חידון שיפריות....חח

shipper heart

New member
איזה ציטוט? 3? אני לא יכולה לעזור

לך יותר מדי כי זה ב-guns and lawyers או משו כזה וזה נדמה לי 822 ואני לא ראיתי אותו...ראיתי רק מ823...זה מ-פאס דז'וקס או משו כזה, ATW I, ATW II, שיפטינג סאנדס...לוזוכרת את השמות של השאר...חוצמ-905 (טאצ'דאון), 906 (בק אין דה סאדל), 909 (דה בואסט) ו910 שרק ראיתי אז אני זוכרת (פולס רייט)... פרק הבא כריסמס אפי יאיייייי בקשה שיתקעו מתחת למיסלטו...אפילו קראתי היום FF שיש בו קטע שהם נתקעים מתחת למיסלטו...בבקשה אני חייבת שיפרס מומנטס רציניים...בלהההה...חח

THEchosen1

New member
../images/Emo58.gif אל תדאגי ..

יהיה לך השיפר מומנט .. סמכי עליי ובקשר לכל הפרקים שאת רואה , איך ? פרטי , נמקי , הסבירי ותני דוגמאות - בבקשה .. אם השגת בדרכים "לא חוקיות" פליז שלחי לי מסר ..

shipper heart

New member
חידון שיפריות....חח

יש ספויילרים...בעצם כמעט הכל זה ספויילרים אז אל תבנו על זה שתצליחו יותר מדי... אני הצלחתי 9/10
גאה בי....
אל תגידו שלא אזהרתי http://funtrivia.com/quizdetails.cfm?id=155232&origin=2355

shipper heart

New member
זה לא הכי נורא...כאילו הממוצע ממש

גרוע...זה שבJF כולם קיבלו 7 ומעלה לא אומר...חח במה טעית?

THEchosen1

New member
לא , זה לא הכי נורא ..

טעיתי בשאלה 3 מי אמר "You have the right man, don't you?" רשמתי שהאדמירל .. כי לא ידעתי גם ב7 ו9 ... במה את טעית ? הטעות היחידה שלך

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif 911

יאפ יש לי את ה-preview של Merry Little Christmas פרק 911 שישודר ביום שישי בארה"ב. זה זיפ פייל- http://www.softcom.net/users/pandora/jag/JAG_Preview_911.zip איזה פריוויו יפה זה!!! המבט של מאק כשהארם אמר שהוא צריך שהיא תעזור לו קרע אותי....שווה להוריד

cjharm

New member
לא פייר!!!

הפריויו הזה גורם לי רצות לחנוק את המחשב שלי (נשאר בו בערך חצי מגה פנוי!) זאת שמשחקת את מטי(?) ניראת לי מוכרת, היא לא שיחקה את רייצל גרין (לא גניפר אניסטון) הבת של מארק בER? אני בודקת את זה

cjharm

New member
כן זאת היא!

היא שיחקה את הב של מארק - ומסתבר גם זכתה באמי , על תפקיד אחר למי שלא מכיר WWW.TVTOME.COM האתר שיש בו בערך הכל!

shipper heart

New member
חחחח לקח לך זמן לזהות אותה???

חחח ישר ידעתי שזאת היא...היא גם שיחקה פרק אחד בחוקים שבלב...

cjharm

New member
הי!!!

אני ראיתי אותה רק מהקטע הזה!!!!!!!! ועובדה שהיא נראתה לי מוכרת!! אבל קבלי
על כך שעקפת אותי בזיהוי (לא הרבה יכולים!) וכוון שאני כזאת לארג אני מוסיפה גם ח"ח!!! חחחחחחחחחח (אם את לא מוצאת את הבדיחות שלי מצחיקות תדעי שאת בחברה טובה!) את יכולה להאמין שאני לומדת את השיר "בלה בליסמו " של הדג נחש בשיעור אקטואליה?! כי אני לא!!!!

shipper heart

New member
חחח סבבה...חח אמנם היה לי זמן עודף

אבל זיהיתי אותה ישר...אני רואה פשוט את כל השידורים החוזרים של אי.אר. חחח כשהיא הייתה קטנה *עונה 1* היא הייתה יותר חמודה...חח[ ובאמת?!!! לי אין שיעור אקטואליה אז וואט אבר...חח אבל יש לי מבחן מחר ואני לא יודעת כלום ואין לי כוח להתכונן למרות שהחומר מסוכם לי...חח העתקתי אותו מחברה חח

cjharm

New member
מבחן במה?

אולי אני יכולה לעזור! (לא נירא לי, אבל זה לא יכולה להזיק) לי יש מחר יום של"ח - ניווט בפארק הירקון, וכן זה מפגר בדיוק במידה שזה נשמע!! רק עוד שעתיים וחצי!! ואת יודעת שבעונה הראשונה זאת לא אותה שחקנית, נכון?

shipper heart

New member
ברור אני התכוונתי לדמות...חח

מבחן בהיסטוריה...אני פשוט צכה לשנן אני יודעת את החומר באופן עקרוני.... אבל המורה של חתיכת מגעילה...שונאת אותה דפקו אותנו עם כל המורות החדשות והגעילות שיש...אפילו בתנ"ך שמו לנו את ה"גרוע מכל" איכס...טליה איכס היא המנהלת חטיבה...איכס...מכשפה בת 200 היא לימדה את אבא שלי...בחיי! גם לחברה שלי יש יומשדה בשל"ח מחר...לי שבוע הבא אבל שלנו זה לא לירקון חח רחוק מדי...שעתיים נסיעה...באוטובוס אפילו יותר... תיקון פחות משעתיים וחצי חחח שעה ועשרים בערך

למעלה