חידון

Hurakano

New member
חידון ../images/Emo13.gif

חושבים שאתם מכירים טוב את השירים של שאקירה ? בדקו את עצמכם - כל התשובות קשורות למילים של השירים : (לא לפרסם את התשובות בפורום !!! לשלוח לי אותם למסרים או לאי מייל שלי למי שיודע אותו וביום שבת אני אפרסם את הזוכה/זוכים ואת התשובות הנכונות) אה והמנהלת מתבקשת לא להשתתף בחידון כי היא טובה מדי חחח... סתםםם
(הערה : לכל החבר'ה שמכירים רק את laundry service - מצטער אבל רוב השאלות קשורות לשירים מאלבומים קודמים, ובכלל רק לשירים בספרדית) 1. שאקירה לא מאמינה ב.... (אישים) 2. מה נמאס כבר לשמיים לראות ? 3. מה שאקירה מחפשת ? 4. אתמול שאקירה הכירה.... 5. איזה עיר שאקירה עוזבת ? 6. מה שאקירה עושה פעם בחודש ? 7. איזה משאלה שאקירה ביקשה מהשמיים ? 8. שייהרסו כל.... 9. אם כבר החלטת ואתה לא רוצה להמשיך עם שאקירה.... 10. את מי ראו מסתובב לבד ברחובות ? 11. מה כל כך חסר בימים של שאקירה בלעדייך ? ובמה הם מלאים ? 12. מי מתלבשים עם עניבה או ג'ינס כחולים ? 13. כל מה שנכנס.... (רמז : שיר מתוך laundry service) 14. מה שאקירה נותנת לך במתנה ? 15. כדי לאהוב אותך... 16. מה קורה כאן למטה ? 17. זאת שאלה של... (רמז : שיר מתוך Pies Descalzos) 18. איזה תכונה משותפת לשאקירה ולחתולים ? 19. איפה שאקירה ראתה ספינה נטושה ? 20. מזל ששאקירה ירשה... 21. למה שאקירה רוצה להתחבא ? 22. החוק של הטנגו טוב מספיק.... נכון.... לא קל.... אבל בחיים צריך להתאמץ

perrinat

New member
../images/Emo132.gifככה, הא../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

המנהלת לא משתתפת...... טוב....... בסדר......
אבל אהבתי את הרעיון
אתם יכולים להעזר בתרגומי השירים שיש במאמרים
תשתתפו, זה ממש מגניב
בהצלחה

Hurakano

New member
טוב.... התלוננו שזה קשה מדי...

אז נקל את הסיפור... אני אכוון אותכם בכל שאלה באיזה אלבום לחפש PD - Pies Descalzos DELL - Donde Estan Los Ladrones LS - Laundry Service 1. DELL 2. DELL 3. PD 4. DELL 5. LS 6. DELL 7. DELL 8. LS 9. DELL 10. DELL 11. DELL 12. DELL 13. LS 14. DELL 15. PD 16. DELL 17. PD 18. LS 19. DELL 20. LS 21. DELL 22. LS יאללה לא להתעצל !!!! וכן אני אוהב את donde estan los ladrones....

Hurakano

New member
אה ועוד משהו

ב PS וב- LS אל תנסו לחפש בשירים הקטנים הלא מוכרים.... לקחתי משם רק משירים מוכרים

perrinat

New member
שלחתם את התשובות לעומרי../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

תענו על מה שאתם יודעים, או שתנחשו.... ובסוף נראה מי ענה נכונה על מרבית השאלות....

לאה 13

New member
אני לא יכולה כי אני מכירה רק

את לאונדרי סרוייס אבל לא נורא

perrinat

New member
אז זה בדיוק הזמן להכיר../images/Emo103.gif

תקראי את התרגומי שירים במאמרים, ותראי על איזה שאלות את יכולה לענות. לפחות על חצי מהשאלות

perrinat

New member
../images/Emo28.gifאגב...../images/Emo103.gif

יש לכם זמן עד יום שבת בבוקר. ומי ששלח כבר לעומרי תשובות אז שישרשר לכאן
.....
אני שלחתי

Hurakano

New member
תשובות לחידון

טוב... כנראה שבאמת עשיתי את זה קשה למרות שמי שטרח לענות עשה את זה די טוב... החידון הבא יהיה יותר קל. אין זוכה, אבל אתן יכולות לבדוק את התשובות ולהשוות עם שלכן... 1. קרלוס מארקס, ז'אן פול סארטרה, בריאן וואיס (No Creo) 2. את הגשם נופל (Inevitable) 3. קצת אהבה (Un Poco De Amor) 4. שמיים בלי שמש, אדם בלי מוצא, קדוש בכלא ושיר עצוב בלי בעלים (Ojos Así) 5. את מדריד (Te Dejo Madrid) 6. בוכה (Inevitable) 7. לחיות בתוך עינייך (Ojos Así) 8. ערוצי החדשות / התענוגות בעולם (Que Me Quedes Tú) 9. שום דבר עכשיו כבר לא משנה (Si Te Vas) 10. את אלוהים (Octavo Día) 11. הימים חסרים באוויר ומלאים בכלום (Moscas En La Casa) 12. הגנבים (או הרוצחים....) (Dónde Están Los Ladrones) 13. צריך לצאת (Te Aviso, Te Anuncio) 14. את השגעון שלה, את המותניים, את השפתיים, את תאי העצבים המעטים שנשארו, את העצמות, את האף, את השתיקה, את הנעליים השחוקות, את היומן שהיא כותבת בו ואת האנחות שלה (Tú) 15. צריך סיבה (Antología) 16. משחקים בנו כמו כלי שחמט (Octavo Día) 17. זמן ואמונה (Estoy Aquí) 18. נופלים על הרגליים (Te Dejo Madrid) 19. במדבר (Ojos Así) 20. רגליים חזקות (Suerte) 21. כדי לא להרגיש את עצמה שוב (Ciega Sordomuda) 22. הטנגו לא לשלושה (Te Aviso, Te Anuncio)

perrinat

New member
../images/Emo65.gifרגע........../images/Emo103.gif

כמה שלחו?
מי שלח?
כמה ענו נכון? פרט, נמק, הסבר, ותן דוגמאות......

למעלה