חידון

חידון../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

למרות שהחידון הקודם עדיין נמצא בעמוד הנוכחי, אני פותח עוד חידון זכרו, שבוע הבא יהיה גם חידון, רק שהוא יהיה עם פרס
אז הנה כמה שאלות חימום לקראת החידון שיחל יום ראשון
1. מה שם הדואט של גלי ומתי כספי? 2. מה שם הדואט של גלי עם "צמד רעים"? 3. כיצד החל הקשר עם להקת "חלב ודבש" ומדוע פרשה מהלהקה? 4. במה שונה האלבום "קח אותי הביתה" משאר האלבומים של גלי? 5. חידת תמונה - בהודעה הבאה
את האמת שהיו לי שאלות יותר טובות, אבל החלטתי לשמור אותן לחידון האמיתי

חידת תמונה

היום זה מאוד קל, לא שפעם הקודמת זה היה קשה
מה שם השיר שמסתתר מאחורי התמונה?

10 הגרי

New member
חחח,לא יודעת אם זה כל כך קל,פשוט..

התשובה עלתה לי בראש,כשראיתי את התמונה.

willo1

New member
אהא. זה קל

אני ישר זיהיתי את שתיהן פשוט כבר ענו לפני

תשובות...

1.הדואט עם מתי כספי-"מנגינה אבודה". 2.השיר עם צמד רעים:ולירושלים עירך. 4.האלבום "קח אותי הביתה" שונה משאר האלבומים בגלל הסגנון הרוקיסטי והקיצבי שלו,שמהווה למעשה חריגה חד פעמית מהקו המוסיקלי המאפיין את גלי,ועליו למעשה הקפידה לשמור כל השנים,חוץ מאשר באלבום זה. 3.הקשר עם חלב ודבש החל כאשר להקת הכל עובר חביבי סירבה לקחת את השיר הללויה ואז קובי אושרת הקים את להקת חלב ודבש וצירף את גלי ללהקה.גלי פרשה מהלהקה בעקבות חילוקי דעות וסכסוך כספי עם שלמה צח. גלי תבעה סכומי כסף שהגיעו לה והסכסוך הכספי הגיע לבית המשפט ונמשך שנים רבות.

שרית7

New member
רק אתמול אתה מפתיע אותי כל פעם

מחדש. אני חשבתי שאני אנציקלופדיית גלי עטרי מהלכת על 2...מסתבר שהידע שלי לוקה בחסר... מנגינה אבודה בכלל לא מצלצל לי מוכר זה בדיוק אחד הדברים הנפלאים בפורום הזה להכיר אנשים שיכולים ללמד אותך משהו שלא ידעת... אני שמה לב שאחד פה משלים את השני... לכל אחד יש משהו שלאחר אין אם זה תכנית טלויזיה ראיון תקליט וכיו"ב.

שרית7

New member
נו ברור זה מה שאמרתי

ואני שמחה לגלות דברים חדשים זה גילוי בשבילי. להפך זה ממש כייף לגלות דברים חדשים

שרית לדעתי את מספר אחת../images/Emo47.gif

אבל כפי שאמרת,טוב שיש את הפורום הזה כדי ללמוד דברים חדשים.

שרית7

New member
תודה על המחמאות זה סה"כ אהבה

גדולה לגלי והתעניינות במשך כל חיי כמעט... זה תמיד משמח אותי להכיר אנשים חדשים באותו ראש וללמוד דברים חדשים תוך כדי כך.

willo1

New member
אהה אלירן...

אם שרית לא ידעה למה שאנשים אחרים אההההמ כמוני יידעו.?? גם בחידון זה שאלות קשות? * מקווה שלא*

למעלה