חידון קצר
יום האהבה

שgal0

New member
חידון קצר../images/Emo23.gifיום האהבה../images/Emo23.gif

יום האהבה שמח לכוווווולם!!! הנה שאלון קטן
איזה שיר יושמע בחתונה שלך
יש שיר אהבה שמזכיר לך מישהו מסויים ותמיד כייף לך לשמוע אותו בגלל זה
יש שיר אהבה שאתה לא אוהב מאותה הסיבה, הוא מזכיר לך מישהו מסויים שאתה תעדיף לשכוח
איזה שיר אהבה אתה הכי הכי אוהב
איזה שיר תמיד גורם לך להזיל דמעה
איזה שיר תמיד מדביק לך חיוך
יום אהבה שמח
נצלו אותו כמו שצריך...
.... *זכויות שמורות*

שgal0

New member
עונה../images/Emo26.gif יום אהבה שמח

חידון אהבה:
איזה שיר יושמע בחתונה שלך
"נשבע" (למי שלא מכיר הייה בסרט 'אבא גנוב')
יש שיר אהבה שמזכיר לך מישהו מסויים ותמיד כייף לך לשמוע אותו בגלל זה
" Every Time We Kiss"
יש שיר אהבה שאתה לא אוהב מאותה הסיבה, הוא מזכיר לך מישהו מסויים שאתה תעדיף לשכוח
"שיר למעלות"\מוש בן ארי
איזה שיר אהבה אתה הכי הכי אוהב
"את מחר שלי"\שמעון בוסקילה
איזה שיר תמיד גורם לך להזיל דמעה
"את מביאה הכל לידי דמעות"\רן דנקר 'השיר שלנו'
איזה שיר תמיד מדביק לך חיוך
Umbrela" \Rihanna" & infected
חג אהבה שמח לכוווולם

עונה.. :)

איזה שיר יושמע בחתונה שלך- always-bon jovi יש שיר אהבה שמזכיר לך מישהו מסויים ותמיד כייף לך לשמוע אותו בגלל זה-heaven-bryan adams יש שיר אהבה שאתה לא אוהב מאותה הסיבה, הוא מזכיר לך מישהו מסויים שאתה תעדיף לשכוח-total eclips of the heart איזה שיר אהבה אתה הכי הכי אוהב-always איזה שיר תמיד גורם לך להזיל דמעה-endless love איזה שיר תמיד מדביק לך חיוך- i will be right here waiting for u יום אהבה שמח!!

עונה גם..

איזה שיר יושמע בחתונה שלך....-יש זמן יש שיר אהבה שמזכיר לך מישהו מסויים ותמיד כייף לך לשמוע אותו בגלל זה-אמ...לא תאמת חח יש שיר אהבה שאתה לא אוהב מאותה הסיבה, הוא מזכיר לך מישהו מסויים שאתה תעדיף לשכוח-אני מניחה שכן איזה שיר אהבה אתה הכי הכי אוהב-כל שיר היום הוא שיר אהבה..פשוט תשאלי איזה שיר אני הכי אוהבת חח איזה שיר תמיד גורם לך להזיל דמעה-אמ...יש דבר כזה? איזה שיר תמיד מדביק לך חיוך-תאמת בלי להתחנף השיר החדש של יפתי ואניה...נדלקתי עליו אפילו שכבר עבר..יום אהבה שמח גם לך

אידקה

New member
בקשר להודעה

איזה שיר יושמע בחתונה שלך - יש שיר אהבה שמזכיר לך מישהו מסויים ותמיד כייף לך לשמוע אותו בגלל זה - את יפה/ עידן יניב יש שיר אהבה שאתה לא אוהב מאותה הסיבה, הוא מזכיר לך מישהו מסויים שאתה תעדיף לשכוח -wher you go? (נדמה לי שככה כותבים) איזה שיר אהבה אתה הכי הכי אוהב - אני לא יודעת' יפתי ואניה בוקשטיין איזה שיר תמיד גורם לך להזיל דמעה - imagn (נדמה לי שככה כותבים...) איזה שיר תמיד מדביק לך חיוך - אני לא יודעת/ יפתי ואניה בוקשטיין

למעלה