חידון ../images/Emo13.gif
חושבים שאתם מכירים טוב את השירים של שאקירה ? בדקו את עצמכם - כל התשובות קשורות למילים של השירים : (לא לפרסם את התשובות בפורום !!! לשלוח לי אותם למסרים או לאי מייל שלי למי שיודע אותו וביום שבת אני אפרסם את הזוכה/זוכים ואת התשובות הנכונות) אה והמנהלת מתבקשת לא להשתתף בחידון כי היא טובה מדי חחח... סתםםם
(הערה : לכל החבר'ה שמכירים רק את laundry service - מצטער אבל רוב השאלות קשורות לשירים מאלבומים קודמים, ובכלל רק לשירים בספרדית) 1. שאקירה לא מאמינה ב.... (אישים) 2. מה נמאס כבר לשמיים לראות ? 3. מה שאקירה מחפשת ? 4. אתמול שאקירה הכירה.... 5. איזה עיר שאקירה עוזבת ? 6. מה שאקירה עושה פעם בחודש ? 7. איזה משאלה שאקירה ביקשה מהשמיים ? 8. שייהרסו כל.... 9. אם כבר החלטת ואתה לא רוצה להמשיך עם שאקירה.... 10. את מי ראו מסתובב לבד ברחובות ? 11. מה כל כך חסר בימים של שאקירה בלעדייך ? ובמה הם מלאים ? 12. מי מתלבשים עם עניבה או ג'ינס כחולים ? 13. כל מה שנכנס.... (רמז : שיר מתוך laundry service) 14. מה שאקירה נותנת לך במתנה ? 15. כדי לאהוב אותך... 16. מה קורה כאן למטה ? 17. זאת שאלה של... (רמז : שיר מתוך Pies Descalzos) 18. איזה תכונה משותפת לשאקירה ולחתולים ? 19. איפה שאקירה ראתה ספינה נטושה ? 20. מזל ששאקירה ירשה... 21. למה שאקירה רוצה להתחבא ? 22. החוק של הטנגו טוב מספיק.... נכון.... לא קל.... אבל בחיים צריך להתאמץ
חושבים שאתם מכירים טוב את השירים של שאקירה ? בדקו את עצמכם - כל התשובות קשורות למילים של השירים : (לא לפרסם את התשובות בפורום !!! לשלוח לי אותם למסרים או לאי מייל שלי למי שיודע אותו וביום שבת אני אפרסם את הזוכה/זוכים ואת התשובות הנכונות) אה והמנהלת מתבקשת לא להשתתף בחידון כי היא טובה מדי חחח... סתםםם