגר אלן פו היה בביתם של הדודות.
S Salem New member 10/11/02 #19 למה לכתוב בעברית? ביקשת את המשפט - נתתי לך את המשפט. פעם אחרונה שבדקתי המשפט היה באנגלית.
ע עידו ויטלין New member 10/11/02 #17 יופי..4- מה הדודות אמרה לסברינה הדודות לא אמרו לסברינה מה יקרה לה אם היא תברח מהחג סאלם אמר לה שהחג יבוא לרדוף אותה וזה לא יהיה משמח.
יופי..4- מה הדודות אמרה לסברינה הדודות לא אמרו לסברינה מה יקרה לה אם היא תברח מהחג סאלם אמר לה שהחג יבוא לרדוף אותה וזה לא יהיה משמח.
ל לואי ובאוטי New member 10/11/02 #21 די..קרציה..למה לכתוב את אותן כותרות כל הזמן!! אני מעוצבנת ועצובה נא לא להתייחס להודעות אבל וצעקות בתודה...מתומס....
די..קרציה..למה לכתוב את אותן כותרות כל הזמן!! אני מעוצבנת ועצובה נא לא להתייחס להודעות אבל וצעקות בתודה...מתומס....
ע עידו ויטלין New member 10/11/02 #18 יופי שאת עונה אחרי שגיליתי ת´תשובה. סאלם סיפר לסברינה מה לעשות מתי שהזומבים נכנסו לחנות.