חידון קולדפליי
!(תחליף לשאלונים)

חידון קולדפליי../images/Emo186.gif!(תחליף לשאלונים)

כולם מוזמנים,לענות, לשתף אותו במידע חדש על קולדפליי שלא ידענו.. כול אחד יכול לכתוב את חידון קולדפליי,זה מאוד חיובי זה יכול ללמד אותנו דברים חדשים על הלהקה שלא ידענו.. החידון יהיה עם מספר מסויים של שאלות על הלהקה,הראשון שמשרשר נכון ת'תשובות זוכה ב......נראה בהמשך! אוקי זה החידון הראשון:שלי...השאלות קלות כי זה רק הראשון.. 1.בכמה פרסי גארמי קולדפליי זכו? 2.באיזה עיר נפגשו להקת קולדפליי לראשונה? 3.באיזה שנה הלהקה הוציאה את הסינגל שלהם Brothers And Sisters? 4.איך קוראים לבת של כריס מרטין? 5.לאיזה מקום הגיע "in my place" במצעד הבריטי בשנת 2002 אין לי עוד שאלות,נתחיל מזה!

debase

New member
צריך להוסיף פרסים :) הנה התשובות:

הרוב מפה http://en.wikipedia.org/wiki/Coldplay 1. הם זכו ב 4 Parachutes earned Best Alternative Music Album honours at the 2002 Grammy Awards. A Rush Of Blood To The Head won two trophies at the 2003 Grammy Awards. At the 2004 Grammy Awards, Coldplay earned Record of the Year honours for "Clocks". 2. לא ברור משם, LONDON ? 3. 1999 זה רשום שם גם.. 4. APPLES 5. http://en.wikipedia.org/wiki/In_My_Place מקום שני

אני לא רוצה להרוס לך אבל

כל הקטע של החידון הזה הוא לראות מ מכיר טוב את קולדפליי ולא מי יודע לגלוש באינטרנט,אפשר לחפש שאלה 1-2 אבל חיפשת את כולם... בפעם הבאה תנסי לחשוב קצת טוב??? לפעמים כשתראי ת'שאלה את תיזכרי בדברים אוטומתית

מיכיל

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אוי ואבוי...

אני ממש מתביישת בעצמי...אני לא יודעת לענות על שום שאלה חוץ משלבת של כריס מרטין קוראים אפל ( ושוב..למה לקרוא לבת שלך תפוח ? :-\ )

Roy1232

New member
תראי אפשר לעשות חידון מסודר

עם משהו כמו 20 שאלות או יותר, לחשוב על פרסים ולהוציא כל שבועיים (או זמן אחר) חידון חדש...

אמממ...

התכוונתי סתם,בתור משהו ראשוני...אבל אף אחד לא עונה וחבל,וזו בידיוק הסיבה שהפורום הזה פשוט יבש...אפילו שמנסים להחאיות אף אחד לא משתף פעולה :( ו...אני חושבת שרעיון יותר טוב יהיה לעשות 10 שאלות בשבוע במקום 20 בשבועיים...לדעתי...אממ תכין

aviGODFATHER

New member
Brothers & Sisters זה לא סינגל

זה EP יש בו 3 שירים: Brothers And Sisters Only Superstition Easy To Please

Roy1232

New member
באתר הרשמי הוא מופיע כסינגל!

הסינגל שלפני פרשוטס... יכול להיות באמת שהוא EP אבל על זה אני ממש לא יודע. בכל מקרה יש את הבלו רום וסייפטי שהם EP...

למעלה