חידון שלט חניה

Fellowship

New member
חידון שלט חניה

יום שבת ב D.C. חונים בשעה 4:45PM, מצ"ב שלט החניה,
האם מותר לנו לחנות (בתשלום) שעתיים? 3.5 שעות? 5.5 שעות?
הכוונה כמובן לא להזיז את הרכב באמצע הזמן (הטריק הזה לא עובד, האכיפה היא בכל ה Zone),
אלא הבנת הנקרא יחד עם הכרת החוק.

מצד אחד, בתחילת החניה אני עונה על הקריטריון של מקסימום שעתיים, ולכן מותר לי לחנות עד 6:45PM,
מצד שני, לקראת תום החנייה, אני כבר מתאים לאופציה השנייה של 3.5 שעות, אז עד מתי בעצם מותר לי לחנות*?

1. מותר שעתיים (הפרמטר הקובע הוא זמן תחילת החניה בלבד).
2 . מותר 3.5 שעות (הפרמטר הקובע הוא זמן תחילת החניה אבל מותר להוסיף את ההפרש בגובה שעה וחצי).
3. מותר 5.5 שעות (הפרמטר הראשוני הוא זמן תחילת החניה אבל במקרה של חפיפה בין הטווחים חלון הזמן משתנה).
4. אחר?

חשוב לציין שאפליקציה החניה אפשרה לי לשלם עד השעה 10PM,
אבל אני לא בטוח שהאלגוריתם שלה לוקח בחשבון את כל הפרמטרים ולא רק את השעה המקסימלית.
(למרות שהאפליקציה יודעת בדיוק היכן אני חונה ובאיזו שעה כמובן, עקרונית היא יכולה לספק את התשובה הנכונה בקלות)

*הכוונה היא לחנייה בתשלום, ברור שאם באופן חוקי הגעתי ל 10PM אז מותר לי להמשיך לחנות (ללא תשלום).

די בוודאות לא 5.5.

לדעתי התשובה הנכונה היא שעתיים (על פי שעת ההתחלה). זה די בטוח לא יותר מ-3.5, כי הרי כל המטרה היא לגרום לתחלופה בחניה.

John the Savage

New member
אני דווקא חושב שהתשובה היא כן 5.5 שעות

או ליתר דיוק 5.25 שעות בדוגמה שלך, כי אחרי 10 לא צריך לשלם.

הרמז לתשובה נמצא בקישור הזה:
https://wtop.com/news/2014/10/confusing-parking-signs-net-thousands-of-tickets-against-drivers/

על פי מה שהם כותבים, הנוסח הקודם של השלט היה "אחרי 6:30, ללא הגבלת זמן". אלא שזה בילבל הרבה נהגים שחשבו שאחרי 6:30 לא צריך לשלם. אז הם החליפו את זה בשלטים חדשים שאומרים "אחרי 6:30, חניה ל-3.5 שעות", כי זה הזמן שבין 6:30 לעשר. אבל נראה שהחוקים נשארו אותם חוקים, כך שמי שחונה מ-4:30 יכול להחנות את הרכב עד 7 בבוקר ...

אבל שאלה יותר חשובה: מותר לדעתך לחנות מול הבניין הזה? אני לא ממש מבין מה השלטים שם אומרים.

למעלה