חידון-שרשרת-תמונות זיהוי-פרקים-פיוצ'רמה
E e t a New member 3/8/10 #2 ../images/Emo118.gifלצערי, פיוצ'רמה זה לא הצד החזק שלי ../images/Emo3.gif *אהםתומראהם*
D DeathK New member 3/8/10 #3 ../images/Emo59.gif תגיד לי אם אני צודק או טועה יש מצב שזה מהפרק שנכנסו תולעים מהסנדוויץ' של התחנת דלק לפריי והוא נהייה סופר חכם סופר חזק וכו' ונאלץ לחדור לתוך הגוף שלו כדי להיפטר מהתולעים?
../images/Emo59.gif תגיד לי אם אני צודק או טועה יש מצב שזה מהפרק שנכנסו תולעים מהסנדוויץ' של התחנת דלק לפריי והוא נהייה סופר חכם סופר חזק וכו' ונאלץ לחדור לתוך הגוף שלו כדי להיפטר מהתולעים?
H Hypnotoad New member 3/8/10 #4 לא. תשובה: 5x08 The Why of Fry לא. תשובה: 5x08 The Why of Fry - אחד הפרקים הגדולים של פיוצ'רמה. מעלה תמונה חדשה.
לא. תשובה: 5x08 The Why of Fry לא. תשובה: 5x08 The Why of Fry - אחד הפרקים הגדולים של פיוצ'רמה. מעלה תמונה חדשה.
D DeathK New member 4/8/10 #6 ../images/Emo59.gif you got me חח אין לי מושג אנשים תנסו למצוא מקסימום תהמרו מותר לטעות! זה ממש כייף אבל לצערי אין לי את הפרקים ומרוב הפרקים אני זוכר קטע עם משפט ורק תמונה זה יותר מאתגר חח
../images/Emo59.gif you got me חח אין לי מושג אנשים תנסו למצוא מקסימום תהמרו מותר לטעות! זה ממש כייף אבל לצערי אין לי את הפרקים ומרוב הפרקים אני זוכר קטע עם משפט ורק תמונה זה יותר מאתגר חח
M mordillogirl New member 10/8/10 #7 ../images/Emo71.gifA Taste of Freedom זכרתי שזה מהפרק עם הלובסטרים אבל הייתי צריכה לחפש את השם אגב, יש אתר של פיוצ'רמה עם משחק גס-דה-פיק די ממכר. *אני חובבת פיוצ'רמה שנכנסה לפה לגמרי במקרה *
../images/Emo71.gifA Taste of Freedom זכרתי שזה מהפרק עם הלובסטרים אבל הייתי צריכה לחפש את השם אגב, יש אתר של פיוצ'רמה עם משחק גס-דה-פיק די ממכר. *אני חובבת פיוצ'רמה שנכנסה לפה לגמרי במקרה *