חידון תשוקות

חידון תשוקות../images/Emo47.gif

הגיע הזמן לחידון אני אתן מספר שאלות מתשוקות מי שרוצה מוזמן לענות: 1. איך נקרא האי שבו תרזה וג'וליאן התחתנו? א)קפריסין ב)פיג'י ג)ברמודה ד)הוואי 2. היכן נפגשו איתן ותרזה לראשונה? א)באחוזת קריין ב)בקרנבל ג)במפעל לשימורים ד)במסעדת הבורגר האט 3. איך קראו לחבר הראשון של שרידן? א)רוברטו ב)אוגוסטין ג)רומן ד)ז'אן לוק 4. מה תרזה שפכה על איתן כשהם נפגשו בפעם הראשונה? א)צבע ב)מילקשייק ג)רוטב ברביקיו ד)מעיים של דגים 5. היכן איתן ותרזה התנשקו לראשונה? א)באחוזת קריין ב)בבקתת קריין ג)בפארק ד)במזח 6. מה לואיס עשה לשרידן בפעם הראשונה שהם נפגשו? א)ניחם אותה ב)הכה אותה ג)עצר אותה ד)נישק אותה 7.באיזה אירוע גילה איתן שהוא אינו בנו של ג'וליאן? א)בחתונה שלו ושל תרזה ב)במסיבת האירוסין שלו של תרזה ג)במסיבת האירוסין של לואיס ושרידן ד)במסיבת חג המולד 8. היכן תרזה אמר לאין שהיא אוהבת אותו בפעם הראשונה? א) בטיול סקי ב)בבלט ג)בנשף סיום התיכון ד)בנשף ליל כל הקדושים 9. היכן איתן הציע לתרזה נישואין? א)באחוזת קריין ב)בכנסייה ג)במזח ד)בפארק 10. היכן לואיס הציע נישואין לשרידן? א)בפארק ב)במזח ג)בכנסייה ד)בגזיבו שמחוץ לקוטג' של שרידן עד כאן, נראה עד כמה אתם בקיאים בתשוקות.....

darklighter

New member
עונים על גבי הפורום או במסרים?../images/Emo190.gif

וכל הכבוד על ההשקעה

גם אין פרסים וגם טאביתה לא בחידון

זכית בבקשה להרחיב את החידון ל-300 שאלות כגילה של טאביתה.
השקעת, כל הכבוד.

עונה... אבל לא זוכרת הכל!

1. איך נקרא האי שבו תרזה וג'וליאן התחתנו? ג)ברמודה 2. היכן נפגשו איתן ותרזה לראשונה? ב)בקרנבל 3. איך קראו לחבר הראשון של שרידן? ד)ז'אן לוק 4. מה תרזה שפכה על איתן כשהם נפגשו בפעם הראשונה? א)צבע 5. היכן איתן ותרזה התנשקו לראשונה? א)באחוזת קריין 6. מה לואיס עשה לשרידן בפעם הראשונה שהם נפגשו? ג)עצר אותה 7.באיזה אירוע גילה איתן שהוא אינו בנו של ג'וליאן? ב)במסיבת האירוסין שלו של תרזה 8. היכן תרזה אמר לאין שהיא אוהבת אותו בפעם הראשונה? ד)בנשף ליל כל הקדושים 9. היכן איתן הציע לתרזה נישואין? ד)בפארק 10. היכן לואיס הציע נישואין לשרידן? ד)בגזיבו שמחוץ לקוטג' של שרידן חחח יש כמה שניחשתי. רואים שאני לא מעריצה אמיתי. סתם לא. תשאלו אותי על קיי אני אולי אדע יותר (קיי 1 דה.
)

darklighter

New member
מנסה את מזלי../images/Emo190.gif

1. איך נקרא האי שבו תרזה וג'וליאן התחתנו? ג)ברמודה 2. היכן נפגשו איתן ותרזה לראשונה? ב)בקרנבל 3. איך קראו לחבר הראשון של שרידן? ד)ז'אן לוק 4. מה תרזה שפכה על איתן כשהם נפגשו בפעם הראשונה? א)צבע 5. היכן איתן ותרזה התנשקו לראשונה? ד)במזח 6. מה לואיס עשה לשרידן בפעם הראשונה שהם נפגשו? ג)עצר אותה 7.באיזה אירוע גילה איתן שהוא אינו בנו של ג'וליאן? ב)במסיבת האירוסין שלו של תרזה 8. היכן תרזה אמר לאין שהיא אוהבת אותו בפעם הראשונה? ג)בנשף סיום התיכון 9. היכן איתן הציע לתרזה נישואין? ב)בכנסייה 10. היכן לואיס הציע נישואין לשרידן? ד)בגזיבו שמחוץ לקוטג' של שרידן

חוצפה.

אתם הזקנים של היום לא יודעכים להסתפק בתחושת הניצחון. סחטנים ורודפי בצע.

אז תגידי שאת רוצה את Sean חזרה

מה את משחקתותה
XD לפחות ישלי ערבות את האייפוד שלך ששווה הרבה יותר ככה שהכסף יוחזר.

למעלה