חידון צ´יקיטיטס!!!!!!!!!

חידון צ´יקיטיטס!!!!!!!!!

הכנתי כמה שאלות מהבית :) 1)השלימו _ _ ט _ _ _ 2) איך קוראים לשחקנית בתמונה (שם אמיתי) 3) מי משחקני קטנטנת משתתף בטלנובלות נוספות? 4) כמה שירים יש לפטו ובן זוגה?(פליפה, ברה) 5) מה שמה האמיתי של סול? 6) מאיזה עונה משתנה השם של פטו לקמילה, ולמה? חידות משופרות בהמשך..........

Rotem Lisa

New member
אוףף!!!

תפוז מנייאק, מחק ת´הודעה שילי! ררר אתו.. :( טוב, נתחיל מהתחלה : 1) מרטיריו. 2) נדיה די סלו. אני חושבת. 3) פקונדו ארנה- שיחק ב"בובה פראית", "יאגו".. רומינה יאן- "הפיתוי", ויש עוד מלא, לא זוכרת. אהה! ברבי- "להתאהב". כמובן! 4) עם ברה 2, לא ?.. אני זוכרת עוד שיר אחד. לא דעת! 2, בקיצור. אני חושבת. עם פליפה 1. כן, 1. >.< מאיפה לי ? 5) דניאלה משו. לא זוכרת. אני יכולה לבדוק באתר, אבל לא צה.. 6) בעונה 5, כי היא הופכת לאישיות אחרת. ז"א- היא הופכת לדמות אחרת, ופטו נעלמת (סתם, סתם.. היא פשוט לא משחקת כפטו). כמו נאצ´ו- מיי דיר~דיר לאב, ז´אגו, מרטינה (אני חושבת..), לכלוכי ;), נדיה.. לא דעת איך להסביר, היא פשוט הופכת למישהי אחרת!!.. זהו.. ו.., אמממ- אני ממש לא בטוחה. ותפוז הוא עדיין מנייאק. ואוי-ואבוי לו אם הוא יעשה לי פדיחה. ררר..
Chiquitita
, המפחדת מפדיחות.. יאבא..
ובשביל רוני- S_s

keren007

New member
טוב... ../images/Emo98.gif

אז בראשון זה נראה לי מרטינה ולא מרטיריו... (היית צריכה לתת הגדרה!
) סול זו דניאלה מסטריצ´יו נדמה לי.... בקשר לטלנובלות, אז כמו שכבר אמרו, פקונדו ארנה ביאגו ובבובה פראית, בלן, ניקו, מרטינה ומטילדה בהפיתוי, ברבריטה וקלריטה בלהתאהב, ורו ומארו באיזו טלנובלה לא זוכרת מה השם, אבל היא לא הגיע לארץ... מילי בטלנובלה משלה שגם לא הגיעה לארץ, ו.... זהו לבינתיים. (מה שזכרתי...)

shibu

New member
זה מרטינה, לא מרטיריו, כי זה לא יית

כן שזה יהיה מרטיריו (ב´מרטיריו´ יש 7 אותיות, ואילו היא ביקשה מילה עם 6 אותיות, כמו מרטינה).

Rotem Lisa

New member
תפוז הוא מעצבן, תפוז

הוא מעצבן.. והוא שוב מחק ת´הודעה שלי!!! טוב, אין ברירה- נכתוב אותה מחדש..)): < ההודעה > - כי בזמן האחרון יש לי מלא פדיחות, ואני כבר פוחדת מהם..
הם מעצבנים..
הם מסוכנים..
ונאצ´ו אהובי!
אגב, מה היה בהתחלה ? של "קטנטנות" ?
Chiquitita
ד"א- לא שכחתי לראות ת´התחלה של "קטנטנות", פשוט חזרתי ב-2.. ו... אתם יודעים!
איפהתמר
איפהרועי
ואיפהשירה

תשובות

1. מרטינה 2.נדיה די סלו 3. בלן-הפיתוי מרטינה-הפיתוי ניקו-הפיתוי חואניטה-הפיתוי ברבריטה-להתאהב 4. לפטו וברקודה יש שיר אחד לקמילה ופליפה יש 3 שירים 5.דניאלה פאולה מסטרצ´יו 6. כי המעון נפתח מחדש בעונה החמישית והדמות של פטו משתנה

שכחתם

את קלריטה שהיא גם היתה בקטנטנות היא היתה העוזרת של פלן וחברה של פשפש והיא משחקת בלהתאהבבב.... דרך אגב איזה חתיך זה שמשחק שם ................ ואווווווווו מורןןןןן

lucy 2000

New member
עוד אנשים ששכחתם....

בשמות שלהם בסדרה.... מרטין , כרמן , מטילדה , האח שלה- אני לא זוכרת איפה ואני אפילו לא זוכרת איך קראו לו אבל אני זוכרת שהוא שיחק באיזה שהיא טלנובלה אחרת....

למעלה